duminică, 14 iulie, 2024
Banner-300x150-Strega
Banner Segra Media 300x150
Banner 300x150 Vrajitoare Romania Israel1
Vrajitoare - Vrăjitoarea Morgana
Banner 1050x250 Anastasia Venus

Kayseri, centrul antreprenorilor turci

Trebuie citit

Oraşul Kayseri este situat în regiunea Cappadocia, la poalele muntelui Erciyes. Se află la 320 km de capitala Ankara şi la 770 km de Istanbul. În vechime era cunoscut sub numele de Cesareea din Cappadocia sau Mazaca. În 2009, oraşul avea o populaţie de 964.188 de locuitori.

Foto de Валерий Дед, Panoramio.com, sursa Wikipedia.

Este cunoscut pentru specialitatea sa turcă, pastirma (pastramă). Oraşul este centrul industrial al Anatoliei şi dispune de mai multe zone industriale, repartizate în jurul său. Este repurtat şi pentru antreprenorii săi bogaţi. Din punct de vedere gastronomic, turiştii se mai pot răsfăţa şi cu manti (paste conţinând carne pregătită cu sos tomat şi mirodenii) sau cu askendur kebap.

Oraşul posedă multe hoteluri luxoase, cu săli de fitness şi centre SPA / wellness performante şi de recreere pentru turişti.

Lăsați un mesaj:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole apărute

Mulţumiri din Baia Mare și Germania pentru vrăjitoarea Ramona

Trebuie să vă spun că am fost tare disperată datorită unei boli care mă ţinea la pat de luni...

Vrăjitoarea Delia din Craiova

Vrăjitoarea Delia din Craiova este cea mai puternică din România. Vă aşteaptă cu ritualuri deosebite care pot să rezolve clar, repede şi definitiv problemele dumneavoastră.

Maria Câmpina, Regina Magiei Albe din România

Incontestabila lideră a vrăjitoarelor din România, Regina Magiei Albe din România, Maria Câmpina şi-a primit titlul de regină de la regretatul parapsiholog Ion Ţugui

Mulțumiri foarte noi pentru de tămăduitoarea și ghicitoarea Hara din Roma și Craiova

Mulţumesc mult de tot doamnei tămăduitoare  și clarvăzătoare Hara pentru că prin harul său deosebit mi-a adus soţul înapoi,...

Mai multe articole ca acesta