vineri, 26 aprilie, 2024
Banner-300x150-Strega
Banner Segra Media 300x150
Banner 300x150 Vrajitoare Romania Israel1
Vrajitoare - Vrăjitoarea Morgana
Banner 1050x250 Anastasia Venus
Acasă Blog

Campanie de promovare pe vrăjitoarero.com și pe siteurile Segra Media București

0

Siteul www.vrajitoarero.com este mereu în căutare de noi dimensiuni privind promovarea vrăjitoarelor de pe siteul nostru și de pe toate cele care aparțin Segra Media București.

Vrăjitoarea Morgana 8u77
Copyright Segra Media București

Dincolo de relațiile excelente pe care le întreținem cu televiziunile din întreaga lume, în special cu cele din Federația Rusă și Bulgaria, de care au beneficiat vrăjitoarele de la noi, încearcă și vă propunem constant noi metode de promovare a afacerii dumneavoastră.

Vrajitoarea Morgana, regina Magiei Negre la interviu cu rusii 2
Copyright Segra Media București
vrajitoarea Morgana in interviu 1
Copyright Segra Media
vrajitoarea Morgana in interviu
Copyright Segra Media

În afară de rețelele sociale cele mai bune, cum ar fi Facebook, Twitter și Pinterest, unde sunteți prezente cu articole zi de zi, am lansat campania de mulțumiri primite de către clenții dvs, de care beneficază multe dintre vrăjitoarele de pe site, cum ar fi Maria Câmpina, regina magiei albe, Morgana, regina magiei negre etc.

Împreună cu jurnaliștii ruși
Copyright Segra Media București

Un articol cu mulțumiri costă 20 de lei și depinde de dumneavoastră câte doriți să aveți pentru a vă face simțită prezența pe site săptămânal, poater chiar zi de zi. Orice cale este bună pentru promovare, se știe. Iar promovarea ține de constanță, de munca de zi cu zi. Succes!

Mulţumiri din Italia pentru clarvăzătoarea mama Maria

0

Mulţumesc din suflet doamnei clarvăzătoare mama Maria pentru ajutorul acordat în a-mi găsi jumătatea, tocmai când nu mai aveam nicio speranţă că se va rezolva şi problema mea amoroasă. Suntem împreună de 3 luni, foarte fericiţi şi mulţumiti. Apelaţi cu încredere la ea, pe mine chiar m-a ajutat enorm!

                                                                                                  Paola, Mantua

Aduc pe această cale mii de mulţumiri doamnei clarvăzătoare mama Maria din Buzău, pentru ajutorul acordat ca să scap de alcoolism iar sora mea de epilepsie. Am apelat la serviciile ei şi m-am convins că este o adevărată profesionistă. Mulţumesc din tot sufletul, de mii de ori.

                                                                                                Lucia, Padova

 Aduc mii de mulţumiri doamnei clarvăzătoarei mama Maria din Buzău pentru ajutorul acordat cu profesionalism. După o despărţire de 3 ani de soţia mea, care a plecat în Spania cu un alt bărbat, un aventurier distrugător de familii mult mai în vârstă decât mine, în doar câteva şedinţe magice, am reuşit să îmi reîntemeiez familia. Eu, soţia şi cei trei copii ai noştri, suntem acum foarte fericiţi şi uniţi!

                                                                                            Luca, Milano

Mulţumesc din suflet clarvăzătoarei mama Maria pentru ajutorul acordat în a-mi găsi jumătatea, după ce de ani de zile tânjeam după sufletul pereche. Am dat peste un bărbat foarte bogat, din Palermo, care pe deasupra mă iubeşte la nebunie! Admit cu mândrie că acum suntem amâdoi foarte fericiţi şi extrem de mulţumiti. Apelaţi cu încredere! Merită şi nici nu m-a costat mult şedinţele sale!

