miercuri, 28 februarie, 2024
Banner-300x150-Strega
Banner Segra Media 300x150
Banner 300x150 Vrajitoare Romania Israel1
Vrajitoare - Vrăjitoarea Morgana
Banner 1050x250 Anastasia Venus

Mulțumiri din Timișoara și din America pentru celebra tămăduitoare și ghicitoare Hara

Trebuie citit

De la o vreme, eu și soțul meu aveam probleme mari de comunicare. Ne certam foarte des, ca să nu spun zi de zi. Chiar m-a bătut pentru că i-a răspuns obraznic la acuzele lui nefondate, M-a durut teroarea lui, am plâns. Și pentru că nu l-am mai suportat, ne-am despăprțit.

Doamna tămăduitoare  și ghicitoare Hara, care a aflat din cărți că el avea farmece şi blesteme, ceea ce l-a făcut-o să mă îndepărteze, a intervenit salutar prin ritualuri de vrăjitorie extrem de puternice. Din fericire, nu s-a petrecut aşa cum a vrut vecina noastră, o femeie diabolică care stă la mijloc și care a început acest rău pentru familia mea iar acum suntem din nou împreună. Mulţumesc mult, stimată doamnă Hara că am scăpat de acest impas major din viaţa mea şi de divorţ, în special. Nu ştiu nici acum ce m-aş fi făcut fără ajutorul dumneavoastră imens venit chiar în ultima clipă!

                                                                            Jennifer, Los Angeles, America

 Iubitul meu avea cununiile legate și i se părea că toată lumea se purta anormal cu el, mai ales eu, deși nu era adevărat, vă dați seama. Parcă înnebunise, ce mai. Mă iubea și mă ura, era de nerecunoscut și nu ne puteam căsători. Cea care ne-a împreunat este însă doamna ghicitoare Hara cu leacurile ei secrete şi cu harul său magic care a uimit lumea. Mulţumesc enorm. 

                                                                                    Roxana, Chicago, America

 Eram disperată deoarece soțul meu a cunoscut o tipă pe Facebook și m-a părăsit fără pic de regrete, ca un laș. M-a și bătut pentru că i-am cerut explicații, cu toate că aveam acest drept. Oare chiar meritam asta, eu, cea care l-a iubit și îngrijit ca pe un zeu? Soţul meu m-a lăsat singură cu doi copii şi a plecat cu o vecină neseriaosă, de fapt s-a mutat la ea. Vă daţi seama ce supărată am fost? Am plâns enorm şi destinul m-a îndrumat către doamna gicitoare și tămăduitoare Hara, o minune de femeie care m-a ajutat cu adevărat. Cu marele său har vrăjitoresc recunoscut pretutindeni în lume, l-a determinat să revină acasă, nu știu prin ce minune. Acum, sunt extrem de fericită şi aduc mii de mulţumiri acestei binefăcătoare care ne-a salvat de la un dezastru inevitabil. Doamne ajută!

                                                                                                                                                                                                                                Geanina, Timișoara, România

Contact:

0761.867.688

tamaduitoarea Hara
copyright tamaduitoarea Hara

Vizitaţi şi pagina mea de pe  www.vrajitoare-online.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.ro

 

Lăsați un mesaj:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole apărute

Mulţumiri din Austria și Anglia pentru mama Maria din Buzău

Mulţumesc mult doamnei clarvăzătoare mama Maria din Buzău, de pe siteul www.vrajitoarero.com, pentru că prin harul său deosebit mi-a...

Vrăjitoarea Elena Minodora a revenit din Ierusalim

Vrăjitoarea Elena Minodora se trage dintr-o familie foarte celebră de vrăjitoare din Muntenia şi s-a născut cu harul deosebit la vrăjitoriei şi recunoscut de oameni pentru a-i ajuta pe cei aflaţi în tot felul de probleme grave și extrem de delicate.

Celebra vrăjitoare Elisabeta are cele mai puternice ritualuri

Celebra vrăjitoare Elisabeta este recunoscută în ţară cât şi peste hotare pentru puterile sale inegalabile. Rezolvă cazuri cu succes,...

Mulțumiri din Irlanda și Anglia pentru celebra clarvăzătoare Lavinia

Îi mulţumesc doamnei clarvăzătoare Lavinia pentru că mi-a prezis viitorul şi m-a oprit să iau cea mai proastă decizie...

Mai multe articole ca acesta