Articole, Horoscop

Horoscopul lunii Februarie 2023

0 9

Berbec

Vei fi de neegalat în a depăși toate obstacolele care te-ar putea împiedica să fii alături de persoana iubită. Viața ta de cuplu va fi mai mult sau mai puțin perturbată. Arată toleranță și înțelegere. Oricare ar fi ocupațiile tale profesionale, acestea ar trebui să-ți ofere o mare satisfacție. Totuși, nu-ți asuma prea multe riscuri și reține-ți nerăbdarea dacă nu vrei să faci nimic prostesc.

Taur

Vesel și relaxat, ești mai disponibil pentru partenerul tău. Cu toate acestea, sunt de așteptat unele dispute. Nu te lăsa dus de gânduri amăgitoare. Singură, dacă vrei să-ți vezi iubirile înflorind, va trebui să fii mai disponibilă. S-ar putea să existe rivalități și meschinărie în jurul tău. Nu fi intimidat. Dar atenție, climatul astral vă va face judecata șubredă în chestiuni financiare. Propunerile minunate probabil nu sunt foarte realiste!

 

Gemeni

Viața de zi cu zi și circumstanțele par să dinamizeze relația ta. Acum este momentul să-ți deschizi inima și să-ți susții partenerul. Sprijinul moral este una dintre forțele motrice din relația voastră. Solo, deocamdată, nu vrei cu adevărat să vezi că situația ta se schimbă. Ți se potrivește singurătatea. Îți prețuiești independența și libertatea de acțiune. Ar fi bine să luați informații, să faceți noi contacte de afaceri. La serviciu, investiția ta este vizibilă, dar ai grijă să nu exagerezi. Din atmosferă lipsește coordonarea și comunicarea între colegi. Dacă ai crezut că poți conta pe sprijinul lor, vei fi dezamăgit. În domeniul material, rămâne riscul unor cheltuieli mari. Va trebui să fii atent și să nu cedezi zdrobirilor inutile.

 

Rac

Oricare ar fi situația, nu trageți concluzii pripite. Fă-ți timp pentru a dialoga și a clarifica anumite lucruri, chiar dacă ți se pare inutil. Vei profita de poziția ta pentru a obține undă verde de la șeful tău într-un nou proiect. Folosește delicatețea și tactul pentru a evita gelozia din partea anumitor colegi.

 

Leu

Veste fericită: iubirile voastre vor fi favorizate de cer. Celibatarii vor experimenta unele satisfactii legate de stima de sine, dar nimic concludent. În cuplu, vei petrece momente plăcute alături de partenerul tău. Finanțele sunt în stare bună. Veți ști să profitați de ea, rămânând prevăzător. Bunul simț ți-a permis să încetezi din timp cheltuielile nesăbuite.

 

Fecioară

Nu permiteți îndoielii să plutească în viața de familie. Evitați neînțelegerile organizând o unitate de criză și stabilind un dialog atât de necesar cu anturajul apropiat. Cu cât clarifici mai repede situația, cu atât mai bine. Cu cât aștepți mai mult, cu atât lucrurile se vor complica mai mult. Lucrurile bune vin la cei care așteaptă. Dar nu ai rabdare! O reacție prea puternică din partea ta ar putea fi mai dăunătoare decât crezi, iar unele inițiative prea devreme vor avea un efect negativ. Pe tărâmul material, această perioadă nu vă va aduce nimic nou.

 

Balanță

Dacă ești singur, o întâlnire neașteptată ar putea avea un mare efect asupra ta. Vei fi fermecat de o persoană care nu bifează multe căsuțe în lista criteriilor tale! Poate fi un semn! Mai multă încredere în tine și uită de această listă. Dacă ai întâlnit deja dragostea, pasiunea și voluptatea vor fi în programul acestor zile. Ca parte a activităților tale profesionale, îți vor sta la dispoziție multe posibilități. Va trebui să știi ce vrei cu adevărat pentru a putea face cea mai bună alegere. Vei putea avea încredere în anumite persoane din jurul tău și vei ține cont de sfaturile lor. În ceea ce privește banii, nu vei observa nimic nou astăzi și asta nu e chiar așa de rău. Bugetul tău este stabil, dar surprizele bune nu sunt pe ordinea de zi.

