Articole, Horoscop

Horoscopul lunii Februarie

0 21

Berbec  (21 Martie – 20 Aprilie)

Sunteți mai afectiv ca niciodată. Vă simțiți dominat de o tensiune uriașă, grație astrelor. Aveți sentimentul de a nu fi înțeles. Aveți mare nevoie de tandrețe și de încredere.

În această periodă puteți realiza operasții financiare importante, iar oportunitățile vă vor stimula. La serviciu, dați dovadă de creație. Vă bucurați de sprijinul colectivului. Cel mai bine vă simțiți în mijlocul familiei.

Taur (21 Aprilie – 21 Mai)

Viața dvs. de familie este poate mult prea liniștită, nimic nu duce la vreun conflict. Vă veți simți însă foarte atras de o persoană de sex opus.

Nu cheltuiți mult și, în general, sunteți foarte precaut cu banii. În schimb, multe proiecte vor muri în mintea dvs., pentru că vă lipsește curajul de a le pune în aplicare. Unii dintre voi se vor decide chiar de a nu mai fuma. Partenerul dorește o schimbare, pe care o consideră necesară.

Gemeni (22 Mai – 21 Iunie)

Aveți mari șanse să întâlniți persoana care vă place, dacă sunteți singur. Echilibrul dvs. financiar este stabil, deci nu aveți motive de a vă neliniști. Atenție însă, aveți uneori tendința de a cheltui prea mult.

La serviciu, este o ambianță cam tensionată. Dar situația dvs. este totuși sigură, stabilă. Șefii vă vor propune noi proiecte și își manifestă încrederea în capacitatea dvs. de muncă.

Rac (22 Iunie – 22 Iulie)

Faceți totul pentru a intra în grațiile unei persoane care vă place. Feriți-vă însă de aparențe și nu fiți orbit de aspectul exterior. Faceți-vă timp pentru plimbări.

Aveți de luat o decizie, pe care o tot amânați. Dar șeful vă presează. Mizați pe intuiția dvs. Aveți mare nevoie, acum, de sprijinul familiei și al anturajului.

Leu (23 Iulie – 23 August)

Această perioadă vă va ajuta să stabiliți relații agreabile cu partenerul dvs., ceea ce vă va stimula enorm pofta de a trăi. Raporturile afective vor fi la cote nebănuite.

Plățile vă cam neliniștesc și căutați noi forme de venituri sigure. Nu este exclusă o mică surpriză. Poate de la serviciu? Sunteți însă nemulțumit de ceea ce vi se oferă la locul de muncă și plănuiți o schimbare. Revolta vă macină… însă ezitați să o declanșați.

Fecioară (23 August – 23 Septembrie)

În cuplu, vor exista câteva dezacorduri dar nu vor căpăta proporții, din fericire. Senzualitatea dvs. va aduce echilibru în viața conjugală și partenerul vă va înțelege perfect poziția.

La serviciu, veți fi tot mai sigur pe sine, veți evita mici conflicte și determinarea dvs. va încânta șefii, care plănuiesc o promovare. Sunteți plin de bune intenții și sincer.

Balanţă (24 Septembrie – 23 Octombrie)

Caracterul dvs. pasional riscă să provoace mari furtuni în viața dvs. afectivă dacă nu aveți grijă. Gestionați situațiile generatoare de conflicte și încercați, mai ales, să nu zdruncinați armonia din cuplu.

Pe plan financiar, nu aveți decât satisfacții. Deciziile dvs. vor fi contestate însă trebuie să mergeți în continuare pe intuiție. Tonusul este ridicat. Șeful vă va da noi responsabilități.

Scorpion (24 Octombrie – 22 noiembrie)

Treceți printr-o perioadă tristă, de reculegeri și de evaluări, totuși necesară. Partenerul dă semne pronunțate de nerăbdare și de revoltă, este nemulțumit de rutina în care ați intrat.

Este mare nevoie de o schimbare. La serviciu, tensiuni și bârfe. Evitați un conflict cu un coleg dușmănos. Urmăriți-vă interesul și ignorați-l. Șeful vssă susține și vă apreciază.

Săgetător (23 Noiembrie – 21 Decembrie)

Influențele astrale vă vor face să vă certați cu partenerul și cu unii prieteni, pentru chestiuni aparent minore. Fiți mai precaut și nu izbucniți din orice. Climatul este foarte conflictual, profund negativ.

La serviciu însă, puteți obține tot ceea ce doriți, fără dificultate. Evitați un conflict cu un dușman declarat. Mizați mai mult pe dialog și pe comunicare.

2019 horoscop bleu
2019 horoscop bleu

Capricorn (22 Decembrie – 20 Ianuarie)

Unii dintre voi vor încerca să-și schimbe partenerul… În schimb alții, vor milita pentru consolidarea relației afective. Vă puteți aștepta la schimbări financiare importante și ar fi bine să fiți pregătit. Este o perioadă bună pentru investiții.

La serviciu, aveți idei foarte originale și intuiții salvatoare, apreciate de anturaj. Beneficiați de mult simț practic. Dar aveți nevoie de afectivitate, în special în sânul familiei.

Vărsător (21 Ianuarie – 19 Februarie)

Veți avea multe întâlniri amoroase și de afaceri. În dragoste, vă dovediți cam instabil. Astrele vă vor da un nou impuls. Nu chelțuiți prea mult, fiți moderat.

La serviciu, executați unele proiecte dificile, cu succes. Dar nu contați prea mult pe anturaj. În familie, stopați un conflict printr-o intervenție decisă.

Peşti (20 Februarie – 20 Martie)

Treceți prin momente amoroase extrem de delicate. Aveți uneori tendința de a ezita, de a vă pune multe întrebări. Veți avea o întâlnire importantă, care vă va schimba profund.

La serviciu, simțiți o ostilitate din partea colegilor. Dar vă comportați normal și nu intrați în polemici. Vă stăpânește totuși un sentiment de singurătate. Ce-ar fi să dialogați mai mult cu partenerul?

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Banner 300x150 Vrajitoarea Ribana
Banner 300x150 ghicitoarea Anglia
banner-300x150-vrajitoare venus-3
Banner 300x150 vrajitoarea Delia din Craiova
Banner 300x150 vrajitoarea Elena Minodora 4
Banner 300x150 Vrajitoarea Maestra
Banner-300x150-Mercedeza
Banner 300x150 Vrajitoarea Ruxandra
Banner 300x150 Vrajitoarea Cristina Maria
Banner 300x150 Vrajitoarea Elena Maria
Banner 300x150 Vrajitoarea Rodica Gheorghe
Banner 300x150 clarvazatoarea Mama Maria
Banner 300x150 Vrajitoarea Ana Maria
Banner 300x150 Tamaduitoarea Lidia
Banner 300x150 Tamaduitoarea Anastasia
Banner 300x150 Tamaduitoarea Loventa Valentina
Banner 300x150 Regina Shambala
Banner 300x150 Clarvazatoarea Anca

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Bucuresti

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Ploiesti

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Buzau

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Galati

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Craiova

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Brasov

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Timisoara

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Iasi

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Cluj Napoca

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Giurgiu

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Constanta

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Braila

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare America

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Italia

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Spania

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Austria

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Franta

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Germania

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Cehia

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Grecia

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Ungaria

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Federatia Rusa

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Anglia

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Olanda

Vizitatori

Flag Counter

vrajitoare

vrajitoare
vrajitoare