sâmbătă, 27 iulie, 2024
Banner-300x150-Strega
Banner Segra Media 300x150
Banner 300x150 Vrajitoare Romania Israel1
Vrajitoare - Vrăjitoarea Morgana
Banner 1050x250 Anastasia Venus
Acasă Blog

Campanie de promovare pe vrăjitoarero.com și pe siteurile Segra Media București

0

Siteul www.vrajitoarero.com este mereu în căutare de noi dimensiuni privind promovarea vrăjitoarelor de pe siteul nostru și de pe toate cele care aparțin Segra Media București.

Vrăjitoarea Morgana 8u77
Copyright Segra Media București

Dincolo de relațiile excelente pe care le întreținem cu televiziunile din întreaga lume, în special cu cele din Federația Rusă și Bulgaria, de care au beneficiat vrăjitoarele de la noi, încearcă și vă propunem constant noi metode de promovare a afacerii dumneavoastră.

Vrajitoarea Morgana, regina Magiei Negre la interviu cu rusii 2
Copyright Segra Media București
vrajitoarea Morgana in interviu 1
Copyright Segra Media
vrajitoarea Morgana in interviu
Copyright Segra Media

În afară de rețelele sociale cele mai bune, cum ar fi Facebook, Twitter și Pinterest, unde sunteți prezente cu articole zi de zi, am lansat campania de mulțumiri primite de către clenții dvs, de care beneficază multe dintre vrăjitoarele de pe site, cum ar fi Maria Câmpina, regina magiei albe, Morgana, regina magiei negre etc.

Împreună cu jurnaliștii ruși
Copyright Segra Media București

Un articol cu mulțumiri costă 20 de lei și depinde de dumneavoastră câte doriți să aveți pentru a vă face simțită prezența pe site săptămânal, poater chiar zi de zi. Orice cale este bună pentru promovare, se știe. Iar promovarea ține de constanță, de munca de zi cu zi. Succes!

Mulțumiri din Italia și Belgia pentru vrăjitoarea Margareta

0

Mulţumesc vrăjiitoarei Margareta pentru ajutorul acordat în căsnicie, atunci când credeam că mi-am pierdut soţul pentru o prostiuată. Ne-a unit şi acum suntem foarte fericiţi iatr pe mine m-a salvat de argintul viu.

Tina Bella, Roma, Italia

Adresez mii de mulţumiri vrăjiitoarei Margareta pentru împreunarea cu soţul meu după o despărţire de trei ani dramatici, în care el s-a ocupat cu alcoolismul și drogurile, dar și cu femeile de joasă speță.

Nora, Bruxelles, Belgia

Îi aduc mii de mulţumiri vrăjiitoarei Margareta. M-am îndrăgostit de un bărbat de foarte mulţi ani de zile, dar nu ştiam ce să fac ca să ajung mai repede în inima lui. Cu ajutorul acordat de ea am putut însă să-mi îndeplinesc visul. Apelaţi cu încredere și nu veți regreta, vă asigur.

Roberto, Milano, Italia

 
vrajitoarea Margareta777
copyright vrajitoarea Margareta

Contact:

+40740.415.385,

+040757.189.924

tik tok: Tarot Margareta

Facebook: Vrajitoarea Margareta

Vizitaţi şi pagina mea de pe  www.vrajitoare-online.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoarero.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.ro

 

Mulțumiri pentru vrăjitoarea Rodica Gheorghe din America și Rusia

0

Mulţumesc mult doamnei vrăjitoare Rodica Gheorghe pentru că prin harul său deosebit mi-a adus soţul înapoi din braţele unei femei periculoase care i-a făcut farmece puternice. Sunt fericită la maxim ! Apelaţi cu încredere la ea şi nu veţi regreta.

Beatrice, Houston, America

Eram în pragul nebuniei când soţia mea a fugit de acasă cu un bărbat căsătorit care are şi 5 copii. Am apelat la doamna vrăjitoare Rodica Gheorghe de pe www.vrajitoarero.com şi graţie dânsei am reuşit să-mi salvez căsnicia. Ne-am împăcat și chiar sper să dureze chestia asta, că sincer, m-am săturat de tristețe și necazuri. Simt că am renăscut cu adevărat, am o nouă speranță. Mulţumesc mult, mult de tot.

Karl, Chicago, America

Am căutat o vrăjitoare celebră pentru că m-am săturat de vrăjitoare impostoare. Am găsit-o pe siteul www.vrajitoarero.com.

Doamna vrăjitoare Rodica Gheorghe, cu harul său de necontestat şi minunat, fiica Mamei Omida, a rezolvat definitiv și repede cazul meu complicat. Soţia mea avea făcute farmece şi blesteme, cu magia egipteană. Credeam că am să o pierd pe vecie ! Eram confuz şi disperat, vă daţi seama, nu? Din fericire, acum suntem împreună. Mulţumesc mult, stimată doamnă vrăjitoare Rodica Gheorghe că am scăpat de acest obstacol uriaș. Nu ştiu nici acum ce m-aş fi făcut fără ajutorul dumneavoastră imens! Mersi de mii de ori!

