Articole, Horoscop

Horoscopul lunii Februarie 2022

0 2

Berbec

De ce să persiști în această relație care nu duce nicăieri?

Dacă sentimentele de iubire stau la baza oricărui angajament, conflictele permanente nu vor face decât să-ți întunece orizontul. Faceți o alegere finală. Departe de a te descuraja, dificultățile te vor stimula. Îți vor oferi o forță aproape supraomenească care te va împinge să depășești cele mai mari provocări cu strălucire. Vei depune eforturile necesare pentru a-ți atinge obiectivele.

 

Taur

Vei simți nevoia de a construi o relație stabilă și de durată. Singur, vei căuta mai mult pe cineva care ți se potrivește cu adevărat decât relații efemere. Afacerea ta merge bine și vei culege în curând dividendele. Nu încetini însă. Țineți cursul, echilibrul este încă fragil.

 

Gemeni

Încearcă să trăiești momente de armonie cu cei din jur, familia ta. Pe scurt, folosește toate mijloacele pentru a te răzgândi. Nu sta în colțul tău chibzuit. Viitorul nu este atât de sumbru. Eliminați ceea ce este de prisos și aruncați proiectele neterminate. Vei câștiga în eficiență și nu vei mai pierde timpul trecând peste detalii inutile.

 

Rac

Perioada interesantă pentru viața ta privată, chiar dacă o discuție te poate opune soțului tău. Celibatar, vei fi tentat sa descoperi noi orizonturi… vei deveni un obisnuit pe site-urile de întalniri sau aplicatii similare. Cel mai puțin putem spune este că nu te vei sinucide cu sarcina în această lună! Ai beneficia dacă te implici mai mult în munca ta. Atenție dacă superiorii tăi observă acest lucru! Ai în vedere un proiect imobiliar? Începeți prin a calcula suma pe care o puteți împrumuta.

 

Leu

Vei vedea mai clar în viața ta amoroasă și asta îți va permite să-ți pui întrebările potrivite. Fă-ți timp să trăiești. Vei putea da un sens lucrurilor care sunt importante pentru tine, indiferent de situatia ta romantica. Vei fi primul surprins de rezultatele obținute datorită muncii tale. Acest lucru vă va oferi o motivație suplimentară pentru a persevera în efort. Îi vei lua prin surprindere pe majoritatea partenerilor tăi profesioniști, deoarece nu au văzut nimic.

 

Fecioara

Relațiile cu ceilalți ți se vor părea deosebit de grele în aceste zile triste. Ar trebui să vă gândiți să vă moderați cerințele față de persoana iubită. Relațiile tale vor fi mai bune dacă arăți înțelegere și bunătate. Celibatar, evita sa amesteci viata amoroasa cu viata profesionala. Afacerile își remarcă, viața profesională capătă treptat amploare și amploare. Vedeți mai clar în proiectele voastre. Nu riști să fii reținut de neașteptat. Puteți chiar beneficia de oportunități grozave.

 

Balanța

Viața ta amoroasă ar trebui să fie destul de liniștită în această perioadă. Nu există surprize urâte la vedere. După aceste ultime săptămâni, te va schimba puțin. Așteaptă-te la o perioadă profesională furtunoasă. Ostilitățile, conflictele în legătură cu cariera sau responsabilitățile vor fi, fără îndoială, inevitabile.

Horoscop 2022

Horoscop 2022

Scorpion

Iubire, când ne iei în brațe! Da, te va ține și te va transporta în al șaptelea cer. Ca cuplu, vei putea pune intensitate și pasiune în relațiile tale conjugale. Nu vei regreta ! Vei avea ambiție și energie de eliberat. Dar ar fi bine să vă aranjați activitățile și să le planificați! Deocamdată, concentrați-vă pe siguranță. Fii surd la comentariile dictate de invidie și gelozie.

