Articole, Horoscop

Horoscopul lunii Noiembrie 2019

0 21

Berbec 

Este începutul unei perioade faste pentru cuplul dvs. Plin de şarm şi sensibilitate, veţi face ravagii în faţa partenerei dvs. şi vă veţi bucura de clipe încântătoare. Conflictele nu vor exista iar dificultăţile vi se vor părea o floare la ureche.

Dar evitaţi tot ceea ce ţine de circulaţia sanguină. }ineţi cont de ceea ce vrea anturajul dvs. şi mai ales de priorităţile de la serviciu. Se mizează pe eficacitatea şi rapiditatea dvs.!

Taur

În această perioadă aveţi posibilitatea de a vă ameliora relaţia cu partenerul. Vor urma unele zile zbuciumate, însă şi multă pasiune izvorâtă din ambele părţi.

Nu ignoraţi aspectele pecuniare cu care vă confruntaţi. Căutaţi soluţii pentru a redresa situaţia dvs. financiară cât mai repede. Protejaţi-vă sănătatea. Viaţa dvs. profesională va fi pozitivă, activă, şi relaţiile dvs. de muncă concludente. Aveţi ardoarea de a nu lăsa nimic la voia întâmplării.

Gemeni 

În fine, sunteţi mai liniştit după o lungă perioadă de zbucium. Iar partenerul dvs. a găsit soluţia de a vă sensibiliza şi de a crea un cadru propice iubirii pătimaşe.

Sunteţi în formă şi la serviciu, unde pluteşte o situaţie foarte tensionată şi multe incertitudini. Nu grăbiţi lucrurile dar fiţi mereu pe fază.

Rac

Aveţi poftă de a proba partenerului faptul că-l iubiţi şi că sunteţi capabil de orice sacrificiu s-ar impune. Sunteţi mult mai tolerant decât de obicei şi mai tandru, ceea ce evident place.

La serviciu, angoase şi preocupări multe. Există mult stres şi incertitudine. Acum, recoltaţi fructele eforturilor pe care le-aţi depus în ultimele luni.

Leu 

În aer pluteşte marea iubire pasională, care aproape vă fură minţile. Sunteţi perfect îndrăgostit de partener şi daţi dovadă de multă fantezie şi tandreţe. Sunt zile fără egal, cu o atitudine pozitivă de ambele părţi.

Nu cheltuiţi în exces şi faceţi economii. La serviciu, se preconizează nori negrii şi vă simţiţi vizat. Stresul vă invadează şi veţi face multe eforturi pentru a fi raţional.

Fecioară 

Viaţa dvs. conjugală trece printr-o fază frumoasă, fără certuri şi acuzaţii. Partenerul dă dovadă de multă înţelegere şi pare plin de pasiune.

Dar la serviciu, lucrurile se cam precipită în sensul negativ. Tăvălugul problemelor parcă fără ieşire vă apasă şi nu vă mai puteţi concentra. Nu vă risipiţi şi acordaţi timp anturajului şi priorităţilor. Aveţi resurse destule pentru a depăşi orice situaţie.

Balanţă 

Aveţi o viaţă amoroasă agreabilă şi una de cuplu fără probleme majore. Partenerul vă iubeşte necondiţionat şi se arată foarte conciliant în multe privinţe.

Luptaţi pentru o reconciliere cu unul dintre membrii familiei. Acum este momentul! Situaţia dvs. financiară se va ameliora considerabil. Obţineţi profit din activităţi independente.

Scorpion 

Climatul conjugal este propice iubirii în această perioadă, aşa încât ar trebui să profitaţi. Furnizaţi multe probe de devotament partenerului, imaginaţie şi fantezie, ceea ce aduce o linişte dorită.

Dar vă confruntaţi cu lipsa acută a banilor şi a perspectivelor de a-i obţine. Toate drumurile parcă vi se închid, însă nu disperaţi. Deocamdată. Optimismul vă va salva.