Igor, Moscova, Federația Rusă

 Soţul meu m-a lăsat singură cu doi copii şi a plecat cu o vecină neseriaosă, păcătoasă rău. Vă daţi seama ce supărată am fost…Am plâns enorm şi am început să caut diferite vrăjitoare, care mai toate m-au înșelat cu bani mulți, o avere. Norocul mi-a surâs în cele din urmă când am ajuns la doamna vrăjitoare Rodica Gheorghe, de pe www.vrajitoarero.com care, cu marele său har vrăjitoresc, m-a ajutat să-l facă să revină acasă. Acum, sunt extrem de fericită şi aduc mulţumiri acestei binefăcătoare care ne-a salvat cu adevărat de la dezastru.

Svetlana, Moscova, Rusia

 Iubitul meu avea cununiile legate şi nu ştia. Din fericire, cea care l-a salvat de acest pericol major pentru noi este doamna vrăjitoare Rodica Gheorghe cu leacurile ei secrete şi cu harul său magic recunoscut în întreaga lume, că doar este fiica mamei Omida, nu? Mulţumesc mult, mult.

Kathy, Los Angles, America

Vreau să aduc pe această cale mii de mulţumiri doamnei vrăjitoare Rodica Gheorghe. Din experienţă în experienţă, eșec după eșec, am ajuns la doamna vrăjitoare Rodica Gheorghe, care m-a scăpat de alcoolism și de droguri, apoi de argintul viu și de farmece.  Mii de mulţumiri  sincere!

                                                                                                         Mara, Soci, Rusia

 Contact:

0767.102.335, 0744.751.183

vrăjitoarea Rodica Gheorghe 777
copyright Rodica Gheorghe

Vizitaţi şi siteul meu  https://vrajitoarea-rodica-gheorghe.ro

Vizitaţi şi pagina mea de pe Facebook   https://www.facebook.com/vrajitoarea.r.gheorghe

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.ro

Vizitaţi şi pagina mea de pe  https://www.vrajitoare-witches.ro

Mulțumiri din Londra și Oxford pentru celebra clarvăzătoare Lavinia

0

Pe această cale aduc mulţumiri deosebite doamnei clarvăzătoare Lavinia, care mi-a făcut un nepreţuit bine şi m-a ajutat să îmi găsesc jumătatea inimii. Era trist mereu, dar nu știam că mă iubește. Timid, bogat, cu multe eșecuri sentimentale la activ, s-a lăsat extrem de greu cucerit. În jurul meu existau multe bârfe și asta îl deranja vizibil. Dar dragostea dintre noi era prea mare pentru a nu putea trece peste un asemenea amănunt și uite că ne-a împreunat doamna Lavinia, ce mai. Mii de mulțumiri sincere. Vă recomand cu căldură.

                                                                                          Jane, Londra, Anglia

Am fost trădată de iubitul meu, care a ales să fugă cu o vecină neserioasă. Am apelat cu curaj la renumita doamnă clarvăzătoarea Lavinia din România, care a reuşit să-l aducă la mine, spășit și trist de experiența pe care a avut-o cu tipa aia. O recomand tuturor celor care au probleme amoroase și nu găsesc o soluție imediată și sigură.

                                                                                           Diana, Oxford, Anglia

Viciul face de multe ori cu ochiul iar autunci când ești slab de ânger, te prăbușești. Rar te mai poți saslva! Soţul meu avea patima băuturii, era alcoolic într-un grad pronunţat. Nu mai ştiam ce să fac pentru a-l scăpa de acest viciu. Era cumplit! Dar o mătușă m-a îndrumat spre clarvăzătoarea Lavinia care, cu harul său nepreţuit, a putut să-i alunge pornirile bahice. Mulţumesc infinit.

                                                                                                  Tina, Londra, Anglia

Clarvăzătoarea Lavinia
copyright Clarvăzătoarea Lavinia

Contact:

0763.399.870

0044.7799664907

Vizitaţi şi pagina mea de pe  www.vrajitoare-online.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.ro

 

Mulțumiri foarte noi primite de tămăduitoarea și ghicitoarea Hara din Varșovia și Târgu Jiu

0

M-am decis să scriu despre îngerul meu păzitor. Mulţumesc mult doamnei clarvăzătoare și ghicitoare Hara pentru sporul în afaceri. Eram cu adevărat în pragul  colapsului, în prăpastie când ajutorul ei a făcut minuni. Este incredibil. Respect și admir abnegația ei pentru ajutor și harul magic.

                                                                                     Vladimir, Varșovia, Polonia

tamaduitoarea Hara
copyright tamaduitoarea Hara

Am fost trădată nederept de soţul meu, care a dispărut fără urmă cu șefa mea în lumea largă luni la rând. Am apelat și m-am dus, la sugestia fericită a unei mătuși,  la ghicitoarea Hara, care a reuşit să-l aducă acasă pe fugarul meu aventurier, soțul amorezat lulea de o femeie de nimic. Mii de mulţumiri sincere.

                                                                                              Eliza, Varșovia, Polonia

 Am aflat de ghicitoarea Hara şi mi-am încercat şi eu şansa cu curaj, cum trebui să faceți și voi. I-am cerut sprijinul pentru a-mi scoate răul din trup, eliminarea argintului viu, un mare coșmar pentru oricine, cred. Doamna Hara a reuşit din plin şi-i mulţumesc din suflet. De aceea, o recomand cu toată căldură, căci merită din plin!

