Articole, Horoscop

Horoscopul lunii Iulie 2020

0 11

Berbec 

Traversaţi o perioadă extrem de benefică pentru cuplu, plină de pasiune faţă de partener. Zilele sunt de neuitat, pline de declaraţii şi acte romantice.

Ce vă animă atât de mult sufletul? Sunteţi foarte optimist şi plin de dinamism. Atenţie la un posibil accident. Câteva probleme riscă să ofere conflicte în familie între generaţii, ca şi la serviciu cu şeful. Nu aveţi uneori prea multă ambiţie?

Taur

Începeţi o adevărată cavalcadă de cuceriri amoroase. Vă simţiţi mai mult ca niciodată plin de entuziasm, stăpân pe sine şi consideraţi că totul vi se cuvine. Seduceţi uşor şi topiţi inimile persoanelor de sex opus.

Aveţi o formă fizică şi psihică de invidiat. Dar şi o uşoară tendinţă spre contradicţii. Creaţi conflicte şi puneţi lumea pe jar, vă arătaţi supremaţia cu orice preţ. Iar multora nu prea le convine…

Gemeni 

Nu sunteţi uşor de mulţumit niciodată şi partenerul dvs. trebuie să ducă lupte serioase pentru a vă intra în graţii. Mereu găsiţi câte ceva de reproşat! Ce-ar fi să vă puneţi puţin în locul persoanelor pe care le criticaţi?
Energia dvs. vitală se consumă de multe ori inutil, la serviciu, în acţiuni fără randament. Fiţi mai focalizat pe ceea ce este un adevărat important pentru dvs.

Rac

Este o perioadă favorabilă vieţii de cuplu şi mai ales familiştilor convinşi. Faceţi exces de fantezie şi aveţi dorinţa de a călători peste normal. Partenerul trebuie să vă facă faţă şi reuşeşte destul de greu.

Faceţi mai multe eforturi în munca de echipă, fără a încerca să vă impuneţi ideile cu orice preţ. Nu călcaţi în picioare personalitatea altora de dragul succesului.

Leu 

Viaţa dvs. conjugală va deveni pasională sub egida lui Venus. Legăturile dvs. amoroase se vor consolida şi nu veţi face abstracţie de nicio oportunitate pentru a seduce. Sunteţi un îndrăgostit perpetuu, de temut.

Sunteţi puţin dispus la concesii la locul de muncă şi nu prea acceptaţi criticile care vin de la anturaj.

În familie, unul din membrii va avea unele dificultăţi şi-i săriţi în ajutor. Partenerul pretinde mai multă atenţie.

Fecioară 

Viaţa de cuplu nu ar trebui să vă pună probleme particulare. Exploataţi orice oportunitate şi daţi dovadă de fantezie cu carul în amor. Sunteţi iubitul perfect.

La serviciu, un dialog cu şeful vă cam pune puţin pe gânduri. Oare nu mai intraţi în atenţia sa? Vi se cam taie brusc elanul.

Nu vă neliniştiţi, nu vă paşte niciun pericol real. Alungaţi gândurile negre şi concentraţi-vă pe familie.

Balanţă 

Aprofundaţi viaţa conjugală şi intauraţi o complicitate cu partenerul, care ştie să vă aprecieze orice iniţiativă în domeniul sentimental. Nu fiţi zgârcit cu cuvintele şi oferiţi-i mai multă tandreţe.

O veste vă scoate puţin din sărite. Nu dramatizaţi, totuşi. Cu umor, puteţi trece peste un mic obstacol. Şeful vă apreciază munca eficientă.

Scorpion 

Niciodată nu v-a mers aşa de bine, ca în ultima vreme. Şi asta pentru că v-aţi decis să comunicaţi deschis. De ce să ţineţi în dvs. ceea ce simţiţi cu adevărat?

Jocurile par făcute. Şeful vă ţine sus moralul iar prin munca eficientă depusă, vă dominaţi orice rival. Aveţi prieteni buni şi de nădejde, mai mulţi ca oricând. Totul pare să vă meargă de minune.

Săgetător 

În cuplu dvs. există multă pace şi armonie. Profitaţi de această stare pentru a vă întări prietenia cu partenerul. Totul va fi posibil.

Aveţi o capacitate excepţională de rezistenţă la efort. În viaţa dvs. profesională, sunteţi destul de agitat şi aveţi multe planuri de realizat. Dar nu vă împrăştiaţi cam tare?
Fiţi mai conciliant puţin cu un coleg.

Horoscop 2020
Horoscop 2020

Capricorn 

Comunicaţi destul de greoi cu partenerul şi din această cauză, există multă tensiune în cuplul dvs. Dar lucrurile se pot aranja printr-un simplu exerciţiu de voinţă venit din partea dvs.

Şi şeful dvs. pare să aibă o anume nemulţumire în ceea ce vă priveşte. N-ar fi exclusă o discuţie mai serioasă. Dar nu forţaţi nota…

Vărsător 

Încercaţi să nu vă mai ascundeţi adevăratele sentimente faţă de partener. Cu siguranţă v-ar aprecia mai mult. Fiţi deschis, cooperant şi sincer. Ce aveţi de pierdut?

Probleme mici cu sănătatea. Poate cu stomacul sau cu dinţii. Facultăţile dvs. de adaptare sunt foarte bune. Acum, puteţi să vă consolidaţi poziţia profesională.

Peşti 

Aveţi o mare dorinţă de independenţă ceea ce vă face instabil în iubiri. Faceţi multă risipă de sentimente. Vă cam plac aventurile fără viitor. Nu riscaţi excesiv?

Concentraţi-vă pe problemele de la locul de muncă. Unele soluţii date de dvs. vor fi salvatoare şi apreciate de şef. Fiţi însă consecvent şi mai elaborat, sintetic. Ochii sunt pe ceea ce faceţi, nu uitaţi.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Banner-300x150-Mercedeza
clarvazatoarea alisa banner nou
Vrajitoare - Prezicator Gergely Eduard Rogere
Banner 300x150 Sandra
Banner 300x150 Vrajitoarea Leila
Banner 300x150 Tamaduitoarea Izabela Bucuresti
Banner 300x150 clarvazatoarea Mama Maria
Banner 300x150 Vrajitoarea Ramona Toader
Banner 300x150 vrajitoarea Elena Minodora 4
Banner 300x150 Vrajitoarea Rodica Gheorghe
Banner 300x150 Vrajitoarea Milana
Banner 300x150 Vrajitoarea Margareta 3
banner-300x150-vrajitoare venus-3
Banner 300x150 vrajitoarea Delia din Craiova

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Bucuresti

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Ploiesti

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Buzau

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Galati

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Craiova

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Brasov

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Timisoara

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Iasi

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Cluj Napoca

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Giurgiu

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Constanta

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Braila

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare America

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Italia

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Spania

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Austria

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Franta

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Germania

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Cehia

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Grecia

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Ungaria

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Federatia Rusa

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Anglia

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Olanda

Vizitatori

Flag Counter

vrajitoare

vrajitoare
vrajitoare