                                                                                                    Vanda, Torino

  Vreau să-i mulţumesc clarvăzătoarei mama Maria pentru rezolvarea problemelor mele. După o relaţie începută în liceu, în urmă cu 5 ani am decis să ne unim destinele şi în faţa lui Dumnezeu. Dar de curând m-a părăsit! Doamna Maria a reuşit să  dezlege blestemul pe cununii, iar pe soţul meu să îl vindece de alcoolism. În momentul de faţă am un soţ care mă iubeşte ca în prima zi când ne-am cunoscut. Mii de mulţumiri.

                                                                                       Luana, Roma

  

copyright foto clarvazatoarea Mama Maria din Buzau

Contact:

0748.355.613

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.ro

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoareledinromania.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoareledinromania.ro

Mulţumiri din Târgu Mureș și Italia primite de cea mai puternică vrăjitoare din Europa – vrăjitoarea Anastasia Venus

0

Mi-a spus că nu se va mai întoarce la mine pentru că mă urăște dar aveam mari îndoieli despre asta. A plecat cu o femeie căsătorită, da, m-a lăsat baltă. Tipa și-a lăsat familia pentru soțul meu, la rândul ei. Am stat despărțiți 4 ani grei și dureroși la maxim dar numai intervenția magică a vrăjitoarei Anastasia Venus, mare profesionistă în magie, a rezolvat definitiv cazul din familia mea. Soțul a revenit acasă spășit și fără bani, terminat de o femeie posesivă, rea, aspră la suflet și dornică de a profita de un om de afaceri cu bani la discreție.

A fost o experineță profund traumatizantă pentru el, mi-a recunoscut sincer și plângând cu lacrimi de crocodil, cum se spune. L-am iertat, dar numai de dragul copiilor noștri, care aveau nevoie de un tată. Acum, suntem bine și-i mulțumesc salvatoarei noastre, doamna Venus.

                                                                                       Doina, Târgu Mureș

vrajitoarea Venus 227u
copyright vrajitoarea Venus

El lucrează într-un bar și acolo întâlnește multe femei dornice de aventură. Una i-a sucit mințile de tot și mi l-a vrăjit pe soț până ce a pus mâna pe el și au fugit în lume. Am fost extrem de supărată de lașitatea lui. Dar vrăjitoarea Anastasia Venus a reușit să-i lege cununiile acelei nenorocite și apoi el a revenit acasă, din fericire. Mii de mulțumiri sincere.

                                                                                             Eva, Roma, Italia

 V-am căutat foarte mut, doamnă vrăjitoare Anastasia Venus dar chiar a meritat. Reamintesc, pe scurt, povestea mea. Fosta lui soție s-a ținut de capul lui să revină la ea și soțul meu a cedat prostește. Nu am vrut să cred, îl iubeam aproape necondiționat. Mi-a spus că nu mai vine la mine și că și-a găsit fericirea vieții … o mulțime de lucruri care m-au durut mult. Am sperat că va reveni totuși acasă dar numai intervenția salutară a doamnei Venus l-a readus în brațele mele și l-a scăpat și de alcoolism și de patima drogurilor. Mii de mulțumiri sincere.

                                                                                               Carla, Florența, Italia

 Telefoane:

 0744.218933, 0764.106.694

Vizitaţi şi pagina mea de pe  www.vrajitoare-online.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.ro

Mulțumiri din Spania și Germania pentru vrăjitoarea Monica Ioniță

0

Aduc sincere mulţumiri doamnei vrăjitoare Monica Ioniță, neîntrecută în ocultism. Soțul m-a părăsit pentru o femeie aventurieră. Cu o singură şedinţă de magie mi l-a readus la mine şi ţin să-i mulţumesc din suflet deoarece mi-a liniștit sufletul și simt o eliberare imensă ca după un mare dezastru.

                                                                                   Consuelo, Madrid, Spania

Ionita Monica 666
copyright Ionita Monica

Am apelat cu mare speranţă la doamna clarvăzătoare și vrăjitoare Monica Ioniță, de pe siteul www.vrajitoarero.com. Soţia mea avea farmece  și vrăji, dar şi argintul viu, o maladie periculoasă. Cu descântecele sale miraculoase mi-a vinedecat soţia şi a scăpat-o de argintul viu din corp. Mulțumesc din toată inima mea, este excepțională.

