Mesaje

Am probleme delicate în cuplu cu partenerul meu italian

0 42

Sunt cu într-o relație cu Emiliano de peste un an. Prietenul meu italian este posesiv şi am avut mai multe dispute, pentru că nu a putut suporta să mă vadă cu prietenii mei de sex masculin nicăieri, este tare gelos, ultra.

Ne-am despărţit timp de 3 luni la începutul acestui an. Am 30 de ani şi locuiesc departe de familia mea, singură, la Roma, Cetatea Eternă, un oraş imens, muzeu în aer liber.

Dar sunt înconjurată totuşi de prietenii mei din România, care lucrează aici sau vin des în capitala Italiei. Sunt o fată destul de liniștită, căreia îi place să petreacă mult timp în compania lor, să glumim şi să ne plimbăm.

Am găsit recent o vilă cu aer antic, tare şic unde aş vrea să mă mut cu el, dar acum trecem printr-o criză declanşată de gelozia excesivă a lui Emiliano.

Pune mereu totul la îndoială, spunând că mă urăşte de multe ori și că nu știe dacă suntem meniți să fim împreună (pentru că m-am dus cu prietenii mei de trei ori pe săptămână în cluburile de noapte şi nu am stat cu el, după cum dorea, normal).

Cuvintele lui sunt, vai, atât de violente încât nu putem să ducem o  discuție până la capăt fără a nu ne certa! Este diabolic, rău, încreut, îngâmfat la culme!

Am aceste probleme delicate şi nu ştiu exact ce-mi rezervă viitorul. Va fi el sau altcineva soţul meu?

Nu am nimic să-mi reproşez. Emiliano nu vrea să fie posesiv, zice mereu dar nu se poate controla. Vrea o slujbă adevărată pentru el şi bine plătită.
Prietenii mei recunosc că el este un om furios şi foarte dificil, care nu știe deloc ce vrea. Spun că el trebuie să se oprească cu acuzele şi cu gelozia asta ciudată, dar şi că nu face nimic ca să se schimbe.
Am pierdut, cred că nu mai am sentimente pentru el, iar comportamentul lui Dan m-a adus efectiv la disperare. Mă simpt complet pierdută şi pun relaţia noastră la îndoială.
Ajutați-mă, vă rog. Parcă totuşi vreau să rămân cu acest italian de vis dar atât de imprevizibil cu mine.

                                                                   

Luisa, Roma, Italia

 copyright Margareta

copyright MargaretaAm văzut destul de clar în cărţile mele de tarot că partenerul tău are farmece făcute şi asta îl împiedică să fie raţional în relaţia cu tine.

Sună-mă pentru detalii şi ca să rezolvăm problema ta.

                                                            Vrăjitoarea Margareta

 Contact : 0740.415.385

Vizitaţi şi pagina mea de pe  www.vrăjitoarero.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.ro

Lasă un comentariu

vrajitoare

Abonează-te la Newsletter

Introdu adresa ta de e-mail pentru a te abona la acest site și pentru a primi cele mai noi notificări prin e-mail.

Alătură-te celorlalți 1.155 de abonați

Vizitatori

Flag Counter

vrajitoare

Hide
vrajitoare
vrajitoare