luni, 22 iulie, 2024
Banner-300x150-Strega
Banner Segra Media 300x150
Banner 300x150 Vrajitoare Romania Israel1
Vrajitoare - Vrăjitoarea Morgana
Banner 1050x250 Anastasia Venus

Horoscopul lunii Noiembrie 2021

Trebuie citit

Berbec

Vrei totul, acum. Cu toate acestea, veți avea nevoie de răbdare pentru a vă atinge scopul. Nu strica totul grăbindu-se lucrurile, ar fi prea stupid. Vei fi obligat să-ți alegi partea într-un conflict profesional care nu te preocupă cu adevărat. Încearcă să fii cât mai diplomatic posibil.

 

Taur

răiești o pasiune frumoasă în dragoste. Veți simți nevoia de stabilitate mai mult ca niciodată. Te vei dedica celui drag și iubit. Singur, s-ar putea să ai o pasiune bruscă pentru o persoană originală și capricioasă de care ți-e dor teribil. Vei ști cum să creezi un echilibru bun între munca ta și viața ta privată. Rudele vă vor sprijini inițiativele. Nu ezita să inovezi, să-ți pui ideile în practică: succesul este aproape. Pe de altă parte, în domeniul material, va trebui să vă sporiți vigilența și să rămâneți precaut în cheltuieli.

 

Gemeni

Când ești preocupat, ai tendința să-i uiți pe cei din jurul tău. Mai multă precauție nu ar strica! Noile contacte vor deschide perspective mari pentru viitor. Asigurați-vă însă informațiile de care aveți nevoie.

 

Rac

Senzualitatea va fi în centrul atenției în căsnicie. Singur, climatul astral te va face foarte senzual și poate provoca o întâlnire euforică. Pe de altă parte, vei fi mult prea sensibil ca familie. Nu lua toate remarcile la valoarea nominală. Din punct de vedere financiar, ii vei oferi bancherului tău tot sprijinul! Cu toate acestea, influențele planetare vă vor permite să culegeți rapid roadele inițiativelor voastre. În plus, vei beneficia de un prestigiu sporit în cadrul companiei tale. Nu lăsa nesăbuința ta să strice totul.

 

Leu

Climatul emoțional tinde să te împingă să te schimbi. Vă veți vedea relațiile de familie într-o lumină diferită. Dacă trebuie să iei decizii mari, fă-ți timp să te gândești mai întâi la lucruri. Va trebui să fii mai riguros în activitățile tale profesionale. Unele responsabilități cântăresc asupra ta și vei avea tendința de a te descuraja în loc să-ți dai un impuls. Motivează-te!

 

Fecioara

Vei fi radiant dacă ești într-o relație. Chiar dacă pasiunea primelor luni s-a stins, legătura este din ce în ce mai puternică și te simți înțeles și iubit. Singur, fii atent la cei din jur. Este posibil să nu fi observat încă pe cineva care îți place mult. Vei ști să zădărnicești conflictele din jurul tău și să restabiliți calmul în viața profesională. În curând vei fi mai liber să faci ce vrei, așa că nu grăbi lucrurile. Va trebui să fii vigilent în domeniul material, pentru a evita capcanele care ți-ar putea fi întinse.

 

Balanță

Viața ta de căsătorie nu riscă să cadă într-o rutină în acest moment. Sunteți cu toții foc și ar putea fi periculos dacă decideți să gândiți în afara cutiei, susținând libertatea inimii. Viitorul profesional va fi mai degrabă blocat, dar cariera ta nu este în pericol! Trebuie doar să aștepți ca lucrurile să se așeze pentru a spera că ambițiile tale vor vedea lumina zilei.

 

Scorpion

Va trebui să încerci să comunici clar cu partenerul tău și mai ales să-l înțelegi. Va trebui să te folosești la maxim de imaginație pentru a sparge rutina zilnică și a recăpăta entuziasmul care te-a cuprins. Singur, s-ar putea să fii puțin prea dezamăgit pentru a profita de oportunitățile. Relațiile umane sunt facilitate. Acum este momentul să avansați contactele pe care le-ați făcut. Vei fi plin de idei constructive și vei ști să iei noi relații care se vor dovedi utile.

horoscop 2021
horoscop 2021

Săgetător

Sunteți afectat de unele probleme de comunicare. Îți este greu să știi exact ce te deranjează în relația ta, cu partenerul tău făcând același lucru, va fi dificil să ajungi la un aranjament. Între neînțelegeri și neînțelegeri, te învârți în cercuri și asta te enervează la culme. Se pare că ai uitat că banii nu sunt un fruct pe care îl poți culege din copaci în voie. Bugetul tău nu este nelimitat dacă numele tău nu este Trump. Așa că nu mai cheltui acolo unde te vei găsi în roșu! La locul de muncă, ziua va fi destul de senină și rutină. Care ți se va potrivi perfect.

 

Capricorn

Viața ta amoroasă este armonioasă în acest moment. Va trebui să o protejezi de neprevăzut. Contactele de la locul de muncă pot fi puțin dificile, laborioase, dar nu trebuie să vă faceți griji pentru asta. Rezultatele vor fi pozitive în cel mai scurt timp.

 

Vărsător

Îți vei urma instinctele și vei fi plin de energie. Veți ajunge cu ușurință la ceilalți. Căsnicia ta promite să fie mai senină decât până în prezent. Vei reuși să-ți întărești legătura cu partenerul tău. Atenție, se conturează noi aventuri amoroase în perspectivă, dar numai atâta timp cât durează! Modificările care au fost anunțate devin din ce în ce mai clare. Din punct de vedere financiar, ai face bine să fii puțin mai lung cu vederea. Prestigiul tău față de colegi va crește pentru că vei beneficia de sprijinul vedetelor.

 

Pești

Îi vei surprinde pe cei dragi cu reacțiile tale mai vioi decât de obicei dar vei ști și să te joci cu farmecul tău. Anturajul tău va fi sensibil la asta. Singur, va trebui să rezolvi unele conflicte interioare înainte de a putea merge mai departe. Va fi puțin dificil să te concentrezi asupra muncii tale, mai ales dacă trebuie să faci sarcini repetitive. Domeniile imobiliare și meșteșugurile vă vor fi favorabile. Consolidează-ți cu răbdare situația materială fără a încerca să faci reduceri drastice.

Lăsați un mesaj:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole apărute

Mulţumiri recente pentru vrăjitoarea Mercedeza din Craiova

Am avut mari probleme cu jocurile de noroc şi mi-am pierdut averea din prostie. Dar din fericire, am găsit un sprijin nesperat la doamna Mercedeza din Craiova, care s-a luptat enorm cu demonii din mine

Mulţumiri din Anglia și din țară pentru clarvăzătoarea mama Maria din Buzău

Mulţumesc doamnei clarvăzătoare mama Maria din Buzău pentru binele pe care mi l-a făcut de curând. M-a lecuit de...

Mulțumiri din Arad și Germania pentru vrăjitoarea Margareta

Am apelat la vrăjitoarea Margareta pentru a-mi aduce soţul acasă, deoarece s-a încurcat chiar cu şefa lui, o femei...

Mulțumiri din Anglia și America pentru regina magiei albe Maria Câmpina

Doamna vrăjitoare Maria Câmpina, regina magiei albe din România, a rezolvat cazul meu extrem de repede și definitiv, după...

Mai multe articole ca acesta