Magia in lume, Magii

Magia Gong Tau

0 85

Păpușa voodoo este răspândită în Asia mai mult decât s-ar putea crede. Se știe că practica magiei voodoo are rădăcinile în țara africană Dahomey de unde a fost exportată, prin sclavii duși pe plantații, în Haiti, apoi în cele două Americi și în America Centrală.

MaestruGu-Shu, foto Youtube

Unele persoane care practică magia neagră cred că pot să facă rău oamenilor de la distanță prin intermediul păpușii voodoo, cărora li se întîmplă lucruri bizare după ce au început ritualurile de magie voodoo îndreptate asupra lor de către vrăjitoare experimentate. În orice caz, prin aceasta reușesc să provoace rău și să instaureze o stare de teamă uriașă.

Gong Tau (în cantoneză) sau Jiang Tou (în mandarin) este un fel de vrăjitorie larg răspândită în Asia de Sud-Est. Gong Tau este o fuziune a abilităților magice (Gu-Shu) din Yunnan, China și magia neagră din Asia de Sud-Est, născută în India.

Cele mai multe vrăjitorii sau magie neagră din diferite culturi par aproape la fel. Ele sunt numite pur și simplu prin nume diferite și sunt executate diferite ritualuri.

Gong Tau este adesea folosită în scopul răzbunării, a iubirii sau a problemelor legate de bani. Ritualurile chemării spiritelor, fantomelor sau demonilor de către vrăjitorii taoiști implică utilizarea unor documente talismane pentru a controla aceste ființe supranaturale în scopul de a poseda, răni sau perturba serios  victimele.

Cu toate acestea, pentru a adăuga putere ritualului și pentru a se proteja, chinezii care emigrează în alte părți ale Asiei de sud-est, cum ar fi Thailanda, Malaezia și Indonezia, combină abilitățile magice taoiste cu magia neagră din aceste țări. Acest tip de combinație de magie taoistă și vrăjitorie din Asia de Sud-Est este cunoscut de practicanții sectei Mao Shan, care impun teamă în toată Asia.

Gong Tau poate fi spiritual sau non-spiritual. Gong-ul Tau non-spiritual înseamnă să-l faci pe bărbat să bea o poțiune malefică (Gu Du). De obicei, este amestecată în mâncarea sau băutura victimei. Victima va fi controlată sau torturată apoi de la distanță de către vrăjitor sau de vrăjitoare. În unele cazuri, experții în magie lasă victima într-o moarte lentă. Medicina moderna nu are niciun remediu pentru otrava magiei negre! Singurul antidot poate fi cunoscut doar de un maestru al magiei negre sau de un maestru taoist.

Tau Gong spiritual este lansat de la distanță. Dar pentru a fi eficientă este nevoie de data nașterii, a bunurilor personale, a părului sau a unghiilor victimei. Locația persoanei interesate trebuie să fie cunoscută și ea.

Vrăjitorii care practică Gong Tau folosesc păpuși de paie. Cu această ocazie este recitată o mantra pentru a captura un suflet și a fi încuiat în efigie. Apoi sunt plantate acele pentru a provoca dureri teribile asupra victimei.

Vrăjitorii folosesc de asemenea ulei colectat de la focul unei lumânări care arde pielea bărbii unei femei moarte. Uleiul adunat este folosit apoi în scopul de a face dragoste sau pentru a avea pofte carnale. Femeile fac apel la experți pentru a-i face pe bărbații să se îndrăgostească de ele prin caest mod complex.

De asemenea, vrăjitorii de Gong Tau folosesc otravă Gu, creată din veninul multor creaturi veninoase. Principiul pregătirii constă în introducerea în containere închise a câtorva animale otrăvitoare (șopârle, șerpi, scorpioni, broaște, șopârle veninoase etc.), care se devorează reciproc și își concentrează toxinele într-un supraviețuitor. Otrava adunată în acest mod este folosită pentru a provoca boli grave și chiar moarte.

Vrăjitorul poate să folosească și sângele menstrual al unei fete care este adăugată la mâncare și consumată de victima aleasă pentru a i se face magie neagră. Magia sângelui menstrual este adesea folosită pentru a lega un iubit sau pentru a provoca atracție sexuală. Este, de asemenea, adesea folosită de către gospodinele din Asia de Sud-Est pentru a-i face pe slujitorii lor să fie mai plăcuți.

Pentru a lupta împotriva unei vrăji lansată de un vrăjitor Gong Tau, victima poate căuta ajutorul unui călugăr budist sau al unui maestru taoist care pot înlătura vraja cea rea.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Banner 300x150 Tamaduitoarea Mona
Banner-300x150-Mercedeza
Banner 300x150 Tamaduitoarea Silvia
Banner 300x150 tamaduitoarea Ioana Lorena
Banner 300x150 Clarvazatoarea Diana
Banner 300x150 Vrajitoarea Lucia
Banner 300x150 clarvazatoarea Mama Maria
Banner 300x150 Tamaduitoarea Marina
Banner 300x150 Maestra Daena

Banner 300x150 vrajitoarea Valentina 2
Banner 300x150vrajitoare Melania ok
Banner 300x150 Tamaduitoarea Valentina si Daria
Banner 300x150 Tămăduitoarea Rossalinda
Banner 300x150 Vrajitoarea Graţiela Catalea Costache
Banner 300x150 Vrajitoarea Calin Georgeta
Banner 300x150 Vrajitoarea Maria Theodora
Banner 300x150 Clarvazatoarea Anca
Banner 300x150 tamaduitoarea Sunita ok
Banner 300x150 Tamaduitoarea Loventa Valentina
banner-300x150-vrajitoare venus-3
Banner 300x150 vrajitoarea Elena Minodora 4
Banner 300x150 Vrajitoarea Rodica Gheorghe

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Bucuresti

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Ploiesti

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Buzau

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Galati

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Craiova

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Brasov

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Timisoara

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Iasi

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Cluj Napoca

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Giurgiu

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Constanta

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Braila

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare America

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Italia

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Spania

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Austria

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Franta

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Germania

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Cehia

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Grecia

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Ungaria

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Federatia Rusa

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Anglia

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Olanda

Vizitatori

Flag Counter

vrajitoare

vrajitoare
vrajitoare