Articole, Horoscop

Horoscopul lunii Martie

0 41

Berbec  (21 Martie – 20 Aprilie)

Vă priviţi viitorul sentimental cu mult optimism şi chiar aveţi şanse să găsiţi ceea ce căutaţi. Mai ales că banii nu vă lipsesc şi nici norocul.

Dar optimismul dvs. se manifestă şi în activitatea de zi cu zi. Sunteţi vigilent, eficient şi susţinut de şefi şi de anturaj. Faceţi proba încrederii şi succesul nu vă va ocoli. În familie, vă bucuraţi de atenţie şi de preţuire.

Taur (21 Aprilie – 21 Mai)

Astrele vă protejează în iubire, aşa încât trebuie să profitaţi. Veţi avea o întâlnire importantă, care v-ar putea destabiliza puţin. Vă bucuraţi de elanuri sentimentale şi de succes financiar.

La serviciu, veţi dispune de un aliat neaşteptat şi vă veţi consolida situaţia. Trebuie să aveţi însă mai multă răbdare. Vă plictisiţi cam repede şi riscaţi să faceţi multe greşeli. Nu tentaţi unor tentaţii… Vă paşte un conflict.

Gemeni (22 Mai – 21 Iunie)

Cu mult curaj, pulverizaţi toate obstacolele care v-ar putea despărţi de persoana iubită. Iubiţi intens şi fără complexe. Gestionaţi cu multă eficacitate banii şi prietenii şi vă bucuraţi de multe favoruri.

Evitaţi să vă băgaţi în prea multe afaceri, pentru că riscaţi să le încurcaţi. Fiţi mai atent la detalii. Partenerul este puţin cam supărat pe dvs. şi ar fi bine să vă gândiţi mai mult la asta.

Rac (22 Iunie – 22 Iulie)

Succesele dvs. sentimentale vor creşte în această perioadă. Seduceţi uşor şi aveţi mult umor. Comunicaţi eficient. Dar vă creaţi şi multe antipatii.

Vă complicaţi viaţa pe plan profesional şi aveţi câţiva rivali declaraţi. Nu-i atacaţi, dar fiţi mereu pe fază. Arătaţi-vă cât mai înţelegător cu putinţă şi mai ales nu abuzaţi de autoritatea dvs.

Leu (23 Iulie – 23 August)

Trăiţi multe momente de tandreţe şi de complicitate, în principal dacă sunteţi căsătorit. Iubirea este acum în centrul preocupărilor dvs. Profitaţi de libertate. Puteţi face nişte tranzacţii financiare reuşite.

La serviciu, fiţi însă vigilent, căci un conflict ar putea izbucni cu unul dintre superiorii dvs. Nimic serios, dar nu-l neglijaţi. Atenţie şi la partener, care s-a cam îndepărtat de dvs.

Fecioară (23 August – 23 Septembrie)

Nu este cazul să aspiraţi la armonie sentimentală! Nu în această lună! Iubiţi tensiunile în cuplu însă faceţi apoi toate eforturile pentru a linişti situaţia. O mică călătorie ar fi totuşi utilă pentru descreţirea frunţilor…

Organizaţi-vă mai bine eforturile la locul de muncă. Şefii vă urmăresc îndeaproape şi plănuiesc o avansare, o stimulare necesară şi meritată de dvs. În familie,s sunteţi constructiv şi foarte activ.

Balanţă (24 Septembrie – 23 Octombrie)

Sunteţi fidel, creativ, înţelegător şi plin de iubire. Trăiţi mari momente de înplinire pe plan sentimental şi vă bucuraţi din plin de viaţă. În cuplu, domneşte armonia.

Aveţi tot ce trebuie pentru a fi apreciat la locul de muncă iar şeful dvs. vă apreciază enorm. Se plănuieşte o schimbare indispensabilă activităţii dvs., din care veţi avea numai de câştigat. În familie, sunteţi preţuit.

Scorpion (24 Octombrie – 22 noiembrie)

Nimic mai rău decât momentele de intimitate pentru a vă deschide inima! Simţiţi nevoia de a vă apropia de partener însă resimţiţi răceala acestuia. Totuşi, nu cedaţi.

La serviciu, este momentul de a vă pune lucrurile la punct. Urmăriţi o schimbare esenţială şi vreţi un alt loc de muncă. Probleme de sănătate cu un membru din familie. Griji şi temeri. Partenerul nu pare să vă înţeleagă.