 

Săgetător

Vei fi atent și generos. Vei ști să te faci plăcut. Vei fi foarte grijuliu pentru partenerul tău și vei fi copleșit de o pasiune împărtășită reînnoită. O perioadă frumoasă, deci în perspectivă. Singur, un sentiment de singurătate mai profund decât de obicei te va invada. Recunoașterea eforturilor dumneavoastră este foarte aproape. O promovare poate veni mai devreme decât se aștepta. Pentru a face acest lucru, nu slăbiți și faceți eforturile necesare pentru a vă prezenta. Din punct de vedere financiar, perioada cere o mare vigilență. Acum nu este momentul să faci valuri.

 

Capricorn

Dacă te simți neînțeles sau nefericit în dragoste în această perioadă confuză, conferă-i unui prieten. El ar putea fi un sfat bun și, de asemenea, vă va întări relația. Așa că nu ezitați. Dați dovadă de onestitate absolută și loialitate ireproșabilă. Nu face altora ceea ce nu vrei să ți se facă. Atenție la riscul de înșelăciune.

 

Vărsător

Ești gata de declarații de foc, pasiunea te împinge la excese senzuale. În cuplu, cu puțin efort și multă conciliere, veți putea reînnoi treptat un adevărat dialog. Mizați pe seducție pentru a vă îndoi partenerul. Și în domeniul profesional, comunicarea ar trebui să rezolve întrebările restante și să permită un nou început. Dar, atenție, se simte o scădere a vitezei. Nu te îndoi de tine și cedează nevoii de odihnă.

 

Pești

Vei dori să ieși, să vezi fețe noi.

Dacă nu ești singur, partenerul tău s-ar putea supăra. Viața ta de cuplu va fi plină de viață! De data aceasta, situația pare să scape de sub control. Singur, este timpul să ai încredere în tine. Colaborați fără să vă faceți capul rău! Nu vei regreta. Posibilitățile tale intelectuale vor fi în plină desfășurare; să știe să le canalizeze către un obiectiv anume. Vei fi mulțumit de rezultatele eforturilor tale. Bilanțul finanțelor tale este stabil, ești pe drumul cel bun.

 

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Banner 300x150 tamaduitoarea Aurica
Banner-300x150-vrajitoarea Ciresica-ok
banner-300x150-vrajitoare venus-3
Banner 300x150 Vrajitoarea Ramona Toader
Vrajitoare - Vrăjitoarea Morgana
Banner 300x150 Alina Trandafir
Banner-300x150-Vrajitoarea-Valentina
Banner-300x150-Mercedeza
Banner 300x150 Irina Ioana
Vrajitoare - Prezicator Gergely Eduard Rogere
Banner 300x150 vrajitoarea Delia din Craiova
Banner 300x150 Vrajitoarea Rodica Gheorghe
Banner 300x150 vrajitoarea Elena Minodora 4
Banner 300x150 clarvazatoarea Mama Maria

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Bucuresti

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Ploiesti

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Buzau

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Galati

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Craiova

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Brasov

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Timisoara

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Iasi

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Cluj Napoca

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Giurgiu

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Constanta

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Braila

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare America

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Italia

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Spania

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Austria

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Franta

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Germania

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Cehia

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Grecia

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Ungaria

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Federatia Rusa

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Anglia

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Olanda

Disclaimer

Redacția poate să folosească poze spre publicare, care ilustrează un anumit discurs jurnalistic, dar care conțin dreptul de autor. Se va menționa însă sursa acestora și faptul că prin publicare ( foto și/sau text) nu se vor aduce prejudicii persoanei respective.

Redacția va indica sursele fotografiei, acolo unde acestea se cunosc (autor, site, blog, platformă etc.). Pozele și sursele sunt verificate, online, în măsura în care se poate efectua acest proces jurnalistic, respectându-se principiul de verificare din minim 3 surse. În cadrul dreptului de comunicare, redacția respectă forma inițială a fotografiei și nu o va adapta (modifica).

vrajitoare

vrajitoare
vrajitoare