                                                                                        Raul, Valadoid, Spania

 Mulţumesc pe această cale doamnei clarvăzătoare și vrăjitoare Monica Ioniță, expertă în dezlegări, care chiar mi-a dezlegat cununiile şi m-a ajutat să mă căsătoresc şi eu cu jumătatea ființei mele, după care plângeam de ani buni și nu reușeam nimic cu ea. Am apelat la dânsa cu inima curată. Cu puterile sale miraculoase a rezolvat cazul meu şi m-a împerecheat, mi-a definitivat destinul. Mii de mulţumiri sincere și o recomand cu căldură tuturor deoarece chiar merită acest gest umil din partea mea.   

                                                                                    Hans, Berlin, Germania

Ionita Monica 4444
copyrightIonita Monica

 

Contact:

 0768.372.864

Vizitaţi şi pagina mea de pe  www.vrajitoare-online.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.ro

Mulţumiri pentru vrăjitoarea Rodica Gheorghe din Israel și Italia

0

Vă mulţumesc mult, doamnă vrăjitoare Rodica Gheorghe de pe www.vrajitoarero.com pentru că mi-aţi adus soţul înapoi după o despărţire de aproximativ 2 ani. Plecase de acasă cu o verişoară a unui prieten de familie care a vrut să-mi distrugă familia, dar uite că nu a reușit planul ei diabolic, grație ritualurilor de magie făcute cu profesionalism de doamna Rodica din București.

                                                                                        Rachela, Beer Șeva, Israel

Mulţumesc pentru dezlegarea de blestem realizată de vrăjitoarea Rodica Gheorghe care m-a ajutat să mă căsătoresc cu un om de afaceri din Tel Aviv extrem de bogat și bun la suflet.  

                                                                                             Maria, Ierusalim, Israel

Mulţumesc mult de tot doamnei vrăjitoare Rodica Gheorghe de pe www.vrajitoarero.com pentru că mi-aţi adus iubita înapoi deşi n-aş fi crezut că se mai poate asta. Dar magia funcționează bine, se vede treaba.

                                                                                      Marianna, Tiberias, Israel

Vă mulţumesc din suflet vrăjitoare Rodica Gheorghe pentru că mi-aţi vindecat soţul de alcoolism şi de patima drogurilor. Pe tata l-a salvat de argintul viu. Toată familia vă stă la picioare !

                                                                                                      Maria, Eilat, Israel

Mulţumesc doamnei vrăjitoare Rodica Gheorghe de pe www.vrajitoarero.com pentru că mi-aţi dezlegat cununia şi m-am putut căsători şi eu dar numai după ce mi-a alungat și un blestem pe soartă făcut cu magia voodoo.

                                                                                          Lena, Nazareth, Israel

Mulţumesc enorm doamnei vrăjitoare Rodica Gheorghe deoarece mi-aţi vindecat fiica de patima drogurilor şi de viciul jocurilor de noroc. Culmea este că de-acum, m-ați făcut să cred în vrăjitorie, vrăj și farmece, deși nu le dădeam nicio importanță.

                                                                                                 Viviana, Roma, Italia

Contact:

0767.102.335, 0744.751.183

vrăjitoarea Rodica Gheorghe 777
copyright Rodica Gheorghe

Vizitaţi şi siteul meu  https://vrajitoarea-rodica-gheorghe.ro

Vizitaţi şi pagina mea de pe Facebook   https://www.facebook.com/vrajitoarea.r.gheorghe

