miercuri, 22 mai, 2024
Banner-300x150-Strega
Banner Segra Media 300x150
Banner 300x150 Vrajitoare Romania Israel1
Vrajitoare - Vrăjitoarea Morgana
Banner 1050x250 Anastasia Venus

Horoscopul lunii Aprilie 2019

Trebuie citit

Berbec  (21 Martie – 20 Aprilie)

Totul ar trebui să se petreacă bine pe plan sentimental. Dar atenţie, riscaţi să fiţi prea posesiv şi să alungaţi persoana iubită. Aveţi un fler deosebit pentru a atrage bani însă cheltuiţi aiurea şi puteţi intra într-o situaţie delicată.

Încercaţi, dacă puteţi, să vă apropiaţi de un coleg cu care înainte vă înţelegeaţi bine. Experienţa sa vă va putea ajuta. Şi faceţi acelaşi lucru şi cu familia, care aştepată acest semn.

Taur (21 Aprilie – 21 Mai)

O anume singurătate vă apasă enorm. Dar nu este un motiv pentru a sta de-o parte. Fiţi activ şi comunicaţi cu familia, distraţi-vă. Cheltuiţi mult, însă şi câştigaţi îndeajuns. Sănătatea dvs. este foarte bună.

La serviciu, veţi avea multe ocazii interesante, de care este bine să profitaţi. Familia vă indispune şi căutaţi alinul în altă parte. Dar greşiţi fundamental.

2019 horoscop bleu
2019 horoscop bleu

Gemeni (22 Mai – 21 Iunie)

Aveţi nevoie de fidelitate şi de securitate pe plan sentimental. Armonia vă inspiră să dezvoltaţi şi mai mult senzualitatea dvs. În cuplu, trăiţi o mare pasiune, care se reflectă în toate activităţile pe care le desfăşuraţi.

Şeful vă propune pentru o avansare şi vă dă noi responsabilităţi. Atenţie însă, sunteţi prea impulsiv şi provocaţi multă lume. Poate că aveţi nevoie de a vă manifesta într-un alt colectiv.

Rac (22 Iunie – 22 Iulie)

Aveţi tendinţa de a întoarce spatele dragostei şi să fiţi singuratic, imaginându-vă că aşa atrageţi mai mult. Nu! Faceţi un efort pentru a vă comunica visele, dorinţele şi proiectele. Fiţi mai deschis.

La serviciu, aveţi o mare ambiţie de a vă impune proiectele însă aveţi şi capacitatea de a reuşi. Mai ales că şeful şi partenerul vă susţin nemijlocit.

Leu (23 Iulie – 23 August)

Agresivitatea şi autoritatea dvs. excesive vor fi resimţite rău de partenerul dvs., care se simte complexat. Ambiţiile dvs. încercaţi-le cu alţii… Găsiţi o soluţie de compromis, sau cuplul dvs. riscă să se destrame în curând.

Cu banii nu staţi foarte repede iar facturile vă presează. La serviciu, controlaţi cu exigenţă totul, ceea ce deranjează enorm anturajul. Fiţi mai precaut şi slăbiţi puţin nivelul exigenţelor, dacă vreţi să vă fie bine.

Fecioară (23 August – 23 Septembrie)

Se profilează o nouă dragoste la orizont, ceea ce vă va preocupa în cea mai mare măsură. Dar va fi un foc de paie. Sunteţi însă intuitiv în domeniul afacerilor şi veţi obţine profituri semnificative.

La serviciu, aveţi parte de o atmosferă încărcată. V-aţi făcut deja prea mulţi duşmani, care nu vă văd cu ochi buni succesele. Acordaţi o mai mare importanţă familiei şi partenerului, care solicită asta.

Balanţă (24 Septembrie – 23 Octombrie)

Traversaţi o perioadă de mari tulburări în viaţa dvs. sentimentală. Începeţi să vă îndoiţi de sentimentele persoanei iubite, dar şi de ale altora, cu care cochetaţi discret. Plănuiţi o schimbare esenţială, pe care o consideraţi prioritară.