                                                                                        Nicolae, Târgu, România

Contact:

0761.867.688

Vizitaţi şi pagina mea de pe  www.vrajitoare-online.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.ro

Mulțumiri pentru Reginei magiei Albe din România, Maria Câmpina din țară și America

0

Mulţumesc Reginei magiei Albe din România, Maria Câmpina deoarece m-a rezolvat de impotenţă și m-a scăpat de argintul viu care mi-au făcut un rău imens.

                                                                                       Carl, Boston, SUA

Pe această cale aduc mulţumiri Reginei magiei Albe din România, Maria Câmpina pentru binele făcut în urma cu 3 luni. Căzusem în patima beţiei, am urmat diverse tratamente pentru a renunţa la acest viciu, dar fără niciun rezultat concret, numai amăgiri și o continuă suferință pentru familia mea. După o singură consultaţie la doamna Maria Câmpina, am reuşit să scap de acest viciu. Acum sunt un om fericit!

                  Neal, San Francisco, SUA

Mulţumesc infinit Reginei magiei Albe din România, Maria Câmpina pentru binele făcut mătușii mele. În urma unui accident de muncă, a stat în comă 2 luni. Medicii nu i-au dat nicio şansă de revenire la viaţă, însă Reginei magiei Albe din România, Maria Câmpina a reuşit să-mi readucă mătușa la viaţă şi asta numai cu ajutorul puterilor sale paranormale.

                                                                                  Robert, Denver, SUA

 

Regina magiei Albe din România, Maria Câmpina, m-a salvat de viciul jocurilor de noroc și de un blestem teribil. Mii de mulțumiri.

                                                                                   Sergiu, Cluj Napoca

 

Regina magiei Albe din România, Maria Câmpina mi-a dezlegat cununiile și mă simt fericită și împlinită deoarece am reușit să mă căsătoresc și eu.

                                                                                       Claudia, Timișoara

 

Contact :

0723.899.909

copyright Segra Media

 Vizitaţi şi pagina mea de pe  www.vrăjitoarero.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.ro

Mulţumiri foarte noi din Transilvania pentru vrăjitoarea Anastasia Venus

0

Pe această cale aduc mulţumiri deosebite doamnei clarvăzătoare Anastasia Venus care mi-a făcut un mare bine în viață şi m-a ajutat să îmi găsesc jumătatea, după nenumărate eșecuri sentimentale și tristețe fără margini. Mi-a schimbat destinul așa cum speram și asta mă face dă fiu ferictă și împlinită. Nu voi reuși să-i mulțumesc atât de mult cât ar trebui pentru fapta ei bună. O recomand cu căldură, dragi cititori ai acestui minunat site.

                                                                                                        Emma, Arad

 Mulţumesc mult doamnă clarvăzătoare Anastasia Venus pentru că mi-aţi adus spor în afaceri şi mi-aţi dezlegat cununia  foarte repede. Sunteți nemaipomenită, vă recomand cu plăcere. Se spune că sunteți cea mai puternică vrăjitoare din lune și acum m-am convins și eu. Deoarece am avut multe eșecuri usturătoare cu diferite vrăjitoare și acum pot să compar.

                                                                                     Andrei, Cluj Napoca

vrajitoarea Venus 227u
copyright vrajitoarea Venus

Am fost trădată de iubitul meu, care a ales să fugă cu o verişoară de-a mea în lume, cât mai departe de mine, așa s-a lăudat la prietenele mele care mi-au spus însă imediat. Am apelat și eu la renumita clarvăzătoare Anastasia Venus care a reuşit să-l aducă acasă pe fugar, nu știu cum și nici nu mai contează, este aici și sunt liniștită. Mii de mulţumiri sincere și vă recomand cu căldură. Sunaţi-o cu încredere, nu aveți ce pierde! Eu ma făcut alegerea perfectă!

                                                                                             Roxanna, Satu Mare

Telefoane:

 0744.218.933, 0764.106.694

Vizitaţi şi pagina mea de pe  www.vrajitoare-online.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.ro

Mulțumiri din Anglia și Satu Mare pentru vrăjitoarea Morgana – declarată vrăjitoare autentică în Marea Britanie

0

După mari eșecuri de a-mi întemeia şi eu o familie, am apelat cu succes la vrăjitoarea Morgana. Am fost mirat apoi să aflu că am cununia şi virilitatea legate de către o fostă prietenă. În urma acelei şedinţe surprinzătoare la maxim pentru mine, care m-a marcat profund, am redevenit bărbatul care am fost odată şi mi-am găsit imediat jumătatea, fără eforturi deosebite, pot spune. Totul a mers parcă pe bandă rulantă. Mii de mulţumiri doamnei vrăjitoare Morgana pe care o recomand cu maximă căldură tuturor în Marea Britanie.

                                                                                          William, Londra, Anglia

 Mulţumesc din suflet doamnei vrăjitoare Morgana, cea mai bună vrăjitoare pe care am întâlnit-o în Marea Britanie, pentru ajutorul acordat în a-mi găsi jumătatea, tocmai când credeam că nu voi mai rezolva în veci şi problema mea. Aproape că mă resemnasem…Dar am rezolvat marea mea problemă! Împreună, acum suntem foarte fericiţi şi mulţumiti. Apelaţi cu încredere la doamna Morgana, pe mine m-a ajutat enorm în viața sentimentală, ceea ce-mi doream cel mai tare!

