Mesaje

Fiecare are un înger păzitor

0 42
Copyright Margareta

Eu cred sincer că fiecare are un înger păzitor care veghează asupra sa şi care ne ocroteşte cu adevărat în marile momente de răscruce al existenţei noastre efemere.
Nu am încredere totală în bărbaţi pentru că sunt adesea duplicitari şi mă fac să pun totul la îndoială. Am iubit enorm un bărbat și mă simţeam în siguranţă alături de el.

Apoi, am aflat întâmplător că mă minţea cu cea mai mare neruşinare, era căsătorit, de fapt. Între noi s-a rupt ceva iremediabil, pentru că din acel moment am înţeles că fiecare are destinul său şi trebuie să facă numai ce crede el, să nu aştepte izbăvire de la nimeni căci nu va veni.
Mereu căutam asta la alţii dar m-am înşelat profund. Ceea ce mi se pare cel mai suspicios la el este faptul că după ce l-am alungat, a început să mă caute cu asiduitate şi să mă curteze de parcă nu i-ar păsa de ce-i spun sau fac. Este iraţional. M-am gândit că omul ăsta este cumva vrăjit. Oare?
Spune-mi că nu sunt ridicolă, dar eu nu văd altceva acum în comportamentul lui atât de bizar. M-a trădat crunt şi nu fac un secret din asta. Am devenit foarte distantă cu acest om, aproape îl jignesc dar revine la mine, nu ştiu de ce, de parcă aş avea lipici. Mă simt foarte singură, fără niciun orizont, rănită adânc în suflet. Ce să fac cu el? Mai este vreo şansă pentru noi?

Paloma, Las Vegas, SUA

copyright tămăduitoare Margareta

copyright tămăduitoare Margareta

Fiecare fiinţă are un înger păzitor, este perfect adevărat. Te-a minţit pentru că i-a fost teamă să nu te piardă, aşa văd în cărţile mele de tarot.
Orice s-ar zice, el este jumătatea ta chiar dacă acum îl respingi, sunteţi despărţiţi şi el este cu altă femeie. Viitorul este al vostru! Va fi nevoie însă de un ritual ca să fac să dureze povestea voastră şi să o pun din nou pe roate.
Ai nevoie de ceva timp şi de răbdare. Vor veni şi zile senine pentru voi, te asigur. Am nevoie de un lucru de-al lui, cât mai repede!

Vrăjitoarea Margareta

Contact :0740.415.385

 

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.com
Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.ro

Lasă un comentariu

vrajitoare

Abonează-te la Newsletter

Introdu adresa ta de e-mail pentru a te abona la acest site și pentru a primi cele mai noi notificări prin e-mail.

Alătură-te celorlalți 1.155 de abonați

Vizitatori

Flag Counter

vrajitoare

Hide
vrajitoare
vrajitoare