marți, 21 mai, 2024
Banner-300x150-Strega
Banner Segra Media 300x150
Banner 300x150 Vrajitoare Romania Israel1
Vrajitoare - Vrăjitoarea Morgana
Banner 1050x250 Anastasia Venus

Horoscopul lunii Aprilie 2022

Trebuie citit

Berbec

Compromisurile vor fi mai puțin dificil de făcut decât v-ați imaginat. Trebuie spus că rezultatele eforturilor tale se vor dovedi atât de uluitoare, încât tu însuți vei fi obligat să recunoști că merită. Ai grijă să nu exagerezi, s-ar putea să nu mai fii recunoscut. Poți avea încredere în intuițiile tale. Te vor ajuta să rezolvi o dificultate relațională care dăunează atmosferei bune din cadrul profesional. Indiferent de decizia pe care trebuie să o iei, nu amâna.

 

Taurul

Trebuie să faci un bilanț pentru a-ți pune ordine în gânduri, dar îți va fi greu să te izolezi! Ați dori să obțineți recunoaștere pentru munca dvs. Acesta este probabil un moment bun pentru a cere o mărire de salariu sau o promovare. Nu le poți refuza ;i concentreaz[-te pe viitorul apropiat.

 

Gemeni

Ai de gând să schimbi decorul apartamentului sau al casei tale și plănuiești să profiți de unele zile libere pentru a organiza totul. Dacă începi, nu neglija părerea partenerului tău asupra anumitor detalii. Este zona financiară care va avea toată atenția dumneavoastră, este posibil să vă gândiți la o achiziție majoră. Ascultați însă mai multe opinii înainte de a decide.

 

Rac

Ar trebui să faceți un pas înapoi pentru a vă extinde vederea asupra împrejurimilor. Ești prea egocentric pentru a fi obiectiv, iar judecățile tale sunt uneori prea dure. Dacă doriți să configurați un proiect, așteptați puțin. Momentul nu este potrivit. Pune-ți actele în ordine. Prioritizează o bună organizare.

 

Leu

Unii se vor simți atrași de cineva din cercul lor profesional. Nu-l tentați pe diavol, în acest context, poveștile de dragoste se termină prost… în general. În general, această lună va fi dinamică, dar fără surprize. Vei face tot posibilul pentru a te face auzit și respectat. Treci direct la obiect, fii clar și vei obține ceea ce îți dorești. Impune-te fără să fii prea direct. O cheltuială neprevăzută îți poate dezechilibra bugetul.

Horoscop 2022
Horoscop 2022

Fecioară

Feriți-vă de infidelități, care v-ar putea zgudui relația! Singur, acest mediu planetar este extrem de favorabil iubirii la prima vedere. Veți avea șansa de a gusta aromele unei noi idile. Trebuie luate decizii importante în această perioadă pentru a vă ghida viața profesională. Tenacitatea și perspicacitatea ta vor înclina balanța în favoarea ta.

 

Balanță

Dacă ești în căutarea unui suflet pereche, fii atent! Ea poate fi lângă tine. Ca cuplu, ar trebui să fii deranjat de o persoană intrigantă. Îndepărtați-vă repede de ea ! Esti hotărât și foarte încăpățânat, faci doar ce vrei. Atitudinea ta te-ar putea pune în probleme serioase. Ar fi cazul să fii mai diplomatic dacă nu vrei să-ți riști situația profesională!

 

Scorpion

Vei avea ochi doar pentru cel care îți împarte viața. Atmosfera va fi foarte plăcută în relația voastră. Vei depune eforturi reale pentru a-ți consolida legăturile de familie și pentru a oferi casei tale o bază din ce în ce mai puternică. Singur, te vei confrunta cu o alegere dificilă. Nu te lansa în proiecte noi pentru moment și limitează-te la lucrările pe care le stăpânești cel mai bine. Nu vă impuneți un ritm prea intens de lucru. Va trebui să păstrați mintea deschisă și să mergeți cu fluxul. Pe de altă parte, fii vigilent în domeniul material.

 

Săgetător

Dacă tocmai ați găsit partenerul perfect, amintiți-vă că restul lumii continuă să se învârtească! Singur, nu vei avea nicio dorință să părăsești locul moale pe care l-ai creat pentru tine. Vei avea idei geniale, dar, din păcate, nu și mijloacele pentru a le implementa.

 

Capricorn

Vei trăi o peroadă de satisfacții intense. O anumită persoană ar putea avea ceva de-a face cu asta. Într-adevăr, o relație recentă ar putea lua o întorsătură mai serioasă, fără ca tu să fi făcut ceva care să provoace evenimentul. Ai un sprijin bun. Proiectele te energizează și au ca rezultat un mare succes. După o perioadă de stagnare, redresarea se face simțită în sectorul profesional. S-ar putea să găsești un loc de muncă care ți se potrivește și îți va demonstra abilitățile.

 

Vărsător

Vei fi entuziasmat și vei avea multe dorințe. Cei dragi nu te vor urma neapărat. Nu le impuneți ritmul pe care l-ați ales. Nu toată lumea are aceeași rezistență. Continuă să-ți aperi ideile cu mare încredere, chiar dacă ești criticat. Ai dreptate și știi asta. Viitorul te va recompensa.

 

Pești

Vei fi pe aceeași lungime de undă ca și partenerul tău. Această perioadă este plasată sub cele mai bune auspicii. Nu vă descurajați, vor exista termene limită de amânat pentru a obține rezultatul proiectelor dumneavoastră.

Lăsați un mesaj:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole apărute

Mulţumiri din Anglia și din țară pentru clarvăzătoarea mama Maria din Buzău

Mulţumesc doamnei clarvăzătoare mama Maria din Buzău pentru binele pe care mi l-a făcut de curând. M-a lecuit de...

Mulțumiri din Italia și Brazilia pentru regina magiei negre Morgana

Am iubit-o întotdeauna! Eram căsătorit cu altă femeie dar mi-am asumat riscul, am divorțat de aceasta pentru a mă...

Mulţumiri din Baia Mare și Anglia pentru vrăjitoarea Anastasia Venus – cream mai puternică vrăjitoare din Europa

Aduc mii de mulţumiri prin intermediul acestui site doamnei vrpjitoare Anastasia Venus, cea mai puternică și tare din Europa,...

Mulţumiri din Baia Mare și Germania pentru vrăjitoarea Ramona

Trebuie să vă spun că am fost tare disperată datorită unei boli care mă ţinea la pat de luni...

Mai multe articole ca acesta