                                                                                            Kathy, Liverpool, Anglia

Morgana 2q7
copyright vrajitoarea Morgana

Am trăit coșmarul și am revenit la viață grație doamnei Morgana. Aduc pe această cale mii de mulţumiri doamnei vrăjitoare Morgana pentru ajutorul acordat ca să scap de farmecele și vrăjile pe care mi le-a făcut sora amantului meu, de ciudă că l-am refuzat în cele din urmă. A fost o cruntă răzbunare! Am apelat la serviciile ei şi m-am convins că este o adevărată profesionistă a magiei, pe care vă puteți baza oricând. Mulţumesc din tot sufletul.

                                                                                    Romina, Satu Mare, România

 Contact:

 0760.149.917

Vizitaţi şi pagina mea de pe  www.vrajitoare-online.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.ro

 

Mulţumiri pentru celebra vrăjitoare Elena Minodora din Serbia și Spania

0

Nu credeam că o să ajung să mi se facă vrăji sau farmece, dar omul trece prin multe în viață. Mama iubitei mele, care nu suferea relaţia mea cu fiica ei, mi-a făcut farmece puternice şi am ajuns să nu mai ştiu de mine, să pierd totul şi să decad moral și fizic. Dar graţie vrăjitoarei Elena Minodora de pe www.vrajitoarero.com, am reuşit să scap și eu de farmece şi vrăji. Mii de mulţumiri din inimă.

                                                                                        Dragan, Belgrad, Serbia

Soţia m-a părăsit pentru un om de afaceri marocan şi am trecut rapid în cea mai teribilădepresie. Am început să beau mult, peste măsură. Din fericire, acum sunt din nou departe de acest viciu păcătos numai datorită ajutorului acordat de doamna Elena Minodora de pe www.vrajitoarero.com. Mulţumesc mult, mult.

                                                                                Luis, Valencia, Spania

Iubitul meu avea cununiile legate şi argintul viu. Din fericire, cea care l-a salvat de aceste pericole este Elena Minodora, cu leacurile ei magice şi cu harul său recunoscut. Mulţumesc enorm.

                                                                                 Emanuela, Madeira, Spania

Vreau să aduc pe această cale mii de mulţumiri doamnei Elena Minodora de pe www.vrajitoarero.com, care şi-a dat imediat seama că aveam argintul viu în corp după prima ședință de magie pe care mi-a făcut-o. După ritualurile de magie făcute de ea, am început să mă simt mai bine şi treptat treptat mi-am revenit. Mii de mulţumiri ! Pe fiica mea a scăpat-o de epilepsie, i-a dezlegat cununia iar pe tata l-a scos din rândul alcoolicilor și toată familia este bine.

                                                                                            Lenna, Madrid, Spania

Contact:

0745.826.897, 0764.088.411

vrajitoarea Elena Minodora555
copyright Segra Media Bucuresti

Vizitaţi şi pagina mea de pe  www.vrajitoare-online.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.ro

Soacra mi-a făcut blesteme şi farmece pe soartă

0

Soacra mea mi-a făcut blesteme şi farmece pe soartă, extrem de puternice însă habar n-aveam, credeţi-mă. Îmi mergea groaznic şi nu mai puteam să scap de probleme fără număr care veneau peste mine aproape în valuri. Am apelat vrăjitoarea Delia din Craiova, cea mai autentică și puternică vrăjitoare, care cele mai puternice descântece, neştiute de nicio altă vrăjitoare din țară.
Aceasta, prin harul şi energia ei a reuşit să mă scape de relele care mă încolțiseră. Mulţumesc mult.

Sybille, Koln, Germania

Contact:

0753.680.091

Copyright Delia

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.ro

Mulțumiri pentru vrăjitoarea Rodica din Europa și Brazilia

0

Mulţumesc enorm vrăjitoarei şi clarvăzătoarei Rodica Gheorghe pentru împăcarea cu soţul meu după o despărţire de un an de zile, timp în care am suferit extrem de mult și este greu de spus în cuvinte, acum. Dar a trecut și chiar sunt fericită. În plus. I-a scos argintul viu!

                                                                                               Renatta, Torino, Italia

Mulţumesc tămăduitoarei și vrăjitoarei Rodica Gheorghe de pe siteul www.vrajitoarero.com pentru dezlegarea cununiilor. Acum sunt căsătorită şi foarte fericită. Este o mare specialistă și vă propun să o căutați dacă aveți cumva probleme în căsnicie sau probleme amoroase.

                                                                                 Mylenna, Bremen, Germania

Mulţumesc doamnei Rodica Gheorghe, de pe www.vrajitoarero.com pentru sporul în afacerile și pentru că l-a scăpat pe soțul meu de alcoolism și vrăji puternice făcute cu magie neagră voodoo. Fără dânsa eram să pierd tot, vă asigur. M-a ajutat foarte mult, mult de tot.