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.ro

Mulţumiri primite din Turcia și Europa de vrăjitoarea Elena Minodora

0

Mulţumesc mult doamnei vrăjitoare Elena Minodora pentru că prin harul ei deosebit mi-a adus soţul înapoi care fugise în Franța cu o dansatoare moldoveancă într-un club de nopate, după câte am înţeles. Tipa asta i-a făcut farmece puternice ca să mi-l răpească şi să ne despartă. Apelaţi cu încredere la doamna Elena Minodora şi  vă asigur că nu veţi regreta nicio secundă

                                                                                               Nora, Istanbul, Turcia

Soţia mea a fugit de acasă cu un şeful meu în Cipru, ceea ce mi-a provocat un adevărat şoc, m-a distrus luni la rând. Norocul mi-a surâs totuşi după ce am apelat la doamna vrăjitoare Elena Minodora şi graţie acesteia am reuşit să-mi salvez căsnicia. Mulţumesc enorm şi ţin expres să o recomand tuturor celor care au probleme amoroase de genul meu.

                                                                                             Betty, Londra, Anglia 

Doamna vrăjitoare Elena Minodora a rezolvat cazul meu complicat din căsnicie. Soţia mea avea făcute farmece şi blesteme, ceea ce a făcut-o să se îndepărteze mult timp de mine şi să mă trădeze cu altul, un bărbat căsătorit. Mulţumesc mult, pentru că m-a scăpat de această belea colosală, altfel chiar nu știu ce m-aș fi făcut.Pe mine ma scăpat și de argintul viu. 

                                                                                              Luigi, Milano, Italia

Contact:

0745.826.897, 0764.088.411

vrajitoarea Elena Minodora in ritual la balta
Copyright Segra Media

Vizitaţi şi pagina mea de pe  www.vrajitoare-online.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.ro

Cea mai bună vrăjitoare din lume – vrăjitoarea Morgana – a primit mulțumiri din Vaslui și Londra

0

Doresc din tot sufletul să mulţumesc vrăjitoarei Morgana pentru că mi-a dezlegat cununiile şi acum pot să fiu cu persoana pe care o iubesc cel mai mult pe lume. Apelați cu maximă încredere la ea, pe mine m-a rezolvat repede și bine. Este cea mai bună din lume!

                                                                             Cornelia, Vaslui, România

 Mulțumesc din suflet vrăjitoarei Morgana deoarece m-a ajutat să scap de viciul alcoolului şi mi-a readus persoana iubită, de care eram despărţit de 2 ani foarte triști. A fost un miracol real și nu am cuvinte de gratitudine.

                                                                                     Thomas, Londra, Anglia

 Am găsit o vrăjitoare cu adevărat bună! Adresez mii de mulţumiri doamnei vrăjitoare Morgana ca m-a vindecat de impotenţă şi de patima jocurilor de noroc, iar pe soția de alcoolism, un viciu teribil, Mai ales pentru o femeie.  Apelaţi cu cea mai mare încredere la dânsa şi veţi fi foarte mulţumiţi, vă asigur. Eu sunt tare fericit!

                                                                                   Richard, Londra, Anglia

Morgana 222
copyright vrajitoarea Morgana

 Mii de mulţumiri  vrăjitoarei Morgana care a reuşit să-mi aducă soțul înapoi şi să mă scape de argintul viu, tocmai în momentul în care nu mai aveam speranțe, numai că Dumnezeu veghează și ne ajută, este clar.

                                                                                     Maria, Vaslui, România

Contact Morgana:

0760.149.917

Vrăjitoarea Morgana 8u77
Copyright Segra Media București

Vizitaţi şi pagina mea de pe  www.vrajitoare-online.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.ro

Mulţumiri din Anglia și din țară pentru clarvăzătoarea mama Maria din Buzău

0

Mulţumesc doamnei clarvăzătoare mama Maria din Buzău pentru binele pe care mi l-a făcut de curând. M-a lecuit de patima drogurilor şi a beţiei, vicii insuportabile pentru familia mea, pe care aproape mi-am distrus-o. Prin puterile ei miraculoase acum suntem fericiţi şi o recomand cu căldură tuturor, deoarece a reușit acolo unde altele au dat greș și m-au înșekat. Este serioasă!