Horoscop 2023

Horoscop 2023

Scorpion

Te simți din ce în ce mai împlinit în cuplu. Sunteți pe aceeași lungime de undă cu partenerul dvs. și noile experiențe făcute recent au adăugat mai multă complicitate între voi. La locul de muncă, vei beneficia de suporturi puternice. Vei juca un rol principal în zilele ce vor urma. Nu strica totul cu nerăbdarea sau cu opiniile prea clare. Dați dovadă de sensibilitate și diplomație.

 

Săgetător

Pentru unii nativi, o mare pasiune poate fi trăită în discreție și secret. Dacă trăiești în cuplu însă, va trebui să ai grijă să nu te pui într-o situație care ar putea pune în pericol o relație recent stabilă ți deci fragilă. Un avantaj financiar este foarte posibil datorită intermediarului mediului dumneavoastră profesional. Nu refuza această ofertă din politețe, nu ai mijloacele să spui nu.

 

Capricorn

O dificultate pe care o eviți de mult în relația ta iese la suprafață. Colaboratorii tăi vor fi o frână pentru concentrarea ta. Va trebui să te izolezi pentru a fi eficient. Nu da crezare zvonurilor și concentrează-te exclusiv pe munca ta.

 

Vărsător

Râsete, îmbrățișări… totul va fi permis! Această perioadă vă va oferi fericire; vei fi mulțumit! Singur, intri într-una dintre cele mai bune perioade ale anului! Un moment frumos pentru a flirta. Seducerea este acum cuvântul de ordine. Ai putea crede că viața ta profesională ia o întorsătură neplăcută, dar situația ta ar putea experimenta o eliberare fericită. Va fi o promovare dacă lucrezi, sau o angajare dacă ești în căutarea unui loc de muncă.

 

Pești

Vei începe o nouă strategie. Cea mai mică remarcă va părea o critică. Arată puțin mai multă maturitate și pune lucrurile în perspectivă! Nu crezi că viața este prea scurtă ca să o irosești supărându-te pentru nimic? Profitați, în schimb, de atmosfera generală bună care va continua încă câteva zile. Așa că nu mai dramatizați, situația sau problemele voastre nu sunt excepționale. Luați în considerare lucrurile mai rațional înainte de a vă angaja într-un nou proiect. Nu face nimic fără să te înconjoare de oameni cunoscători, mai ales când vine vorba de bani.

 

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vrajitoare - Prezicator Gergely Eduard Rogere
Banner 300x150 Clairvoyant Aida Maria
Banner 300x150 Tamaduitoarea Adelina
Banner 300x150 Vrajitoarea Renata
Banner 300x150 Tamaduitoarea Hara
Banner 300x150 Clarvazatoarea Anastasia Venus ok555
Vrajitoare - Vrăjitoarea Morgana
Banner 300x150 vrajitoarea Delia din Craiova
Banner 300x150 Prezicatoarea Aurelia
Banner 300x150 Clarvazatoarea Mama Maria 3
Banner-300x150-Mercedeza
Banner 300x150 Vrajitoarea Rodica Gheorghe
Banner-300x150-vrajitoarea Ciresica-ok
banner-300x150-vrajitoare venus-3
Banner 300x150 Vrajitoarea Ramona Toader
Banner 300x150 vrajitoarea Elena Minodora 4

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Bucuresti

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Ploiesti

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Buzau

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Galati

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Craiova

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Brasov

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Timisoara

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Iasi

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Cluj Napoca

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Giurgiu

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Constanta

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Braila

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare America

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Italia

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Spania

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Austria

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Franta

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Germania

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Cehia

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Grecia

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Ungaria

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Federatia Rusa

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Anglia

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Olanda

Disclaimer

Redacția poate să folosească poze spre publicare, care ilustrează un anumit discurs jurnalistic, dar care conțin dreptul de autor. Se va menționa însă sursa acestora și faptul că prin publicare ( foto și/sau text) nu se vor aduce prejudicii persoanei respective.

Redacția va indica sursele fotografiei, acolo unde acestea se cunosc (autor, site, blog, platformă etc.). Pozele și sursele sunt verificate, online, în măsura în care se poate efectua acest proces jurnalistic, respectându-se principiul de verificare din minim 3 surse. În cadrul dreptului de comunicare, redacția respectă forma inițială a fotografiei și nu o va adapta (modifica).

vrajitoare

vrajitoare
vrajitoare