                                                                                    Amanda, Barcelona, Spania

 Ah, chiar nu concepeam că o să ajung să mi se facă vrăji, mai ales că nu credeam în ele sub nicio formă. Numai că mătuşa iubitei mele, a trecut la fapte şi am ajuns să nu mai ştiu de mine, să pierd totul şi să mă schimb radical peste noapte, eram răvățită total, ce mai, în pragul nebuniei. Dar graţie doamnei Rodica Gheorghe, am reuşit să scap definitiv de farmece şi de vrăji, de zeci de zlte probleme care țin de ocultism. Mii de mulţumiri, stimată doamnă Rodica Gheorghe cu har mare, singura fiică a mamei Omida!

Raul, Koln, Germania

Ei bine, soţia m-a părăsit brusc şi am fugit cu un aventurier spaniol care i-a sucit minţile. Am început să beau mult și am devenit un mare bețiv, alcoolic, afemeiat și drogat. Tămăduitoarea și vrăjitoarea Rodica Gheorghe din Bucurețti a reuşit să mă facă să mă debarasez de aceste vicii păcătoase. Mulţumesc mult, doamnă.

                                                               Manuel, Sao Paolo, Brazilia

Contact:

0767.102.335, 0744.751.183

vrăjitoarea Rodica Gheorghe 777
copyright Rodica Gheorghe

Vizitaţi şi siteul meu  https://vrajitoarea-rodica-gheorghe.ro

Vizitaţi şi pagina mea de pe Facebook   https://www.facebook.com/vrajitoarea.r.gheorghe

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.ro

Vizitaţi şi pagina mea de pe  https://www.vrajitoare-witches.ro

Celebra vrăjitoare Margareta declară că nu ar putea trăi niciodată fără magie

Doamnă vrăjitoare Margareta, sunteți una dintre cele mai bine cotate și interesante vrăjitoare de la noi. Realizările dumneavoastră au impresionat de multe ori publicul și sunteți căutată des, din țară și din toată lumea. Există un secret al acestui succes?

vrajitoarea Margareta 555a2
copyright vrajitoarea Margareta

Da, firește. Vreau să cred că totul se datorează seriozității cu care abordez fiecare subiect și client în parte. Pentru mine este foarte important, să știți. Împreună cu el, reușesc repede să fac o echipă deoarece doresc mai întâi să-i înțeleg povestea, obstacolul cu care se confruntă și care l-a adus la mine. Numai așa voi putea apoi să-l ajut cu eficiență maximă, cred eu.

Vă folosiți de simboluri în alegerea ritualului sau știți de la început ce veți face?

Lucrul în echipă, precizez, este extrem de important. Da, simbolurile mă ajută. De pildă, îmi place ceea ce simbolizează focul. Lumină, soare, căldură, energie, pasiune și putere. El este puternic. În același timp evaziv și distructiv. Mi se pare că asta îl face atât de captivant și atrăgător. Și tocmai în această imagine am vrut să construiesc o vrăjitoare puternică care da, poate ajuta oamenii cu pasiune, atunci când i se solicită ajutorul. Ei trebuie să aibă încredere în mine, cum și eu le-o acord pe a mea în întregime.

Lucrați cu supranaturalul? Cu forțele astrale?

Creaturile supranaturale m-au fascinat mereu, recunosc. Și chiar mă ajută atunci când vibrez în timpul ritualurilor mele de magie și simt că forța lor mă ajută în timpul rugăciunilor pe care le fac. Sunt o vrăjitoare de magică albă!! Magia m-a fascinat mereu. Am crescut cu ea în casă, cum se spune, de mică. Pentru că aveam aptitudini reale ca să practic, mama s-a mirat și s-a bucurat foarte tare. Eram o ciudată, făceam ritualuri pe care nu ar fi trebuit să le fac la acea vârstă, experimentam des, îmi plăcea să fiu diferită de toate celelalte. Dacă nu faci asta, nu ai cum să progresezi, este clar.

vrajitoarea Margareta 555a
copyright vrajitoarea Margareta

V-ați folosit puterea minții în ritualuri?

Evident, am făcut asta. De pildă, în copilărie încercam să fac telecomanda să se miște cu singura putere a minții și să-l transform pe fratele meu mai mic într-o broască râioasă. (Din păcate, nu am reușit niciodată să fac niciuna dintre acestea, dar sper că o voi face într-o zi.) Pe lângă faptul că vrăjitoarele au niște puteri super cool, îmi place și tot misticismul care se întâlnește în ele.

Aparțineți unei Frății magice?

Sunt mereu înconjurată de o mulțime de creaturi magice. Dar să știți că, în esență, vrăjitoarea este o persoană singuratică. Munca ei necesită o mare concentrare, liniște în jurul său și să nu fie perturbată de alții. Numai așa poate intra în contact cu astralul de unde ia forța ca să rezolve cazul la care lucrează. Vrăjitoria este complexă și nu la îndemâna oricui. Trebuie să fii puternic și atent la fiecare detaliu. Concentarea este baza unei bune reușite! Cunosc o grămadă de vrăjitoare, de exemplu, care își ratează ritualurie tocmai pentru că nu se concentrează profund și sunt superficiale. Am destul antrenament și sunt suficient de ambițioasă ca să știu ce vreau. Iubesc provocările și simt o nevoie profundă de a dovedi că pot să realizez orice în vrăjitorie.

Prin ritualurile dumneavoastră puteți schimba destinele, soarta? Magia albă poate juca acest rol? Este periculoasă?