La serviciu, şeful vă face pe plac pentru că vă apreciază mult eforturile şi realizările. Partenerul vrea mai multă comunicare. Daţi-i satisfacţie!

Scorpion (24 Octombrie – 22 noiembrie)

Nu vă mai înţelegeţi deloc cu partenerul, nu mai sunteţi pe aceeaşi lungime de undă. Iar vina este împărţită. Poate v-aţi îndepărtat nepermis de acesta şi l-aţi neglijat. Încercaţi neapărat o conciliere.

Nici la serviciu trebuirile nu merg după cum doriţi. Bârfele vă deranjează iar duşmanii declaraţi complotează în tăcere. Munciţi însă mult, epuizant. Aveţi nevoie de mai multă linişte şi alungaţi stresul, dacă puteţi.

Săgetător (23 Noiembrie – 21 Decembrie)

Profitaţi din plin de o perioadă plină de dragoste în viaţa dvs. şi de generozitatea şi pasiunea partenerului. Sunteţi foarte romantic. Nu faceţi însă nicio tranzacţie financiară sau vrun contract.

La serviciu, avansaţi pas cu pas, căci abordaţi toate dificultăţile cu multă energie şi prezenţă de spirit. Şeful este foarte mulţumit de dvs. Deciziile dvs. sunt excelente. Şi partenerul vă incită la responsabilităţi multiple.

Capricorn (22 Decembrie – 20 Ianuarie)

Entuziasmul dvs. amoros este de neoprit. Se impune însă austeritate în domeniul cheltuielilor şi investiţiilor. Consumaţi mai mult peşte şi renunţaţi la carnea grasă, deşi vă cam place.

Şeful nu este mulţumit de dvs. Nu mai sunteţi destul de concentrat şi parcă v-a pierit elanul. Cultivaţi relaţii utile, indispensabile. Atenţie, în cuplu, afecţiunea dvs. este prea sufocantă.

Vărsător (21 Ianuarie – 19 Februarie)

Veţi fi mai puţin receptiv şi emotiv la dragoste decât de obicei. Dar nu vă neliniştiţi! Pentru unii nativi, această lună va marca începutul unei dragoste secrete.

La serviciu, căpătaţi încrederea anturajului, însă mai ales a colectivului. Stopaţi orice bârfă şi revoltă, căci atitudinea dvs. este apreciată iar ideile sunt geniale. În familie, riscaţi să creaţi o anumită confuzie.

Peşti (20 Februarie – 20 Martie)

Încercaţi să amelioraţi calitatea relaţiei conjugale. Partenerul dvs. apreciază afecţiunea de care daţi dovadă. Cuvintele sunt uneori mai expresive.

La serviciu, multă muncă, stres şi probleme. Un duşman vă pune beţe în roate. N-ar fi exclus să fiţi promovat. Organizaţi-vă mai bine viaţa de familie şi acordaţi-i mai mult timp.

Lăsați un mesaj:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole apărute

Mulțumiri din Europa și America pentru vrăjitoarea Rodica Gheorghe

Mulţumesc mult vrăjitoarei Rodica Gheorghe deoarece m-a rezolvat de impotenţă şi de alcoolism pe tata. A fost incredibil ceea ce a...

Mulţumiri din Anglia și din țară pentru clarvăzătoarea mama Maria din Buzău

Mulţumesc doamnei clarvăzătoare mama Maria din Buzău pentru binele pe care mi l-a făcut de curând. M-a lecuit de...

Mulțumiri din Italia și Brazilia pentru regina magiei negre Morgana

Am iubit-o întotdeauna! Eram căsătorit cu altă femeie dar mi-am asumat riscul, am divorțat de aceasta pentru a mă...

Mulţumiri din Baia Mare și Anglia pentru vrăjitoarea Anastasia Venus – cream mai puternică vrăjitoare din Europa

Aduc mii de mulţumiri prin intermediul acestui site doamnei vrpjitoare Anastasia Venus, cea mai puternică și tare din Europa,...

Mai multe articole ca acesta