marți, 21 mai, 2024
Banner-300x150-Strega
Banner Segra Media 300x150
Banner 300x150 Vrajitoare Romania Israel1
Vrajitoare - Vrăjitoarea Morgana
Banner 1050x250 Anastasia Venus

CIA a desecretizat dosare privind OZN-urile

Trebuie citit

Legea privind libertatea de informare (Freedom of Information Act) este o lege din SUA care solicită agențiilor federale să-și prezinte documentele declasificate, oricărei persoane, la cerere. Datorită acestei legi, recent, opinia publică a descoperit sute de documente ale CIA, care datează din anii ’40 și ’50, privind fenomenul OZN.

 

June, 2004  -  Island of Lanzarote, Canary Islands, SpainMulte dintre aceste documente conțin informații despre OZN-uri. Despre aceste “fișiere X”, CIA, pe blogul său scrie că “scepticii și credincioșii le vor găsi foarte interesante”!
De pildă, există un text în care o persoană este neliniştită pentru că a văzut farfurii zburătoare cu un diametrul de 15 metri în estul Germaniei.
Altele dezvăluie rapoarte ale unei persoane convinsă că s-a întâlnit cu “doi bărbați îmbrăcați în combinezoane metalice și argintate”, dintre care unul dintre ei arăta “o lampă de pe partea din față,” sau despre OZN-uri staționate deasupra unei mine de uraniu din Congo.
Sau despre unele documente care arată modul în care directorul CIA a cerut să obțină resurse pentru ca “cercetările științifice din jurul OZN-urilor să fie efectuate” și de a determina dacă adevărul a venit într-adevăr din altă parte.

Lăsați un mesaj:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole apărute

Mulțumiri din Europa și America pentru vrăjitoarea Rodica Gheorghe

Mulţumesc mult vrăjitoarei Rodica Gheorghe deoarece m-a rezolvat de impotenţă şi de alcoolism pe tata. A fost incredibil ceea ce a...

Mulţumiri din Anglia și din țară pentru clarvăzătoarea mama Maria din Buzău

Mulţumesc doamnei clarvăzătoare mama Maria din Buzău pentru binele pe care mi l-a făcut de curând. M-a lecuit de...

Mulțumiri din Italia și Brazilia pentru regina magiei negre Morgana

Am iubit-o întotdeauna! Eram căsătorit cu altă femeie dar mi-am asumat riscul, am divorțat de aceasta pentru a mă...

Mulţumiri din Baia Mare și Anglia pentru vrăjitoarea Anastasia Venus – cream mai puternică vrăjitoare din Europa

Aduc mii de mulţumiri prin intermediul acestui site doamnei vrpjitoare Anastasia Venus, cea mai puternică și tare din Europa,...

Mai multe articole ca acesta