Lista vrajitoarelor

Tina care citeşte în zodie şi dezleagă farmece

0 885

Vizionara Tina uimeşte prin exactitate, nu numai în istoria ocultismului ci şi în istoria religiilor.

Ne-a transmis viziuni împlinite în timp. Nu ne vom referi la prejudecăţile care mai există cu viziunile şi vizionarii: unii le neagă, alţii le respectă. La o analiza atentă a relaţiei dintre fenomene şi evenimente cuprinse în concretizarea lor, vom fi socotiţi de capacitatea unor persoane de a vedea în viitorul apropiat soarta unor oameni, gloria sau decăderea, succesul sau eşecul, a vedea la oameni ceea ce ei nici nu bănuiesc.
Cine este Tina? Nu este vrăjitoare sau ghicitoare. Ea nu are cunoştinţe despre vrăjitorii sau ghicitori. Practică magia albă, învingătoarea magiei negre, practică astrologia, exorcizările printr-o cruce deosebit de valoroasă cu putere magică, moştenită din moşi strămoşi – o bună clarvăzatoare la vremurile ei.
Această Tina, încă de la începutul viziunii celor care îi cer ajutorul spune dacă persoana sosită la ea este destinată cu necazul pe care-l are de la Dumnezeu, ea nu intervine spunând că pe Dumnezeu nu-l domină nimeni. Iar daca vizionează o lucrătură diavolească intervine şi garantează, rezolvă cazul.
Doamna Tina a fost şi este testată încă de la vârsta de 14 ani, de către oamenii de ştiinţă şi mai târziu de către marele om de ştiinţă Ioan Ţugui, Aurora Inuom şi alţi oameni de ştiinţă.
Mărturie stau declaraţiile acestora, date de către domeniile lor, dotaţi în psihologie, parapsihologie, astrologie, savanţi şi scriitori. O adevărată clarvăzătoare fiind Tina.
Intervievată la testare, a demonstrat cazuri reale rezolvate în Baia Mare, Satu Mare, rezolvate de domnia sa, ştiute dar şi confirmate de oamenii de ştiinţă cât şi de noi.

Cazuri reale:

Un medic chirurg având un pacient, intim prieten al său, programat pentru operaţie de cancer la pancreas, vrând să ştie dacă va termina operaţia cu succes a apelat la Tina. În viziunea ei i-a spus: să nu intervină chirurgical că va avea surpriză.
Chiar pe masa de opera-ie va muri! Probabil medicul chirurg, bazat pe mâna lui, n-a crezut. Dar viziunea lui Tina a fost reală, pacientul a murit chiar pe masa de operaţie. Lucru confirmat.
Un mare om de afaceri. În două luni de zile tot ce avusese pierduse dar prin lovirea unui duşman lucrătura era diavolească. Ajuns la Tina, în 10 zile a readus totul înapoi, învingând cu puterea lui Dumnezeu lucrătura diavolească. Mulţumit de Tina, a revenit la ea, recompensând-o.
Un cuplu. Soţul şi soţia. O singură fetiţă au şi care a venit pe pământ adusă de mama sa la vârsta de 39 de ani. În mare disperare datorită fiicei sale, având una singură, internată la un spital de neurologie, nu mai era conştientă. Urma să fie transferată la psihiatrie.
Citind despre Tina şi puterile ei dumnezeieşti, a ajuns la domnia sa. Intervenind Tina cu puteri magice, în 2 săptămâni fetiţa (Laura) acum îşi continua cursurile şcolare. Şi nu se mai îndoieşte de forţele oculte. Caz real şi cunoscut de foarte multă lume.
Tot ce se aude şi se scrie despre Tina sunt reale şi confirmate.

Contact: 0749.896.068, 0741.971.809

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.com
Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.ro

copyright clarvazatoarea Tina

Lasă un comentariu

Abonează-te la Newsletter

Introdu adresa ta de e-mail pentru a te abona la acest site și pentru a primi cele mai noi notificări prin e-mail.

Alătură-te celorlalți 1.148 de abonați

Vizitatori

Flag Counter

vrajitoare

Hide
vrajitoare
vrajitoare