duminică, 10 decembrie, 2023
Banner-300x150-Strega
Banner Segra Media 300x150
Banner 300x150 Vrajitoare Romania Israel1
Vrajitoare - Vrăjitoarea Morgana
Banner 1050x250 Anastasia Venus

CIA a desecretizat dosare privind OZN-urile

Trebuie citit

Legea privind libertatea de informare (Freedom of Information Act) este o lege din SUA care solicită agențiilor federale să-și prezinte documentele declasificate, oricărei persoane, la cerere. Datorită acestei legi, recent, opinia publică a descoperit sute de documente ale CIA, care datează din anii ’40 și ’50, privind fenomenul OZN.

 

June, 2004  -  Island of Lanzarote, Canary Islands, SpainMulte dintre aceste documente conțin informații despre OZN-uri. Despre aceste “fișiere X”, CIA, pe blogul său scrie că “scepticii și credincioșii le vor găsi foarte interesante”!
De pildă, există un text în care o persoană este neliniştită pentru că a văzut farfurii zburătoare cu un diametrul de 15 metri în estul Germaniei.
Altele dezvăluie rapoarte ale unei persoane convinsă că s-a întâlnit cu “doi bărbați îmbrăcați în combinezoane metalice și argintate”, dintre care unul dintre ei arăta “o lampă de pe partea din față,” sau despre OZN-uri staționate deasupra unei mine de uraniu din Congo.
Sau despre unele documente care arată modul în care directorul CIA a cerut să obțină resurse pentru ca “cercetările științifice din jurul OZN-urilor să fie efectuate” și de a determina dacă adevărul a venit într-adevăr din altă parte.

- Advertisement -spot_img

Lăsați un mesaj:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
Ultimele articole apărute

Cea mai bună vrăjitoare din lume – vrăjitoarea Morgana – a primit mulțumiri din Chișinău și Bălți

Am căutat cu asiduitate o vrăjitoare foarte bună și am avut noroc cu carul. Mii de mulţumiri doamnei vrăjitoare...

Nu am crezut în vrăji şi farmece

Nu am crezut în vrăji şi farmece cu toate că mi se întîmplau necazuri unul după altul. Întâmplător, m-a oprit o țigancă frumosă care m-a fixat şi mi-a spus adevărul.
- Advertisement -spot_img

Mai multe articole ca acesta

- Advertisement -spot_img