Magia albă este magia care folosește mijloace pozitive și inocente pentru a-și atinge scopurile, care sunt adesea altruiste. Ea nu invocă niciodată demoni și folosește metode pozitive (plante, lumânări etc.) pentru a vindeca, proteja, ajuta, întări sau împăca. Este așadar o practică inocentă și benefică, care nu dăunează nimănui și pur și simplu ne permite să evocăm „dispozițiile bune” pentru ca acestea să ne vină în ajutor atunci când anumite situații par imposibil de rezolvat de la sine. Din punct de vedere istoric, magicienii și șamanii au ajutat bărbații și femeile să aducă schimbări în viața lor, inclusiv schimbare profesională, asta se știe clar. Munca este o parte foarte importantă a vieții noastre, pentru aceasta ne dedicăm cea mai mare parte a vieții noastre și de aceea este atât de important să ne simțim împliniți și senini. Când, în ciuda eforturilor noastre, nu reușim să promovăm schimbarea profesională în viața noastră, trebuie să știți că există un ritual foarte simplu de magie albă care ne poate ajuta. Este foarte eficient și-l folosesc des pentru clienții mei.

vrajitoarea Margareta 555a1
copyright vrajitoarea Margareta

Reușiți mereu? Clienții sunt mulțumiți?

Da, reușesc mereu și ei chiar sunt încântați de ceea ce fac, vă spun deschis. Îi ajut și simt asta.

V-a afectat situați actuală, cu crizele de tot felul? În ce mod?

Trăim o epocă ciudată, plină de contradicții, cu pericole la tot pasul. Am trecut prin pandemie și uită că ne-am pomenit cu războiul la granițele noastre. Nu este ușor! Firește, toate aste te afectează, nu poți rămâne impasibil la suferință și pericole. Dar eu sunt puternică și știu să trec peste vicisitudinile vieții, de multe ori cu zâmbetul pe buze. Dar văd tot mai des oameni supărați, triști, o lume diferită și amărâtă.

Prin magie puteți șă-i ajutați cumva?

Magia are și ea limitele ei. Cel mai rău mi se pare atunci când nu poți să-l ajuți pe cel de lângă tine, deși vrei din tot sufletul. Dar magia face minuni și chiar îi sunt recunoscătoare. Fără ea, nu aș putea trăi niciodată cu adevărat. Sincer vă spun!

Să rămânem cu acest ton optimist. Succes în activitate.

Mulțumesc frumos.

                                                                                     Interviu de Marian Deaconu

Contact:

+40740.415.385,

+040757.189.924

Vizitaţi şi pagina mea de pe  www.vrajitoare-online.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.ro

Mulțumiri foarte noi pentru de tămăduitoarea și ghicitoarea Hara din Ardeal și Italia

0

Mulţumesc doamnei tămăduitoare și clarvăzătoare Hara de pe www.vrajitoarero.com pentru că m-a ajutat cu mare profesionalism să îmi rezolv problemele care mă chinuiau de foarte mult timp. Din cauza drogurilor, jocurilor de noroc și femeilor, mi-am lăsat casa la amanet şi mi-am pierdut familia, deși nu-mi păsa la vremea respectivă, eram ca beat, amețit, orb, nebun de legat.
Apelând cu tot sufletul la doamna Hara, celebră în toată lumea, în doar o lună mi-am recuperat familia, prestigiul și am făcut pace cu Dumnezeu, ca să spun așa, care m-a ierta, se pare. Mii de mulţumiri pentru că m-ați ajutat să îmi recapăt tot ce pierdusem din cauza prostiei mele, firește.

                                                Remus, Deva, România

Vreau neapărat să aduc cele mai calde mulţumiri doamnei tămăduitoare și ghicitoare Hara, pentru liniştea şi bucuria pe ce mi le-a adus în suflet. Soţul meu, un fustangiu parcă irecuperabil dar și un mare bețiv, din păcate, s-a reîntors la mine și a renunțat la toate viciile sale, se jură. Copiii noştri sunt cei mai fericiţi. Mii de mulțumiri sincere și vă recomand cu mare plăcere.

                                         Anicuța, Cluj Napoca, România

Mulţumesc și eu, cu plecăciune, doamnei tămăduitoare și ghicitoare Hara deoarece prin puterea ei uriașă în domeniul magiei mi-a adus iubitul înapoi după o despărţire de 2 ani de zile extrem de triști pentru mine și copii, mai ales, care plângeau zi se zi după tatăl lor. Cine are astfel de probleme să apeleze cu mare încredere la ea, este absolut genială. O recomand cu toată inima tuturor.

                                                                                Giulia, Roma, Italia

tamaduitoarea Hara
copyright tamaduitoarea Hara

Contact:

0761.867.688

Vizitaţi şi pagina mea de pe  www.vrajitoare-online.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.ro

Mulţumiri din România primite de cea mai puternică vrăjitoare din lume – vrăjitoarea Anastasia Venus

0

Mă simţea din ce în mai prost și nu știam de ce. Soţia m-a părăsit brusc şi am înnebunit, îmi venea să-mi pun capăt zilelor. Am început să beau mult, dar mult de tot. Numai doamna vrăjitoare Anastasia Venus, cu leacurile ei puternice și miraculoase a izbutit să mă scape de acest viciu păcătos. Mi-a rezolvat definitiv problema de sănătate. Mulţumesc mult și o recomand tuturor românilor. Este neprețuită! Și tare serioasă!

