Articole, Paranormal

Calvarul satului sicilian Canneto di Caronia

0 23

Începând cu 2004, satul Canneto di Caronia, din Sicilia, a suferit o serie de incendii inexplicabile și distrugerea aparatelor electrice, a mobilelor, caselor şi a maşinilor.
Trei mii de săteni din Canneto di Caronia se găseau deodată neajutoraţi în faţa amploarei acestui fenomen. De exemplu, nu mai puțin de 180 de dispozitive electrice s-au aprins spontan și fără niciun motiv aparent. Închiderea auto centralizată a maşinilor se activa ca la o comandă secretă și se dezactivau singure, GPS-urile parcă înnebuniseră …
Crezând că este vorba de o problemă de linii electrice sau de supratensiune, compania de electricitate a debranşat rețeaua care alimenta satul Canneto.
Văzând însă că fenomenele persistă, a apărut o nouă ipoteză: incendiul putea fi cauzat de calea ferată care trece prin apropiere. La cererea primarului satului, locuitorii au fost evacuați. Poliția a cercetat astfel fiecare colţ din Canneto în căutare de orice fel de escrocherie, dar nu a descoperit nimic.

Sursă foto: Wikipedia

Sursă foto: Wikipedia

Dar în timp ce sătenii se găseau la mare distanță de sat, au izbucnit alte incendii, din nou fără un motiv aparent. Lumea era disperată, autorităţile legate de mâini. Nicio ipoteză nu putea să mai prindă contur, oamenii de ştiinţă păreau anesteziaţi. Experții în domeniul protecției civile, mediului, telecomunicațiilor, cât și doi profesori de specialitate în electrostatică și chimie au căutat explicații care să dezlege enigma de la Canneto. Şi chiar şi cercetătorii străini.
Astfel, locuitorii au fost evacuați de mai multe ori, în scopul de a se efectua noi cercetări şi de a se lua noi măsuri. Inutil!
Lunile au trecut și din fericire, fenomenele păreau să fi dispărut de la sine când, dintr-o dată, oamenii au constatat scurgeri de apă la racordurile din case, iar incendiile au reînceput parcă şi mai terifiant. Un localnic, de pildă, a declarat că oglinda din baia sa a luat foc de trei ori în 35 de ore! Un câmp întreg cu vinete a căpătat culori ciudate, ceea ce le-a făcut să fie nevandabile.
În 2005, Silvio Berlusconi a creat un grup de lucru în jurul acestor fenomene, adunând experţi, carabinieri, membri ai forțelor aeriene și marinei, ofițeri de protecție civilă, precum și un cercetător NASA.
Timp de ani de zile, fenomenele s-au înmulțit și localnicii spun că au văzut obiecte ciudate pe cer.
Ancheta grupului de lucru creat de Berlusconi a contabilizat 309 de evenimente raportate de-a lungul Mării Tireniene și în Strâmtoarea Siciliei.
Un raport de atenţionare conchide. “Tehnologii militare sofisticate, eventual de origine non-terestră, ar putea, în viitor, expune populații întregi la consecințe nedorite. Incidentele de la Canneto di Caronia ar putea fi de încercări de angajament militar între forțele neconvenționale sau un test neagresiv vizând studiul comportamentelor și reacțiile într-o zonă slab populată aleasă la întâmplare. ”
Se pare că micul sat italian a fost victima fenomenelor electromagnetice artificiale capabile să genereze o mare putere concentrată. Aceasta este concluzia declarată de Francesco Mantegne Venerando, coordonator regional al Comitetului pentru protecție civilă și șef al grupului de lucru.
În mare s-au plasat senzori, în căutarea de surse ale acestor fenomene, deși pulsurile magnetice au fost de durată extrem de scurtă, ceea ce a făcut aproape imposibilă cercetarea lor.
A fost oare vorba de un atac extraterestru? O experiență militară a unei puteri necunoscute? Nimeni nu știe ce s-a întâmplat de fapt în apropierea Mării Tireniene …
De curând, teama a pus din nou stăpânire pe Canneto di Caronia căci incendiile au revenit, după cum relatează şi ziarul La Sicilia ! După 10 ani!

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vrajitoare - Prezicator Gergely Eduard Rogere
Banner 300x150 Clairvoyant Aida Maria
Banner 300x150 Tamaduitoarea Adelina
Banner 300x150 Vrajitoarea Renata
Banner 300x150 Tamaduitoarea Hara
Banner 300x150 Clarvazatoarea Anastasia Venus ok555
Vrajitoare - Vrăjitoarea Morgana
Banner 300x150 vrajitoarea Delia din Craiova
Banner 300x150 Prezicatoarea Aurelia
Banner 300x150 Clarvazatoarea Mama Maria 3
Banner-300x150-Mercedeza
Banner 300x150 Vrajitoarea Rodica Gheorghe
Banner-300x150-vrajitoarea Ciresica-ok
banner-300x150-vrajitoare venus-3
Banner 300x150 Vrajitoarea Ramona Toader
Banner 300x150 vrajitoarea Elena Minodora 4

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Bucuresti

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Ploiesti

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Buzau

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Galati

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Craiova

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Brasov

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Timisoara

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Iasi

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Cluj Napoca

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Giurgiu

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Constanta

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Braila

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare America

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Italia

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Spania

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Austria

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Franta

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Germania

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Cehia

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Grecia

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Ungaria

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Federatia Rusa

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Anglia

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Olanda

Disclaimer

Redacția poate să folosească poze spre publicare, care ilustrează un anumit discurs jurnalistic, dar care conțin dreptul de autor. Se va menționa însă sursa acestora și faptul că prin publicare ( foto și/sau text) nu se vor aduce prejudicii persoanei respective.

Redacția va indica sursele fotografiei, acolo unde acestea se cunosc (autor, site, blog, platformă etc.). Pozele și sursele sunt verificate, online, în măsura în care se poate efectua acest proces jurnalistic, respectându-se principiul de verificare din minim 3 surse. În cadrul dreptului de comunicare, redacția respectă forma inițială a fotografiei și nu o va adapta (modifica).

vrajitoare

vrajitoare
vrajitoare