                                                                                  Cornel, Focșani, România

Soţia mea a suferit luni în șir de o boală teribilă, aparent incurabilă şi de o depresie puternică şi nu îi găseam vindecare cu niciun fel de medicament, credeţi-mă. Am fost cumplit de disperat și speram ca orice contact care mi se arăta să mă salveze.
Dar bunul Dumnezeu şi-a revărsat mila asupra noastră şi am cunoscut-o pe doamna clarvăzătoare mama Maria din Buzău, celebră pentru realizările sale în vrăjitorie în toată Europa.
Ţin să-i mulţumesc pentru că a vindecat-o pe soţia mea dragă de argintul viu şi ne-a redat bucuria de a trăi ca la începuturile relației noastre. Apelaţi cu încredere la ea, poate să rezolve orice fel de probleme, chiar şi de la distanţă prin telefon, pe baza numelui de botez şi a datelor de naştere. M-am convins!

                                                                                       Steve, Londra, Anglia

 Clarvăzătoarea mama Maria din Buzău mi -a dezlegat cununiile. Vă spun că n-aş fi crezut dacă mi-ar fi spus altcineva. Totuşi, pentru că am simţit pe pielea mea această experienţă teribilă a unor eșecură parcă fără sfârșit, care efectiv mi-au împovărat existența, am decis să o recomand tuturor persoanelor care au nevoie de un ajutor și chiar nu știu la cine să apeleze. Mii de mulțumiri sincere.

                                                                                     Stella, Manchester, Anglia

clarvazatoarea Mama Maria din Buzau 1
copyright foto clarvazatoarea Mama Maria din Buzau

Contact:

0748.355.613

Vizitaţi şi pagina mea de pe  www.vrajitoare-online.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.ro

Imaginea reală a lui Iisus fotografiată în Wisconsin, SUA

0

Iată o fotografie uimitoare luată în anii 30. O femeie din Wisconsin, SUA, se ducea în grădina sa pentru a fotografia un arbust care tocmai înflorise.

 

Iisus Wisconsin
După ce a făcut developarea, a avut imensa surpriză de a vedea chipul lui Iisus Christos imprimat pe hârtie pentru posteritate.

Mulțumiri din Italia și Belgia pentru vrăjitoarea Margareta

0

Mulţumesc vrăjiitoarei Margareta pentru ajutorul acordat în căsnicie, atunci când credeam că mi-am pierdut soţul pentru o prostiuată. Ne-a unit şi acum suntem foarte fericiţi iatr pe mine m-a salvat de argintul viu.

Tina Bella, Roma, Italia

Adresez mii de mulţumiri vrăjiitoarei Margareta pentru împreunarea cu soţul meu după o despărţire de trei ani dramatici, în care el s-a ocupat cu alcoolismul și drogurile, dar și cu femeile de joasă speță.

Nora, Bruxelles, Belgia

Îi aduc mii de mulţumiri vrăjiitoarei Margareta. M-am îndrăgostit de un bărbat de foarte mulţi ani de zile, dar nu ştiam ce să fac ca să ajung mai repede în inima lui. Cu ajutorul acordat de ea am putut însă să-mi îndeplinesc visul. Apelaţi cu încredere și nu veți regreta, vă asigur.

Roberto, Milano, Italia

 
vrajitoarea Margareta777
copyright vrajitoarea Margareta

Contact:

+40740.415.385,

+040757.189.924

tik tok: Tarot Margareta

Facebook: Vrajitoarea Margareta

Vizitaţi şi pagina mea de pe  www.vrajitoare-online.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoarero.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.ro

 

Mesaj de binecuvântare primit misterios la Manila

0

Maria trandafiriÎn 1991, în duminica de Paşti, la Manila, în Filipine, cineva a fotografiat pe un geam o cruce de lumină.
Atunci când a fost developat negativul, a putut să fie sesizată o mână care era ridicată ca şi cum ar fi dat binecuvântarea!

