duminică, 14 iulie, 2024
Banner-300x150-Strega
Banner Segra Media 300x150
Banner 300x150 Vrajitoare Romania Israel1
Vrajitoare - Vrăjitoarea Morgana
Banner 1050x250 Anastasia Venus

Fenomene stranii în 1903 în SUA

Trebuie citit

La 17 martie 1903, la Helmer, Indiana, în SUA, Madge Brosius Allyn cât şi părinţii săi au observat un obiect mare în formă de castravete planând deasupra fermei lor la apusul soarelui.

Obiectul părea auto luminescent, avea de fiecare parte opt ferestre în două rânduri de patru. Tatăl a estimat lungimea obiectului la 100 de picioare şi lăţimea la 30 de picioare. Acesta a plecat într-o bizară mişcare de zigzag.

În acelaşi an, dar la 17 septembrie, E. A. Perkings, preşedintele Federaţiei de muncă din Indiana, a observat împreună cu soţia sa şi cu binoclul un obiect bizar alunecând în aer peste Stratford. Nu avea niciun semn şi nici numere, nu părea să posede motor. Avea o cupolă şi înăuntru se vedeau siluete.

În Iola, Kansas, un extraterestru de 2, 10 m, corpolent, purtând părul lung, două coarne şi ochii ieşind adânc din orbite, a apărut şi a fost vânat de muncitori.

Lăsați un mesaj:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole apărute

Mulţumiri din Baia Mare și Germania pentru vrăjitoarea Ramona

Trebuie să vă spun că am fost tare disperată datorită unei boli care mă ţinea la pat de luni...

Vrăjitoarea Delia din Craiova

Vrăjitoarea Delia din Craiova este cea mai puternică din România. Vă aşteaptă cu ritualuri deosebite care pot să rezolve clar, repede şi definitiv problemele dumneavoastră.

Maria Câmpina, Regina Magiei Albe din România

Incontestabila lideră a vrăjitoarelor din România, Regina Magiei Albe din România, Maria Câmpina şi-a primit titlul de regină de la regretatul parapsiholog Ion Ţugui

Mulțumiri foarte noi pentru de tămăduitoarea și ghicitoarea Hara din Roma și Craiova

Mulţumesc mult de tot doamnei tămăduitoare  și clarvăzătoare Hara pentru că prin harul său deosebit mi-a adus soţul înapoi,...

Mai multe articole ca acesta