miercuri, 28 februarie, 2024
Banner-300x150-Strega
Banner Segra Media 300x150
Banner 300x150 Vrajitoare Romania Israel1
Vrajitoare - Vrăjitoarea Morgana
Banner 1050x250 Anastasia Venus

Fenomene stranii în 1903 în SUA

Trebuie citit

La 17 martie 1903, la Helmer, Indiana, în SUA, Madge Brosius Allyn cât şi părinţii săi au observat un obiect mare în formă de castravete planând deasupra fermei lor la apusul soarelui.

Obiectul părea auto luminescent, avea de fiecare parte opt ferestre în două rânduri de patru. Tatăl a estimat lungimea obiectului la 100 de picioare şi lăţimea la 30 de picioare. Acesta a plecat într-o bizară mişcare de zigzag.

În acelaşi an, dar la 17 septembrie, E. A. Perkings, preşedintele Federaţiei de muncă din Indiana, a observat împreună cu soţia sa şi cu binoclul un obiect bizar alunecând în aer peste Stratford. Nu avea niciun semn şi nici numere, nu părea să posede motor. Avea o cupolă şi înăuntru se vedeau siluete.

În Iola, Kansas, un extraterestru de 2, 10 m, corpolent, purtând părul lung, două coarne şi ochii ieşind adânc din orbite, a apărut şi a fost vânat de muncitori.

Lăsați un mesaj:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole apărute

Mulţumiri din Austria și Anglia pentru mama Maria din Buzău

Mulţumesc mult doamnei clarvăzătoare mama Maria din Buzău, de pe siteul www.vrajitoarero.com, pentru că prin harul său deosebit mi-a...

Vrăjitoarea Elena Minodora a revenit din Ierusalim

Vrăjitoarea Elena Minodora se trage dintr-o familie foarte celebră de vrăjitoare din Muntenia şi s-a născut cu harul deosebit la vrăjitoriei şi recunoscut de oameni pentru a-i ajuta pe cei aflaţi în tot felul de probleme grave și extrem de delicate.

Celebra vrăjitoare Elisabeta are cele mai puternice ritualuri

Celebra vrăjitoare Elisabeta este recunoscută în ţară cât şi peste hotare pentru puterile sale inegalabile. Rezolvă cazuri cu succes,...

Mulțumiri din Irlanda și Anglia pentru celebra clarvăzătoare Lavinia

Îi mulţumesc doamnei clarvăzătoare Lavinia pentru că mi-a prezis viitorul şi m-a oprit să iau cea mai proastă decizie...

Mai multe articole ca acesta