Iisus şi Fecioara Maria au apărut la Francoules, în Franţa

0

Maria 2kLa 6 septembrie 1860, Fecioara Maria i-a apărut lui Delphine Perie, zisă Pauline, în biserica din Francoules, în sudul Franţei, o femeie tânără îmbrăcată în alb şi având o coroană din aur.
În acelaşi an, ea l-a văzut pe Cristos şi îngerii şi părintele Cuquel a primit mesaje dictate chiar de Iisus Cristos.

Mulţumiri din România primite de cea mai puternică vrăjitoare din lume – vrăjitoarea Anastasia Venus

0

Mă simţea din ce în mai prost și nu știam de ce. Soţia m-a părăsit brusc şi am înnebunit, îmi venea să-mi pun capăt zilelor. Am început să beau mult, dar mult de tot. Numai doamna vrăjitoare Anastasia Venus, cu leacurile ei puternice și miraculoase a izbutit să mă scape de acest viciu păcătos. Mi-a rezolvat definitiv problema de sănătate. Mulţumesc mult și o recomand tuturor românilor. Este neprețuită! Și tare serioasă!

                                                                                                 Radu, Timișoara

 Aduc sincere mulţumiri doamnei vrăjitoarea Anastasia Venus de pe www.vrajitoarero.com, salvarea mea reală. Soţul mă părăsise pentru o altă femeie, desfrânată, beţivă, vulgară, o neserioasă, ce mai. În urmă cu 3 ani de zile am aflat de doamna Venus care face adevărate minuni  şi am sunat-o când am intrat în mari probleme cu căsnicia și amorul. Cu o singură şedinţă de magie, mai exact, mi-a readus soţul, care mă părăsise pentru acea aventurieră care i-a luat mințile, nu știu cum. Mii de mulţumiri sincere!

                                                                                             Petruța, Satu Mare

vrajitoarea Venus 227u
copyright vrajitoarea Venus

Mulţumesc pe această cale doamnei vrăjitoare Anastasia Venus. După multe căutări la doctori, am constatat cu neplăcere că nu-mi puteau găsi leacul deloc. Cu puteri magice recunoscute de mii de oameni, această doamnă Venus, la care am apelat cu mare speranță, mi-a rezolvat situația afacerii mele, care se ducea de râpă din cauza invidiei unuia dintre partenerii mei, în care am avut cea mai mare încredere, din păcate. Acum sunt bine şi cu o poftă de viaţă nebună, deși sufăr pentru experiența trisă pe care am avut-o cu el, deoarece a vrut să-mi fure afacerea sau să mă distrugă, nu mai pricep clar. Mă rog, totul este ok numai datorită cele mai bune vrăjitoare din lume, vrăjitoarea Anastasia Venus.

                                                                                                     Beatrice, Brașov

Telefoane:

 0744.218.933, 0764.106.694

Vizitaţi şi pagina mea de pe  www.vrajitoare-online.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.ro

Mulţumiri noi vrăjitoarei Florica

0

Soţul meu era alcoolic şi asta mă irita teribil. Nu mai ştiam ce să fac pentru a-l scăpa de acest viciu uriaş. Toate se duceau de râpă şi nu puteam nicicum să le mai opresc, orice aş fi făcut. Era pur şi simplu cumplit!
Dar o colegă de serviciu m-a îndrumat spre vrăjitoarea Florica, care din fericire, a putut să-l scape în cele din urmă pe soţul meu din alcoolism. Mulţumesc enorm.

Matilda, Bruxelles, Belgia

copyright Florica

Soarta mi-a surâs când am apelat şi eu la doamna Florica, care m-a salvat de farmecele şi vrăjile pe care mi le-a făcut o vecină neserioasă. Mii de mulţumiri că am rămas împreună cu Danielle, cu soţia mea.