Săgetător 

Aveţi multe lucruri de a le lămuri cu partenerul şi nu pierdeţi timpul. Libertatea de care vă bucuraţi vă determină însă de a fi uneori cinic, deşi nu prea s-ar impune.

Ce-ar fi să daţi dovadă de mai multă înţelegere şi tandreţe? Nici la serviciu n-ar strica o apropiere de colegi, mai ales că vremurile tulburi impun o astfel de atitudine.

Capricorn 

Simţiţi o mare nevoie de a iubi, fără a dirija această forţă spre a vă impune punctul de vedere şi a domina. Fiţi precaut şi lăsaţi mai multă libertate partenerului. Coborâţi cu picioarele pe pământ cât mai repede.

Stres mare la serviciu, ceea ce vă cam deprimă. Nu bagatelizaţi unele probleme care s-ar putea uşor agrava. Căutaţi soluţii pentru a ieşi din impasul comun dar anturajul nu vă susţine după cum doriţi.

2019 horoscop bleu
2019 horoscop bleu

Vărsător 

Multă nelinişte în cuplu: certuri, acuze, despărţiri, incertitudini permanente. Nimic nu mai este plăcut şi vă gândiţi chiar la divorţ. De ce nu?

Riscaţi să vă aventuraţi într-o relaţie care vă va putea distruge, până la urmă. Nu săriţi coarda! S-ar putea să aibă dreptate şi partenerul, nu credeţi? Analizaţi situaţia la rece.

Peşti 

Viaţa dvs. conjugală este o adevărată reuşită, un model demn de urmat pentru alţii. Sunteţi etern îndrăgostit, plin de fantezie şi cu capul în nori.

Proiectele profesionale stagnează. Nimic nu mai merge cum trebuia. Încercaţi o asociere pe termen scurt, soluţii eficiente pentru a depăşi criza. Va urma o reconciliere cu un fost prieten sau cu o rudă.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vrajitoare - Prezicator Gergely Eduard Rogere
Banner 300x150 Clairvoyant Aida Maria
Banner 300x150 Tamaduitoarea Adelina
Banner 300x150 Vrajitoarea Renata
Banner 300x150 Tamaduitoarea Hara
Banner 300x150 Clarvazatoarea Anastasia Venus ok555
Vrajitoare - Vrăjitoarea Morgana
Banner 300x150 vrajitoarea Delia din Craiova
Banner 300x150 Prezicatoarea Aurelia
Banner 300x150 Clarvazatoarea Mama Maria 3
Banner-300x150-Mercedeza
Banner 300x150 Vrajitoarea Rodica Gheorghe
Banner-300x150-vrajitoarea Ciresica-ok
banner-300x150-vrajitoare venus-3
Banner 300x150 Vrajitoarea Ramona Toader
Banner 300x150 vrajitoarea Elena Minodora 4

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Bucuresti

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Ploiesti

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Buzau

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Galati

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Craiova

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Brasov

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Timisoara

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Iasi

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Cluj Napoca

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Giurgiu

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Constanta

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Braila

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare America

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Italia

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Spania

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Austria

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Franta

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Germania

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Cehia

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Grecia

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Ungaria

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Federatia Rusa

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Anglia

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Olanda

Disclaimer

Redacția poate să folosească poze spre publicare, care ilustrează un anumit discurs jurnalistic, dar care conțin dreptul de autor. Se va menționa însă sursa acestora și faptul că prin publicare ( foto și/sau text) nu se vor aduce prejudicii persoanei respective.

Redacția va indica sursele fotografiei, acolo unde acestea se cunosc (autor, site, blog, platformă etc.). Pozele și sursele sunt verificate, online, în măsura în care se poate efectua acest proces jurnalistic, respectându-se principiul de verificare din minim 3 surse. În cadrul dreptului de comunicare, redacția respectă forma inițială a fotografiei și nu o va adapta (modifica).

vrajitoare

vrajitoare
vrajitoare