Articole, Horoscop

Horoscopul lunii Martie 2022

0 2

Berbec

Celibatar, vrei să trăiești o relație bogată și echilibrată. Ca cuplu, încrederea va fi un factor determinant. Astăzi, dragostea nu va rata apelul, va trebui doar să fii puțin mai demonstrativ. Fii atent, există posibile răsturnări de situație la locul de muncă astăzi. Fără îndoială, va trebui să-ți aperi locul și punctele de vedere. dacă nu îți place rutina, vei fi servit. Din punct de vedere financiar, ai putea avea o surpriză bună.

 

Taur

Vei fi gata să faci concesii care ți s-ar fi părut inacceptabile nu cu mult timp în urmă. Nu încercați să controlați situația cu orice preț. Eliberează-te. Singur, poți face o întâlnire plăcută printr-un site de întâlniri. Îți este greu să ridici privirea de la munca ta, nimic nu te oprește. Amână unele sarcini până mâine. Din punct de vedere financiar, rămâneți rezonabil dacă doriți să economisiți niște bani.

 

Gemeni

Deveniți conștienți că schimbările devin necesare în relația voastră. Adaugă puțină fantezie dacă nu vrei să cazi într-o rutină care, fără îndoială, ar fi fatală pentru relația ta. Singură, este timpul să ieși din rutină dacă vrei să cunoști oameni noi. Mai bine verificați cu atenție câteva detalii despre munca dvs. Ești distrat și incapabil să te concentrezi. Treci peste tine înainte ca superiorii tăi să afle. Un aflux de bani la care nu te mai așteptai te va face să zâmbești.

 

Rac

Fie puterea ta de seducție este în creștere, fie ai învățat să o folosești! În ambele cazuri, profiti de carisma ta și ai dreptate! Ca de multe ori, vei vedea mai clar pentru alții decât pentru tine. Nu fi prea critic. Ai putea crea un gol în jurul tău dacă persisti în această atitudine.

 

Leu

Singur, uită în sfârșit trecutul și privește drept înainte. Trebuie să-ți satisfaci nevoile emoționale astăzi. Pe termen lung, nostalgia în care te bucuri de ceva vreme te va împiedica să trăiești prezentul din plin. Viața împreună va fi mai senină, dar foarte rutină. Vei da dovadă de prea multă rigoare, ceea ce te va face dificil și intransigent, mai ales cu colegii tăi. Îți va lipsi flexibilitatea în lucrul în echipă și atmosfera se poate deteriora. Fă un mic efort pentru a fi mai înțelegător.

 

Fecioara

Relațiile de familie se îmbunătățesc. Climatul astral va promova în continuare iubiri grave decât flirtele. Dacă esțti singur, dragostea nu va fi exclusă, dar prietenia vă va ispiti mai mult. Simțiți-vă liber să trăiți și să obțineți o mare favoare. Succesul nu este departe. Veți lua inițiative profesionale care vor putea surprinde, dar vor da roade, vă asigurăm. Activitățile dvs. se vor îmbunătăți considerabil.

Horoscop 2022

Horoscop 2022

Balanța

Poți vorbi despre subiecte sensibile cu partenerul tău dacă știi să folosești cuvintele potrivite. Purtați-vă cu mănuși și veți obține discuții grozave. Vedetele vor favoriza aspectul comunicativ al zodiei, iar calitățile tale relaționale vor fi cel mai bun atu al tău în această perioadă. A ajunge la alții este o strategie care va da roade.

 

Scorpion

Serenitatea ta obișnuită poate fi pusă la încercare și riști să te lași depășit de o oarecare anxietate. Nu lăsați stresul să preia controlul și organizați provocările în familie, de exemplu, pentru a înviora lucrurile. Te-ai putea găsi în situații complicate din care îți va fi greu să ieși. Problemele de bani sau lucrările pe care le-ați lăsat baltă ar putea reapărea.

 

Săgetător

Viața ta amoroasă va decurge fără probleme și vei avea tendința să te retragi în tine, fără să vrei să suni pe nimeni. Monotonia te apasă. Cică, veștile bune te vor surprinde plăcut. La locul de muncă, vei fi hotărât să iei dificultățile direct. Vrei să reușești. Nu te forța să-ți atingi obiectivele, fii diplomatic, vei avea șanse mai mari să-ți atingi obiectivele. Tranzacțiile financiare și imobiliare vor fi amânate.

 

Capricorn

Nu vă implicați în discuții care vă pot dezbina pe cei dragi și mai presus de toate nu luați parte. Atenșie, vremurile sunt teribil de grele și nu este cazul să investiți sau să faceți cheltuieli în plus.Veți avea toată libertatea de a modela proiectele care sunt importante pentru dvs. Mult mai târziu.

 

Vărsător

Nu vei fi pe aceeași lungime de undă cu partenerul tău. Cu toate acestea, va trebui să rezolvi unele probleme de familie. Lasă-ți dezacordurile deoparte pentru un timp. Feriți-vă de colegii care vor încerca să vă înșele atât în ​​sfera profesională, cât și în cea materială. Va trebui să fii în gardă și să nu accepți oferte prea atrăgătoare. Mai ales acum.

 

Pești

Dacă ești celibatar, vei dori să îți iei o pauză și să te liniștești. Gata cu cuceririle și iubirile efemere, ființa aleasă te așteaptă la colțul străzii și te simți gata să o întâmpini. Dacă ai găsit deja, vă veți bucura de momente bune împreună. Bani și muncă În meseria ta, mai bine ar fi să faci efortul de a lucra în echipă, fără să încerci să-ți impuni ideile cu orice preț. Nu vei avea prea multe de ales. Fă-ți timp pentru a asculta propunerile colegilor tăi.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Banner 300x150 tamaduitoarea Aurica
Banner-300x150-vrajitoarea Ciresica-ok
banner-300x150-vrajitoare venus-3
Banner 300x150 Vrajitoarea Ramona Toader
Vrajitoare - Vrăjitoarea Morgana
Banner 300x150 Alina Trandafir
Banner-300x150-Vrajitoarea-Valentina
Banner-300x150-Mercedeza
Banner 300x150 Irina Ioana
Vrajitoare - Prezicator Gergely Eduard Rogere
Banner 300x150 vrajitoarea Delia din Craiova
Banner 300x150 Vrajitoarea Rodica Gheorghe
Banner 300x150 vrajitoarea Elena Minodora 4
Banner 300x150 clarvazatoarea Mama Maria

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Bucuresti

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Ploiesti

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Buzau

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Galati

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Craiova

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Brasov

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Timisoara

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Iasi

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Cluj Napoca

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Giurgiu

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Constanta

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Braila

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare America

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Italia

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Spania

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Austria

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Franta

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Germania

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Cehia

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Grecia

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Ungaria

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Federatia Rusa

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Anglia

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Olanda

Disclaimer

Redacția poate să folosească poze spre publicare, care ilustrează un anumit discurs jurnalistic, dar care conțin dreptul de autor. Se va menționa însă sursa acestora și faptul că prin publicare ( foto și/sau text) nu se vor aduce prejudicii persoanei respective.

Redacția va indica sursele fotografiei, acolo unde acestea se cunosc (autor, site, blog, platformă etc.). Pozele și sursele sunt verificate, online, în măsura în care se poate efectua acest proces jurnalistic, respectându-se principiul de verificare din minim 3 surse. În cadrul dreptului de comunicare, redacția respectă forma inițială a fotografiei și nu o va adapta (modifica).

vrajitoare

vrajitoare
vrajitoare