Săgetător (23 Noiembrie – 21 Decembrie)

O decepţie sentimentală nu ar fi imposibilă. Dar acest eveniment nu va căpăta proporţii exagerate. Vă găsiţi rapid echilibrul psihic graţie astrelor. Problemele financiare nu vă lasă în pace. Căutaţi un ajutor.

Vă simţiţi mai sigur pe sine şi gata de a înfrunta orice proiect fabulos. Totuşi, aveţi duşmani şi aceştia nu stau. Aveţi grijă! Partenerul pretinde mai multă dragoste şi atenţie din partea dvs.

Capricorn (22 Decembrie – 20 Ianuarie)

O întâlnire cu o persoană iubită vă pune pe jar şi vă destabilizează. Alergaţi după senzaţii tari. Aveţi unele probleme cu banii şi încercaţi diferite rezolvări.

Vă gândiţi mult la viitorul dvs. profesional şi la carieră. Dar anturajul nu vă prea ajută sau nu vă înţelege perfect. Comunicaţi mai eficient şi înteţiţi-vă contractele. Partenerul vă susţine. În familie, totul merge bine.

2019 horoscop bleu
2019 horoscop bleu

Vărsător (21 Ianuarie – 19 Februarie)

Ocaziile de a trăi o aventură vor fi numeroase în această perioadă. Rezistaţi cu greu tentaţiilor devastatoare. Dacă cedaţi, culpabilitatea riscă să vă destabilizeze puţin. Pe plan financiar, nu aveţi probleme.

Şeful vă apreciază şi vă propune ceva de nerefuzat. Vă bucuraţi de stima sa şi a colectivului, însă şi de a familiei. Vor exista totuşi unele tensiuni, care se vor rezolva în mod fericit.

Peşti (20 Februarie – 20 Martie)

Sunteţi plin de pasiune şi parcă dezlănţuit. Iubirea vă invadează şi vă dedicaţi ei cu trup şi suflet. Este o adevărată explozie de sentimente!

La serviciu, lucrurile se complică şi trebuie să fiţi pregătit pentru orice fel de schimbare. Nu vă judecaţi prea aspru şefii. Abţineţi-vă de la critici şi sugestii. Fiţi atent însă la detalii.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vrajitoare - Prezicator Gergely Eduard Rogere
Banner 300x150 Clairvoyant Aida Maria
Banner 300x150 Tamaduitoarea Adelina
Banner 300x150 Vrajitoarea Renata
Banner 300x150 Tamaduitoarea Hara
Banner 300x150 Clarvazatoarea Anastasia Venus ok555
Vrajitoare - Vrăjitoarea Morgana
Banner 300x150 vrajitoarea Delia din Craiova
Banner 300x150 Prezicatoarea Aurelia
Banner 300x150 Clarvazatoarea Mama Maria 3
Banner-300x150-Mercedeza
Banner 300x150 Vrajitoarea Rodica Gheorghe
Banner-300x150-vrajitoarea Ciresica-ok
banner-300x150-vrajitoare venus-3
Banner 300x150 Vrajitoarea Ramona Toader
Banner 300x150 vrajitoarea Elena Minodora 4

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Bucuresti

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Ploiesti

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Buzau

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Galati

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Craiova

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Brasov

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Timisoara

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Iasi

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Cluj Napoca

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Giurgiu

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Constanta

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Braila

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare America

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Italia

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Spania

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Austria

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Franta

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Germania

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Cehia

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Grecia

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Ungaria

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Federatia Rusa

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Anglia

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Olanda

Disclaimer

Redacția poate să folosească poze spre publicare, care ilustrează un anumit discurs jurnalistic, dar care conțin dreptul de autor. Se va menționa însă sursa acestora și faptul că prin publicare ( foto și/sau text) nu se vor aduce prejudicii persoanei respective.

Redacția va indica sursele fotografiei, acolo unde acestea se cunosc (autor, site, blog, platformă etc.). Pozele și sursele sunt verificate, online, în măsura în care se poate efectua acest proces jurnalistic, respectându-se principiul de verificare din minim 3 surse. În cadrul dreptului de comunicare, redacția respectă forma inițială a fotografiei și nu o va adapta (modifica).

vrajitoare

vrajitoare
vrajitoare