duminică, 23 iunie, 2024
Banner-300x150-Strega
Banner Segra Media 300x150
Banner 300x150 Vrajitoare Romania Israel1
Vrajitoare - Vrăjitoarea Morgana
Banner 1050x250 Anastasia Venus

Horoscopul lunii Ianuarie 2022

Trebuie citit

Berbec

Părinții tăi sau copiii tăi îți vor face viața imposibilă dar nu te încuraja, afirmă-te pentru că așa vei ajunge să câștigi lupta. Discuția unui cuplu devine urgentă. Trebuie să fii pe aceeași undă. Singură, nu te lăsa păcălit de aparențe! Acesta va fi momentul să apelezi la adaptabilitatea ta în domeniul profesional. S-ar putea să fie nevoie să schimbi modul în care lucrezi sau să faci echipă cu oameni care nu lucrează la fel ca tine. Fluxul de numerar ar putea fi întârziat, din păcate.

Taur

Gustați mai mult din aromele plăcute ale prezentului și viitorul va deveni imediat mai puțin incert. Fă-ți timp să trăiești și să apreciezi momentele din viața de zi cu zi. Poți conta pe afluxuri planetare bune dacă iei în sfârșit inițiative. Nici în această lună, răbdarea nu va fi punctul tău forte și vei fi tentat să tai din colțuri. Acesta nu este cel mai bun mod de a vă atinge obiectivele. Va trebui să folosiți bunul simț și să nu vă grăbiți!

Gemeni

Sectorul cuplului va fi pus sub semnul armoniei și al înțelegerii reciproce. Climatul astral ar trebui să vă favorizeze iubirile. Singur, îți va lipsi realismul. Într-adevăr, punând ștacheta prea sus, riști să ratezi întâlniri interesante. Veți avea dreptul la o surpriză fericită la nivel profesional; cererile dumneavoastră vor fi parțial satisfăcute. Ambiția ta se va trezi și vei fi foarte motivat. Veți ști să vă folosiți flerul pentru a găsi oferte bune și a economisi bani.

Rac

Norocul se poate manifesta într-o întâlnire la care nu te așteptai deloc. Sperăm că veți recunoaște acest mic ajutor de la soartă! Vei avea o abordare obiectivă a posibilităților tale. Simțul tău de analiză la locul de muncă va fi întărit. Vei deveni conștient de slăbiciunile și punctele tale forte, dar și de slăbiciunile manifestate de dușmanii tăi de la serviciu.

Leu

Horoscop 2022
Horoscop 2022

Nu-ți vei putea reține furia. Nu veți avea absolut nicio dorință de a face compromisuri sau de a vă încorda. Este suficient să spunem că atmosfera va fi tensionată! Realizarea de contacte neașteptate deschide noi perspective pentru viitor. Vă blindați cu informații. O călătorie sau o legătură cu o altă țară îți poate aduce o mulțime de surprize bune.

Fecioara

Intimitatea ta nu este ușoară. Poate faci prea multe sau nu destul. Ca cuplu, veți avea tot interesul să îndreptați bara înainte ca situația să se deterioreze. Singură, iubirile tale tumultoase sunt susceptibile să ajungă pe titluri! Vei naviga conform sentimentelor tale. Anumite evenimente neprevăzute îți vor condimenta viața profesională, bulversând în același timp un program foarte organizat. Propunerile ar trebui să fie studiate cu atenție de dvs. Dacă este necesar, cere sfatul unui specialist, mai ales dacă necesită abilități în domeniul finanțelor.

Balanța

Veți găsi dragostea călduță și ajungeți la concluzia că sentimentele nu suportă absurdul. Vei descoperi că nu va fi ușor dacă insiști să te încîpîțânezi în amor. Cu încrederea care ți se oferă, vei câștiga încredere. Bună inițiativă, deoarece asta este exact ceea ce așteaptă superiorii tăi de la tine. Este posibil să ți se propună noi provocări și chiar o avansare.

