miercuri, 19 iunie, 2024
Banner-300x150-Strega
Banner Segra Media 300x150
Banner 300x150 Vrajitoare Romania Israel1
Vrajitoare - Vrăjitoarea Morgana
Banner 1050x250 Anastasia Venus

Horoscopul lunii martie 2021

Trebuie citit

Berbec

Schimburi frumoase cu rudele și prietenii tăi. Complicitatea este întărită. Profitați de aceste momente privilegiate pentru a vorbi despre subiecte tabu. Vei fi întreprinzător, ceea ce va avea ca efect impresia puternică a interlocutorilor tăi. Continuă, câștigi respectabilitate. Vei auzi despre niște bârfe care te vor dezamăgi profund.

Taur

Emoția din viața personală încetinește oarecum, dar vă puteți aștepta în continuare la evenimente semnificative. Ar trebui să faceți un pas înapoi pentru a găsi armonia conjugală. Singur, poți întâlni pe cineva care te va face să visezi.

Viața profesională este întotdeauna foarte animată, sunt posibile propuneri în legătură cu lucrul în străinătate. Spre deosebire de obiceiurile obișnuite, este posibil să fiți prea încrezători și să acționați fără să vă gândiți.

Gemeni

Oricare ar fi programul tău, succesul vieții tale romantice va deveni o prioritate absolută. Persoana pe care o întâlnești de data aceasta te va face să îți dorești să încerci împreună aventura vieții. Dar trerbuie puțină precauție. Nu confundați dorințele frivole cu nevoile reale. Altfel, finanțele tale vor avea de suferit. Vei mișca destul energiile și vei ști să comunici dorinței tale în așa fel încât vei câștiga celor care lucrează cu tine.

Rac

Dacă ești celibatar, nu dispera să găsești iubirea adevărată. Într-o relație, nu vei fi foarte înțelegător. Faceți un efort, partenerul dvs. are, de asemenea, o voce. Aveți o concentrare bună, care vă permite să lucrați rapid și eficient. Păstrați acest ritm în mișcare dacă doriți să vă schimbați situația profesională. Dar nu săriți prea mult coarda, șefului s-ar putea să nu-i placă.

Leu

S-ar putea să fiți copleșit de un gând la care nu vă așteptați. Nu o luați prea în serios, nu trebuie să faceți mare lucru din asta. La serviciu, ești puternic pe situație. Vei fi ferm și hotărât în ​​deciziile tale. Nu veți primi nicio notificare de la nimeni și veți conduce barca eficient.

Fecioară

Moment decisiv în universul familiei. Discuțiile pot duce la o despărțire sau la o renaștere. Singur, intrați într-o perioadă foarte prosperă în ceea ce privește dragostea. Este de așteptat o mare zdrobire.

Progresul și finalizarea proiectelor sunt oarecum încetinite. Va trebui să aveți puțină răbdare. Veți putea să vă stabiliți proiectele profesionale pe o bază mai solidă. Faceți contacte utile.

horoscop 2021
horoscop 2021

Balanță

Fericire, îmbrățișări … orice va fi permis! Această perioadă îți va oferi multă fericire; vei fi copleșit! Singur, intrați într-una dintre cele mai bune perioade ale anului! Un moment frumos pentru a cocheta, a cocheta. Seducerea din nou și din nou este cuvântul de ordine.

S-ar putea să credeți că viața dvs. profesională ia o întorsătură neplăcută, totuși situația dvs. ar putea experimenta o eliberare fericită. Aceasta va fi o promoție, de pildă, dacă lucrați sau un angajament dacă sunteți în căutarea unui loc de muncă.

Scorpion

Vei fi mai cinstit în relația ta de dragoste, dar și mai romantic în așteptările sentimentale, care îți vor uimi partenerul. Mai stabil, nu veți mai da impresia că sunteți un adevărat vulcan sau că zburați peste relația voastră. Singur, vei prezenta cele mai bune active ale tale. O persoană, până acum indiferentă la farmecul tău, îți va nota evoluția, plăcut surprinsă, ar putea face bine primul pas.

Începi să-ți pierzi încrederea în tine. Munca ta nu este apreciată. Cu toate acestea, veți fi dinamic, voit și rapid să vă relaxați. Mai mult, partenerilor dvs. de lucru le va fi greu să vă urmeze. În domeniul material, veți avea tendința să vă chinuiți mult.

Săgetător

Te gândești doar la tine și asta nu te face foarte plăcut. Fii mai deschis față de ceilalți. Nu-ți mai place prea mult munca ta. Atmosfera nu este cea mai bună și începe să-ți cântărească moralul. Vei auzi despre o problemă gravă din familie sau anturaj care te va întrista destul iar eficiența ta la serviciu va fi afectată serios.

Capricorn

Ține cont de sfaturile partenerului tău, care te vor ajuta să progresezi. Cu prietenii tăi, poți întâlni dezacorduri cu privire la subiecte importante pentru tine. Nu te enerva. Din punct de vedere financiar, munca ta devine mai profitabilă și ești ușurat de ea, dar rutina te plictisește. Uită-te la partea luminoasă, în curând vei avea suficiente economii pentru a te concentra pe sarcini mai interesante.

Vărsător

Observațiile tale ar putea răni pe cineva apropiat. Ai grijă, cuvintele tale abrupte rănesc mai mult decât loviturile. Nu fi sigur că ți se va ierta atât de repede lipsa ta de respect. Așteptați puțin pentru a vă ocupa de probleme delicate sau pentru a prezenta proiecte care vă sunt aproape de inimă. Răbdarea și prudența vă vor permite să vă atingeți obiectivele.

Pești

Viața ta familială și sentimentală va fi plasată sub semnul umorului și armoniei. Dar, pe de altă parte, nu ar trebui să vă așteptați la o perioadă euforică. Singur, vei avea șanse mari să faci o întâlnire memorabilă.

Vei fi mai controlat decât de obicei și vei putea reacționa cu mai mult calm. Influențele astrale vor fi benefice pentru dezvoltarea ta profesională.

Lăsați un mesaj:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole apărute

Mulţumiri noi pentru vrăjitoarea Cristina

Sunt Ana si vreau să-i mulţumesc doamnei Cristina pentru că mi-a adus iubitul înapoi.

Mulţumiri foarte noi din provincia spaniolă Malaga pentru celebra vrăjitoare Morgana

M-am stabilit în Spania cu familia după anii 90. Dar după plecarea fără veste a soţiei mele am intrat...

Mulţumiri pentru celebra vrăjitoare Florica primite din Italia și Australia

Timp de cinci ani nu mi-a mers bine deloc, totul se ducea pe apa sâmbetei și căzusem în depresie. Am apelat şi eu la doamna vrăjitoare Florica, care prin puterile ei şi plantele magice mi-a rezolvat problema şi sunt fericit.

Mulţumiri din Armenia și Germania pentru vrăjitoarea Anastasia Venus

Îi mulţumesc din suflet doamnei tămăduitoare și vrăjitoare Anastasia Venus care m-a ajutat să îmi recapăt soţia din mâinile...

Mai multe articole ca acesta