                                                                                                 Radu, Timișoara

 Aduc sincere mulţumiri doamnei vrăjitoarea Anastasia Venus de pe www.vrajitoarero.com, salvarea mea reală. Soţul mă părăsise pentru o altă femeie, desfrânată, beţivă, vulgară, o neserioasă, ce mai. În urmă cu 3 ani de zile am aflat de doamna Venus care face adevărate minuni  şi am sunat-o când am intrat în mari probleme cu căsnicia și amorul. Cu o singură şedinţă de magie, mai exact, mi-a readus soţul, care mă părăsise pentru acea aventurieră care i-a luat mințile, nu știu cum. Mii de mulţumiri sincere!

                                                                                             Petruța, Satu Mare

vrajitoarea Venus 227u
copyright vrajitoarea Venus

Mulţumesc pe această cale doamnei vrăjitoare Anastasia Venus. După multe căutări la doctori, am constatat cu neplăcere că nu-mi puteau găsi leacul deloc. Cu puteri magice recunoscute de mii de oameni, această doamnă Venus, la care am apelat cu mare speranță, mi-a rezolvat situația afacerii mele, care se ducea de râpă din cauza invidiei unuia dintre partenerii mei, în care am avut cea mai mare încredere, din păcate. Acum sunt bine şi cu o poftă de viaţă nebună, deși sufăr pentru experiența trisă pe care am avut-o cu el, deoarece a vrut să-mi fure afacerea sau să mă distrugă, nu mai pricep clar. Mă rog, totul este ok numai datorită cele mai bune vrăjitoare din lume, vrăjitoarea Anastasia Venus.

                                                                                                     Beatrice, Brașov

Telefoane:

 0744.218.933, 0764.106.694

Vizitaţi şi pagina mea de pe  www.vrajitoare-online.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.ro

Mulțumiri pentru cea mai puternică vrăjitoare din Europa -vrăjitoarea Mercedeza – din Ardeal și Italia

0

Vă declar că am apelat cu cea mai mare speranţă la doamna vrăjitoare Mercedeza, cea mai putertnică din Europa, pentru că reprezintă o dovadă a calității și seriozității față de clienții ei Soţia mea avea de 3 luni făcute farmece  și vrăji, dar şi argintul viu, o maladie teribilă care a nenorocit-o de-a binelea, un nemaipomenit coșmar de care doream să definitiv, firește.

Doamana vrăjitoare Mercedeza, cu descântecele și ritualurile sale miraculoase mi-a vinedecat soţia şi a scăpat-o de argintul viu din corp în cel mai scurt timp, nu știu cum și prin ce metode dar nu contează, important este că acum totul este ok penrtu ea și este extrem de fericită și sănătoasă. Mulțumesc mult de tot pentru ajutor și vă recomand cu plăcere.

                                                                                        Tony, Roma, Italia

 Aduc sincere mulţumiri doamnei vrăjitoare Mercedeza, celebră pretutindeni î Europa. Iubitul m-a părăsit pentru o femeie de moravuri ușoare, din păcate. Cu o singură şedinţă de magie mi l-a readus şi ţin să-i mulţumesc din suflet cât voi trăi. Ce nu au reușit alte vrăjitoare a realizat ea cu harul recunoscut în vrăjitorie.

                                                                                Manuela, Milano, Italia

vrăjitoarea Mercedeza
copyright vrăjitoarea Mercedeza

Mulţumesc pe această cale doamnei vrăjitoare Mercedeza care mi-a dezlegat cununiile şi m-a ajutat să mă căsătoresc și eu, după nenumărate eșecuri și suferințe. Am apelat la dânsa deoarece știam că este o vrăjitoare de succes și am fost convins deplin că prin puterile ei miraculoase va putea rezolvat cazul meu. Mi-am găsit jumătatea chiar cu un vecin de bloc, ce surpriză de proporții ! Mii de mulţumiri sincere și o recomand cu căldură tuturor celor din țară, este serioasă.   

                                                                                Lucian, Cluj Napoca, România 

Contact: 

0748.387.424, 0722.997.286

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.ro

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoareledinromania.ro

Mulţumiri pentru vrăjitoarea Delia din Craiova

0

Am ajuns, graţie unei recomandări, la doamna vrăjitoare Delia din Craiova şi m-a salvat de farmecele pe care mi le-a făcut prietena mea, o femeie cu suflet rău, după cum s-a dovedit. Din fericire, acum sunt bine şi asta numai datorită minunatei doamne Delia.

                                                                  Bert, Chicago, SUA

 Iubita mea a fugit cu un aventurier italian care i-a sucit uşor minţile şi am crezut că am pierdut-o pe vecie. Nu-mi venea să cred, pur şi simplu. Disperat, m-am dus şi eu la doamna vrăjitoare Delia, despre care am auzit multe vorbe frumoase. A rezolvat repede problema sentimentală cu care m-am zbătut, iar acum sunt foarte fericit. O recomand cu căldură tuturor, merită din plin!

                                                                             Vlad, Madrid, Spania

 Ţin să-mi exprim şi pe această cale mulţumirea pe care o port în suflet pentru vrăjitoarea Delia, care a reuşit să-mi salveze soţul  de alcoolism. Nu am cuvinte pentru a exprima tot ceeea ce simt pentru dânsa. Sunt profund recunoscătoare.