Scorpion

Fugirea de rutină este o idee grozavă, dar uneori strică. Vei face orice pentru a-ți uimi partenerul. Nu te vei da în lături de la orice mijloace pentru a-ți seduce cealaltă jumătate. Nimic nu va fi ușor, dar dificultățile vă vor stimula și vă vor spori spiritul competitiv recunoscut. Nimeni nu vă poate face față! Nu folosi scuze pentru a intra în mișcări îndoielnice.

Săgetător

Vei avea parte de unele critici ușoare, care nu vor facilita cu adevărat relațiile cu cercul tău de familie. Folosește puțin tact dacă vrei cu adevărat să spui ceva, altfel așteaptă până ești într-o dispoziție mai bună. Unii colegi ar putea încerca să vă pună un amortizor. Fii foarte vigilent. Stabiliți un dialog înainte ca situația să escaladeze. Nu aveți întotdeauna cuvintele potrivite pentru a vă exprima cererile și veți fi taxat pentru asta.

Capricorn

Preocupările tale vor fi orientate în principal către viața ta de familie. Mulți oameni singuri se vor gândi să înființeze o gospodărie la țară, de pildă. Va fi în continuare necesar să găsești partenerul ideal pentru a-ți realiza visele. După muncă asiduă, vei avea în sfârșit ocazia să fii recunoscut pentru meritele tale. Nu te îndoi de tine sau de abilitățile tale, rezultatele tale sunt excelente. Falsa modestie ar fi descurajată.

Vărsător

Asta se întâmplă de luni de zile, dansezi de pe un picior pe altul fără să te poți hotărî. Este timpul să facem primul pas. Faceți pasul, el sau ea doar așteaptă asta! În cuplu, este perioada proiectelor majore: căsătoria, nașterea, cumpărarea unei case… pe scurt, treci treptat! Vei da dovadă de o mare luciditate și îți vei putea explica clar ideile și proiectele, ceea ce va facilita aprobarea celor din jur. Pe de altă parte, veți rămâne reticenți în a face eforturi pentru a vă adapta în cazul unor tulburări. Din punct de vedere financiar, curentele vor fi favorabile, cu condiția să te bazezi doar pe tine. Te vei descurca bine.

Pești

Singură, vei avea ocazia să întărești anumite legături și vei fi primul surprins. Acum este momentul să profitați de posibilitățile oferite de internet! Într-o Relație, veți fi mai complici ca niciodată și vă veți face planuri pe termen lung. În domeniul profesional, acesta este momentul să începi, să iei inițiative îndrăznețe dacă vrei să avansezi un proiect sau să te faci remarcat de ierarhia ta. Pe de altă parte, unii nativi ar putea fi distrați, așa că nu este recomandat să joci jocuri de noroc.

 

Lăsați un mesaj:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole apărute

Mulţumiri din străinătate pentru vrăjitoarea Margareta

Mulţumesc mult doamnei vrăjitoare Margareta pentru că prin harul său deosebit mi-a adus soţul înapoi după ce i se făcuseră farmece puternice

Mulţumiri foarte noi din orașul englezesc Lutton pentru vrăjitoarea Cristina

Nu visam că o să ajung să mi se facă vrăji sau farmece, nu știu exact, mai ales că...

Mulţumiri pentru vrăjitoarea Florica din Spania și România

Am trecut prin momente dificile când soţul meu m-a părăsit pentru o femeie frumoasă dar vicioasă la maxim și...

Mulţumiri recente din America pentru Regina Magiei Albe din România, Maria Câmpina

Soţia a revenit în viaţa mea după o ceartă de pomină, când am făcut-o să plângă şi să regrete faptul că m-a trădat cu şeful ei. După trei ani, a reapărut zglobie şi mai sexy ca niciodată, foarte doritoare. M-a uimit teribil. Dar ştiam că totul se datora intervenţiei magice realizată de Regina Magiei Albe din România, Maria Câmpina,

Mai multe articole ca acesta