duminică, 10 decembrie, 2023
Banner-300x150-Strega
Banner Segra Media 300x150
Banner 300x150 Vrajitoare Romania Israel1
Vrajitoare - Vrăjitoarea Morgana
Banner 1050x250 Anastasia Venus

Tămăduitoarea Adelina

Trebuie citit

Cunosc cele mai puternice ritualuri, vrăji, rugăciuni secrete, leacuri sfinte, descântece vechi de sute de ani. Telefonic, vă pot ajuta pe baza datelor dumneavoastră personale sau a numelui de botez la orice distanță va aflați.

Aleg cele mai bune lucrări și leacuri care se potrivesc numai cazului studiat. Prezicerea sau prevestirea este descrierea unor acțiuni și întâmplări care vor avea loc în viitor, precum și rezultatele acestora. În antichitate ea era numită oracol. Îți poate prezice viitorul, pot anticipa unele evenimente care vor avea loc în viitor și cum îți vor influența viața.

Prezicătoarea Adelina, unica și singura tămăduitoare din lume cu puteri telepatice, cu har și puteri divine moștenite și dăruite prin moarte clinică de la străbunica ei de origine evreică, singura tămăduitoare din lume cu puteri tămăduitoare care lecuiește orice fel de problemă și necaz.

Tamaduitoarea Adelina
copyright Tamaduitoarea Adelina

Tămăduitoarea Adelina le redă speranța pierdută și zâmbetul pe buze prin puterea ei miraculoasă înzestrată de la vârsta de 7 ani, de la bunica ei înzestrată din moși-strămoși, care a murit la vârsta de 107 ani lăsându-i ei toate puterile pentru a duce mai departe tămăduirile ei și a rezolva persoanele de probleme cum ar fi epilepsia, psoriazis, dezleagă cununiile legate, împreunează familii dezbinate, aduce persoana iubită înapoi, lecuiește beția, scoate argintul viu, aduce sporul și liniștea în casa oamenilor care simt ca nu mai au nicio speranță în viață, salvează afaceri din pragul falimentului, vindecă depresia, impotența, dureri de cap, de mâini, de picioare etc.

Oferă talismane de dragoste, de spor, de sănătate, vindecă impotența, dezleagă blestemele și farmecele, chiar și cele date pe foc.

Tămăduitoarea Adelina deține tămâie sfințită din meleagurile sfinte ale Ierusalimului, miruri, unsori de dragoste, fructul dragostei, uleiuri biblice tămăduitoare cunoscute din cele mai vechi timpuri sub denumirea uleiuri esențiale.

Interpretează visele fără de înțeles, descântece de frică, de noroc, talismanul dragostei, talismanul norocului, succesului… deschide Cartea de Tarot chiar și prin telefon, dezlegându-vă misterul destinului dumneavoastră.

M-am născut pe acest pământ cu harul divin de a-ți curăța trupul, mintea și sufletul de problemele cauzate de alți oameni care vor să te distrugă din ură sau invidie. Amintește-ți că ai o singură șansă la viață și meriți să lupți pentru fericirea ta!

Din suflet pentru suflet, orice om are greutăți, viața are urcușuri și coborâșuri. Multe persoane se confrunta cu probleme reale, uneori cu probleme ale vieții, alteori create special de persoane negative și trimise unor oameni care de cele mai multe ori nu au nicio vină!

Dacă vei crede în puterea magiei și în puterile mele, visul tău se va adeveri. AȘA SĂ FIE !

Tamaduitoarea Adelina 1
copyright Tamaduitoarea Adelina

Contact:

0763.907.100

Vizitaţi şi pagina mea de pe  www.vrajitoare-online.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.ro

- Advertisement -spot_img

Lăsați un mesaj:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
Ultimele articole apărute

Mulţumiri pentru vrăjitoarea Delia din Craiova

Am ajuns, graţie unei recomandări, la doamna vrăjitoare Delia şi m-a salvat de farmecele pe care mi le-a făcut prietena mea, o femeie cu suflet rău,

Iubita mea a fugit în America cu şeful ei

Iubita mea a fugit în America cu şeful ei, pe când se aflau într-o delegaţie prelungită şi am crezut cu adevărat că mă voi sinucide din cauza asta.
- Advertisement -spot_img

Mai multe articole ca acesta

- Advertisement -spot_img