                                                               Amanda, Londra, Anglia

 Soţia mea a fugit cu un vecin, coleg de serviciu cu ea şi am crezut că totul s-a sfârşit lamentabil. Am simţit cu adevărat că nu voi rezista acestui şoc imens. Dar graţie doamnei vrăjitoare Delia, am reuşit să mă reîmpac cu ea, iar acum suntem chiar fericiţi.

                                                                              Rafael, Milano, Italia

  

Copyright Delia

Contact: 0753.680.091

Pagina mea de Facebook:

https://www.facebook.com/VrajitoareaDelia1

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.ro

Mulţumiri din Israel și Grecia pentru vrăjitoarea Elena Minodora

0

Am căutat tare mult o vrăjitoare bună deoarece un concurent al firmei mele a apelat la mijloace neortodoxe, cu magia voodoo, pentru a mă distruge financiar. Nu m-am lăsat şi am ajuns la doamna vrăjitoare Elena Minodora de pe www.vrajitoarero.com care, prin lucrări vrăjitorești numai de ea ştiute, l-a adus pe acel domn la faliment.

                                                                                    Sakis, Atena, Grecia

Succesul meu foarte mare în afaceri a stârnit multe invidii în jurul meu şi mulţi căutau să-mi facă rău. Peste tot, întâlneam semnele răutăţii oamenilor invidioşi pe norocul meu chior.

Eram pe cale să pierd tot ce agonisisem în doar 3 ani de vis. Trebuia să fac ceva, ca să mă apar. Eram în mare pericol.

O cunoştinţă m-a îndrumat către doamna vrăjitoare Elena Minodora de pe www.vrajitoarero.com. Am apelat la domnia sa şi după numai o săptămână, am început să primesc veşti despre falimentele duşmanilor mei, care se duceau la fund pe rând, ca printr-o minune. Mulţumesc și pe această cale, pentru ajutorul primit, doamnei Elena Minodora.

                                                                                         David, Tel Aviv, Israel

Mulţumesc mult doamnei vrăjitoare Elena Minodora de pe www.vrajitoarero.com pentru că prin harul său deosebit, mi-a adus soţul înapoi din braţele de unei arăboaice, femeie de afaceri din Iordania, care i-a făcut farmece puternice pentru a mi-o răpi.Sunt fericită, cea mai fericită femeie că sunt din nou cu bărbatul meu scump! Apelaţi cu încredere la ea şi nu veţi regretaO recomand cu maximă plăcere.

                                                                Rashida, Ierusalem, Israel

Contact:

0745.826.897, 0764.088.411

vrajitoarea Elena Minodora555
copyright Segra Media Bucuresti

Vizitaţi şi pagina mea de pe  www.vrajitoare-online.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.ro

Mulţumiri din Cipru și Italia pentru clarvăzătoarea mama Maria din Buzău

0

Soţul meu, pe care îl iubesc ca pe ochii din cap, a făcut ceva murdar și m-a înşelat la un moment dat cu o vecină foarte sexy şi posesivă, rea de tot, o scorpie. Vă daţi seama ce supărare enormă mi-a provocat cel în care mi-am pus toate speranţele. Numai că din acest coșmar nu aş fi putut să ies, vă spun clar, fără ajutorul imens pe care mi l-a dat vrăjitoarea și clarvăzătoarea mama Maria din Buzău, care mi-a sărit imediat în ajutor cu forța ei magică, o adevărată minune, fantastică, ce mai.

Mulţumesc din suflet, voi fi veşnică recunoscătoare pentru rezultatul superb și o recomand cu maximă plăcere tuturor care au probleme în căsnicie sau orice altceva, căci doamna se pricepe bine la vrăjitorie, m-am convins.

                                                                                          Lily, Nicosia, Cipru

 Fiica mea a trecut prin depresie şi parcă înnebunise din cauza unui bărbat cu care s-a încurcat şi care i-a luat minţile. Dar deşi încercam să-l înţeleg şi să stea departe de acest om, fugea de acasă, orbită de dragul lui, îmi zicea cu înfocare și plângând întotdeauna.

A fost vrăjită puternic de o vecină rea și extrem de periculoasă, care are mereu dorința de a sparge familii. Aceste vrăji au fost însă dezlegate tocmai de vrăjitoarea și clarvăzătoarea mama Maria din Buzău, care are un har special cu adevărat, înnăscut.Vă mulţumesc enorm pentru că mi-ați salvat fiica de la o nebunie teribilă!

                                                                                                 Rocco, Torino, Italia

 Am fost la vrăjitoarea și clarvăzătoarea mama Maria din Buzău ca să mă scape de viciul alcoolismului şi de patima drogurilor iar după numai două şedințe de magie, recunosc cu mâna pe inimă, dragi prieteni, a reuşit deplin. Mii de mulţumiri sincere și o recomand tuturor.

                                                                                                 Marco, Roma, Italia

Contact:

0748.355.613

clarvazatoarea Mama Maria din Buzau 1
copyright foto clarvazatoarea Mama Maria din Buzau

Vizitaţi şi pagina mea de pe  www.vrajitoareledinromania.ro

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.ro