sâmbătă, 18 mai, 2024
Banner-300x150-Strega
Banner Segra Media 300x150
Banner 300x150 Vrajitoare Romania Israel1
Vrajitoare - Vrăjitoarea Morgana
Banner 1050x250 Anastasia Venus

Horoscopul lunii Aprilie 2021

Trebuie citit

Berbec

Aveți o mulțime de idei pentru a vă organiza mai bine viața împreună. De la o schimbare de peisaj la câteva emoții capricioase din pat, veți ști cum să vă mulțumiți partenerul, rupând rutina. Dacă nu ați găsit încă dragostea adevărată, această perioadă nu vă va aduce multe noutăți. Așteptați o perioadă mai favorabilă pentru a vă angaja într-o investiție imobiliară sau în lucrări majore în casa dvs. Astrele nu vor favoriza tranzacțiile. Nu sunteți complet mulțumit de activitatea dvs. profesională, dar sunteți mulțumit de eaa pentru moment și așteptați zile mai bune.

Taurul

Universul familial pare să găsească un climat de înțelegere și de profundă tandrețe. Cu toate acestea, focul mocnește sub cenușă. Stingeți jarul înainte ca situația să se aprindă din nou. Fiți precaut cu cuvintele pe care le rostiți.

Acum este un moment bun pentru a începe un proiect și pentru a primi sprijin de la prieteni influenți. Folosiți mai degrabă diplomația și fiți mai generos, Multe vi se vor restitui de o sută de ori.

Gemeni

 Singur, vă va interesa un pic de flirt. Pentru că odată ce asta se întâmplă, puteți scoate șampania! Într-o relație, veți fi tentat să puneți ceva mai multă fantezie în viața amoroasă, dar fără să știți pe ce cale să apucați.

La serviciu, nu vă veți putea permite prea multe ezitări. Încercați să adoptați un mod de acțiune consecvent, astfel încât să nu vă pierdeți oamenii pe parcurs. Evaluați-vă finanțele înainte de a face orice proiecte de investiții.

Rac

Visele dvs. se pot împlini dacă vă oferiți singur mijloacele. Norocul va fi de partea dvs., dar nu va fi suficient pentru ca proiectele pe care le aveți să devină realitate. Profitați de acest impuls pozitiv. Realizările vă vor oferi satisfacție. Nu va trebui să faceți multe pentru a avea succes. Nu există complicații la vedere.

Leu

 Veți ajunge la punctul de confruntare pentru a avea ultimul cuvânt. Dar sunteți sigur că sunteți gata să riscați totuși armonia căsătoriei și a casei dvs.? Oferă tuturor dreptul de a gândi diferit. Și nu vă ofensați de diferențele care există. Uneori este ceea ce face frumusețea și condimentul vieții!

Fecioara

În familie, ar putea apărea tensiuni. Mediați-le pentru a corecta lucrurile. Dacă nu sunteți sursa acestor conflicte dintr-un motiv sau altul. Veți avea dificultăți în luarea unei decizii cu privire la cariera voastră. Nu vă bazați doar pe criterii financiare. Cereți sfaturilor celor dragi, care vă vor putea ajuta și care abia așteaptă acest lucru.

horoscop 2021
horoscop 2021

Balanța

 Alături de familie sau prieteni, veți avea șansa de a evolua într-o atmosferă armonioasă. Luna această vă va promite clipe plăcute și de neuitat. Va trebui însă să vă confruntați cu câteva incidente pe parcurs, la serviciu, care vă pot încetini.

Scorpion

Vreți să fiți admirat și iubit. Este posibil ca dorința dvs. să fie îndeplinită. Într-adevăr, veți trăi momente foarte plăcute în compania partenerului. Singur, veți fi foarte exigent. Așadar, aveți grijă să nu ridicați prea mult ștacheta. Proiectele care au rămas secrete până acum pot beneficia de o revenire favorabilă. Viața profesională va decurge bine, totuși, feriți-vă de unele dificultăți materiale, care sunt întotdeauna posibile.

Săgetător

Veți fi tentați să vă impuneți voința, dar un vânt de rebeliune va sufla în casa voastră. Sincer, recunoașteți că vă aflați pe val și ați câștigat puțin. Fiți însă conciliant pentru a evita crizele. Știți cum să fiți diplomat dacă doriți ca proiectele dvs. să fie acceptate. Din punct de vedere financiar, veți beneficia de un mare noroc. Acest lucru nu înseamnă că veți câștiga o avere la jocurile de noroc.

Capricorn

Puneți-vă în ordine gândurile înainte de a începe o discuție cu partenerul dvs. Dacă îți lipsește claritatea, îți vei pune soțul într-o situație dificilă. Acum este momentul să vă folosiți puterea de convingere. Nu ezitați să vorbiți despre proiectele dvs. cu șeful sau cu colectivul. Toate ideile sunt bune de luat în seamă, iar cei dragi vă vor ajuta cu plăcere.

Vărsător

Nu vă compromiteți șansele sărind peste pași, luați în considerare că rezistența este mereu posibilă. Acum este momentul să jucați cărțile potrivite. Fiți inteligent. O întrebare apărută cu ceva timp în urmă revine în prim plan. Nu veți putea să o evitați și va trebui să vă confruntați cu responsabilitățile. Nu mai fugiți!

Pești

Veți fi prost dispus. Dar puteți conta pe cei din jur pentru a vă înveseli. Este nevoie de a petrece mai timp cu familia, acesta va fi în avantajul dvs., firește. În ceea ce privește locul de muncă, situația este oarecum blocată. Totul ar trebui să se deblocheze destul de repede dacă luați inițiative mai îndrăznețe. Vor fi bine primite, în ciuda temerilor pe care le aveți.

Lăsați un mesaj:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole apărute

Mulţumiri noi pentru vrăjitoarea Margareta

Îi mulţumesc doamnei vrăjitoare Margareta pentru susţinera acordată, căci datorită ei am reuşit să scap de un dușman feroce...

Mulţumiri pentru vrăjitoarea Elena Minodora din Paraguay și Europa

Mulţumesc mult doamnei vrăjitoare Elena Minodora, de pe siteul www.vrajitoarero.com, pentru că prin harul său arhirecunoscut în întreaga lume,...

Mulţumiri noi pentru vrăjitoarea Cristina

Aduc mii de mulţumiri doamnei vrăjitoare Cristina deoarece m-a salvat de blestemul pe care îl aveam făcut de o vecină

Vrăjitoarea Venus are cele mai puternice leacuri

Făcătoarea de minuni Venus rezolvă în cea mai puternică lună din an, Aprilie, toate problemele cu care vă confruntați....

Mai multe articole ca acesta