David, Hebron, Israel

Trebuie să mai ai şi un gram de noroc în viaţă, zic eu. Mama mea a căzut pe scări şi s-a lovit rău la coloana vertebrală, credeam că o voi pierde. A fost groaznic!
Am făcut totul pentru a o salva, dar nu aş fi reuşit fără harul doamnei Florica. Mulţumim infinit!

Ursula, Heidelberg,Germania

Florica

copyright vrajitoarea Florica

Contact:

0766.779.266

 Vizitaţi şi pagina mea de pe facebook   https://www.facebook.com/florica.elena.9

Mă puteţi găsi şi pe whatsapp

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.com
Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.ro

O vecină i-a sucit minţile soţului meu

0

Eram pierdută și inima mea parcă s-a rupt, după ce soțul meu tocmai mi-a spus că mă va părăsi … şi că are sentimente pentru o altă fată și că reciproca era valabilă, zice el. Ştiu însă că nu am făcut nicio greșeală faţă de soţul meu și încă mai am sentimente puternice pentru el! Tipa, o vecină de fapt, care i-a sucit minţile şi care i-a făcut vrăji şi farmece ca să mi-l fure, are 2 copii de 4 și 8 ani.

Yagmur aaa1
copyright Yagmur

Pentru că speam să fiu din nou cu el, pentru că mă simţeam prea dependent de dragostea lui și deoarece viața mea se baza pe el, am apelat la vrăjitoarea Elena Yagmur ca să-mi rezolve problema.

Yagmur și fiica ei Vanessa
copyright Yagmur

Din fericire, după două şedinţe, aceasta l-a scăpat de farmece și blesteme, a revenit acasă iar acum sunt însărcinată și purificată. Mii de mulţumiri.

                                                                  Monica, Londra, Anglia

 

copyright vrăjitoarea Elena Yagmur

Contact:

0792.871.700, 0722.120.706

e-mail: tamaduitoarea.elena@yahoo.com (Wattsapp)

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoarero.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.ro

copyright vrăjitoarea Elena Yagmur

Mulţumiri din Europa pentru vrăjitoarea Delia din Craiova

0

Nu visam că o să ajung să mi se facă vrăji, mai ales că nu credeam în ele până atunci. Numai că mama iubitei mele, o femeie diabolică, care nu vedea cu ochi buni relaţia mea cu fiica ei, a trecut la fapte şi am ajuns să nu mai ştiu de mine, să pierd totul şi să mă shimb radical. Graţie doamnei vrăjitoare Delia din Craiova, am reuşit să scap însă de farmece şi vrăji făcute prin magia voodoo. Mii de mulţumiri şi o recomand tuturor care au asemenea probleme.

                                                                                              Alicia, Madrid, Spania

Mă simţea din ce în mai ciudat. Soţia m-a părăsit brusc şi am trecut în depresie teribilă. Am început să beau mult. Numai doamna  vrăjitoare Delia din Craiova a reuşit să mă scape de acest viciu păcătos al alcoolismului. Mulţumesc mult.

                                                                                               Fred, Londra, Anglia

Aduc sincere mulţumiri doamnei vrăjitoare Delia din Craiova. Soţul mă părăsise pentru o altă femeie, târfă şi beţivă. În urmă cu 3 ani de zile am aflat prin intermediul siteului dumneavoastră de doamna vrăjitoare Delia din Craiova şi cu o singură şedinţă de magie, culmea, mi-a readus soţul, care mă părăsise de 1 ani de zile. Mii de mulţumiri sincere!

                                                                                                 Sergio, Roma, Italia

Mulţumesc pe această cale doamnei vrăjitoare Delia din Craiova. După multe căutări la doctori, am constatat cu neplăcere că nu-mi puteau găsi leacul deloc. Nu dormeam noaptea, mâinile îmi amorţeau şi picioarele dar  Dumnezeu a făcut un miracol ca să aflu de doamna vrăjitoare Delia din Craiova şi totodată am apelat la dânsa, care cu puteri magice recunoscute de mii de oameni mi-a scos argintul viu din corp. Acum sunt bine şi sănătoasă, cu o poftă de viaţă nebună.

