marți, 16 aprilie, 2024
Banner-300x150-Strega
Banner Segra Media 300x150
Banner 300x150 Vrajitoare Romania Israel1
Vrajitoare - Vrăjitoarea Morgana
Banner 1050x250 Anastasia Venus

Horoscopul lunii Februarie 2022

Trebuie citit

Berbec

De ce să persiști în această relație care nu duce nicăieri?

Dacă sentimentele de iubire stau la baza oricărui angajament, conflictele permanente nu vor face decât să-ți întunece orizontul. Faceți o alegere finală. Departe de a te descuraja, dificultățile te vor stimula. Îți vor oferi o forță aproape supraomenească care te va împinge să depășești cele mai mari provocări cu strălucire. Vei depune eforturile necesare pentru a-ți atinge obiectivele.

 

Taur

Vei simți nevoia de a construi o relație stabilă și de durată. Singur, vei căuta mai mult pe cineva care ți se potrivește cu adevărat decât relații efemere. Afacerea ta merge bine și vei culege în curând dividendele. Nu încetini însă. Țineți cursul, echilibrul este încă fragil.

 

Gemeni

Încearcă să trăiești momente de armonie cu cei din jur, familia ta. Pe scurt, folosește toate mijloacele pentru a te răzgândi. Nu sta în colțul tău chibzuit. Viitorul nu este atât de sumbru. Eliminați ceea ce este de prisos și aruncați proiectele neterminate. Vei câștiga în eficiență și nu vei mai pierde timpul trecând peste detalii inutile.

 

Rac

Perioada interesantă pentru viața ta privată, chiar dacă o discuție te poate opune soțului tău. Celibatar, vei fi tentat sa descoperi noi orizonturi… vei deveni un obisnuit pe site-urile de întalniri sau aplicatii similare. Cel mai puțin putem spune este că nu te vei sinucide cu sarcina în această lună! Ai beneficia dacă te implici mai mult în munca ta. Atenție dacă superiorii tăi observă acest lucru! Ai în vedere un proiect imobiliar? Începeți prin a calcula suma pe care o puteți împrumuta.

 

Leu

Vei vedea mai clar în viața ta amoroasă și asta îți va permite să-ți pui întrebările potrivite. Fă-ți timp să trăiești. Vei putea da un sens lucrurilor care sunt importante pentru tine, indiferent de situatia ta romantica. Vei fi primul surprins de rezultatele obținute datorită muncii tale. Acest lucru vă va oferi o motivație suplimentară pentru a persevera în efort. Îi vei lua prin surprindere pe majoritatea partenerilor tăi profesioniști, deoarece nu au văzut nimic.

 

Fecioara

Relațiile cu ceilalți ți se vor părea deosebit de grele în aceste zile triste. Ar trebui să vă gândiți să vă moderați cerințele față de persoana iubită. Relațiile tale vor fi mai bune dacă arăți înțelegere și bunătate. Celibatar, evita sa amesteci viata amoroasa cu viata profesionala. Afacerile își remarcă, viața profesională capătă treptat amploare și amploare. Vedeți mai clar în proiectele voastre. Nu riști să fii reținut de neașteptat. Puteți chiar beneficia de oportunități grozave.

 

Balanța

Viața ta amoroasă ar trebui să fie destul de liniștită în această perioadă. Nu există surprize urâte la vedere. După aceste ultime săptămâni, te va schimba puțin. Așteaptă-te la o perioadă profesională furtunoasă. Ostilitățile, conflictele în legătură cu cariera sau responsabilitățile vor fi, fără îndoială, inevitabile.

Horoscop 2022
Horoscop 2022

Scorpion

Iubire, când ne iei în brațe! Da, te va ține și te va transporta în al șaptelea cer. Ca cuplu, vei putea pune intensitate și pasiune în relațiile tale conjugale. Nu vei regreta ! Vei avea ambiție și energie de eliberat. Dar ar fi bine să vă aranjați activitățile și să le planificați! Deocamdată, concentrați-vă pe siguranță. Fii surd la comentariile dictate de invidie și gelozie.

 

Săgetător

Vei fi atent și generos. Vei ști să te faci plăcut. Vei fi foarte grijuliu pentru partenerul tău și vei fi copleșit de o pasiune împărtășită reînnoită. O perioadă frumoasă, deci în perspectivă. Singur, un sentiment de singurătate mai profund decât de obicei te va invada. Recunoașterea eforturilor dumneavoastră este foarte aproape. O promovare poate veni mai devreme decât se aștepta. Pentru a face acest lucru, nu slăbiți și faceți eforturile necesare pentru a vă prezenta. Din punct de vedere financiar, perioada cere o mare vigilență. Acum nu este momentul să faci valuri.

 

Capricorn

Dacă te simți neînțeles sau nefericit în dragoste în această perioadă confuză, conferă-i unui prieten. El ar putea fi un sfat bun și, de asemenea, vă va întări relația. Așa că nu ezitați. Dați dovadă de onestitate absolută și loialitate ireproșabilă. Nu face altora ceea ce nu vrei să ți se facă. Atenție la riscul de înșelăciune.

 

Vărsător

Ești gata de declarații de foc, pasiunea te împinge la excese senzuale. În cuplu, cu puțin efort și multă conciliere, veți putea reînnoi treptat un adevărat dialog. Mizați pe seducție pentru a vă îndoi partenerul. Și în domeniul profesional, comunicarea ar trebui să rezolve întrebările restante și să permită un nou început. Dar, atenție, se simte o scădere a vitezei. Nu te îndoi de tine și cedează nevoii de odihnă.

 

Pești

Vei dori să ieși, să vezi fețe noi.

Dacă nu ești singur, partenerul tău s-ar putea supăra. Viața ta de cuplu va fi plină de viață! De data aceasta, situația pare să scape de sub control. Singur, este timpul să ai încredere în tine. Colaborați fără să vă faceți capul rău! Nu vei regreta. Posibilitățile tale intelectuale vor fi în plină desfășurare; să știe să le canalizeze către un obiectiv anume. Vei fi mulțumit de rezultatele eforturilor tale. Bilanțul finanțelor tale este stabil, ești pe drumul cel bun.

 

Lăsați un mesaj:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole apărute

Mulțumiri foarte noi pentru de tămăduitoarea și ghicitoarea Hara din Vatra Dornei și Italia

Ţin să-mi exprim şi pe această cale mulţumirea enormă pe care o port în suflet pentru doamna vrăjitoare și...

Vrăjitoarea Monica Ioniță

Cea mai mediatizată vrăjitoare, cerută de cele mai mari televiziuni din SUA, apreciată de marele maestru Ion Ţugui, a...

Vrăjitoarea Varşovia de magie neagră

Incredibil, dar adevărat! Rezultate 100% garantate în doar 24 de ore! Are leacuri deosebite şi vă aşteaptă cu ritualuri...

Cea mai bună vrăjitoare din lume – vrăjitoarea Morgana – a primit mulțumiri noi din republica Moldova

Mulţumesc mult de tot doamnei vrăjitoare Morgana pentru că prin harul său deosebit mi-a adus soţul înapoi, după ce...

Mai multe articole ca acesta