                                                                                             Renata, Padova, Italia

Contact:

0753.680.091

vrajitoarea Delia cap nou 1
Copyright Delia

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.ro

Mulțumiri pentru vrăjitoarea Rodica din America și Spania

0

Mulţumesc doamnei vrăjitoare Rodica Gheorghe pentru că mi-a adus soţia înapoi încă de la prima şedinţă de magie pe care a executat-o chiar sub ochiimei uimiți de ceea ce vedeam pentru întâia oară în viața mea. Am decis să o  recomand cu căldură pe această doamnă cu foarte mult har în domeniul vrăjitoriei care m-a ajutat enorm, tocmai când aveam cea mai mare nevoie.

                                                                                  Cristiano, Valencia, Spania

 Am văzut cu adevărat Iadul când soţul meu, la care ţineam ca ochii din cap, m-a părăsit pentru o femeie de moravuri ușoare din Rusia. Dar graţie doamnei vrăjitoare Rodica Gheorghe, căreia îi mulţumesc din suflet pentru că mi-a sărit imediat în ajutor, am reuşit să rămân cu el, până la urmă, după două şedinţe de magie impresionante, dar mai ales eficiente pentru speranțele mele, pe care le vedeam năruite, vă spun deschis.

                                                                                         Betty, Chicago, America

 Doresc să-i mulţumesc doamnei vrăjitoare Rodica Gheorghe  pentru că m-a ajutat să am din nou spor cu firma mea care se dezintegra lent din cauza pandemiei de Coronavirus, o nenorocire pentru omenire. Sunaţi-o cu maximă încredere, chiar merită !

                                                                                       Diana, Barcelona, Spania

Contact:

0767.102.335, 0744.751.183

vrajitoarea Rodica Gheorghe ok
copyright vrajitoarea Rodica Gheorghe

Vizitaţi şi siteul meu  https://vrajitoarea-rodica-gheorghe.ro

Vizitaţi şi pagina mea de pe Facebook   https://www.facebook.com/vrajitoarea.r.gheorghe

Vizitaţi şi pagina mea de pe  www.vrajitoare-online.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.ro

Mulţumiri din Italia și România pentru prezicătoarea şi tămăduitoarea Amalia

0

Am apelat și eu la tămăduitoarea Amalia, lipsită de speranţe. Aveam probleme grave de sănătate, iar doctorii nu ştiau ce am exact.  Mulţumită doamnei Amalia, am scăpat în cele din urmă de problemele mele şi a reuşit să alunge blestemul și farmecele care au fost abătut asupra mea şi care m-au chinuit imens, încât am crezut că mi-a venit sorocul.

                                                                 Bella Ana, Milano, Italia

Ţin să aduc mii de mulţumiri doamnei tămăduitoare Amalia, care prin talentul său a reuşit să-mi aducă soţul acasă, după ce acesta a avut o aventură chiar cu şefa mea seducătoare care l-a vrăjit din priviri. Am crezut că l-am pierdut definitiv însă căsnicia mea durează numai datorită harului acestei doamne cu suflet care s-a mobilizat cu tot talentul ei vrăjitoresc ca să mă ajute cu adevărat.

                                                                                Emma, Brașov, România

 Datorită tămăduitoarei Amalia, plină de har vrăjitoresc, acum sunt din nou fericit. Am scăpat de farmecele şi blestemele făcute cu magie neagră de șefa mea extrem de invidioasă și diabolică, care a făcut orice numai pentru a-mi face rău, nu știu de ce. Mii de mulţumiri sincere pentru acest mare talent al doamnei Amalia.

                                                                                      Cosmina, Craiova, România

prezicatoarea Amalia
copyright prezicatoarea Amalia

Contact :

0722.799.449

Vizitați și siteul meu http://prezicatoarea.ro/

Vizitaţi şi pagina mea de pe  www.vrajitoare-online.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.ro