miercuri, 28 februarie, 2024
Banner-300x150-Strega
Banner Segra Media 300x150
Banner 300x150 Vrajitoare Romania Israel1
Vrajitoare - Vrăjitoarea Morgana
Banner 1050x250 Anastasia Venus

Clarvăzătoarea Elisabeta – preferata maestrului Ion Ţugui

Trebuie citit

Ion Ţugui a fost un neobosit promotor al paranormalului şi al fenomenelor inexplicabile, îndrăgostit de necunoscut şi de mister. Cărţile lăsate de el stau mărturie, însă şi interviurile speciale pe care le-a realizat cu diferiţi oameni care posedă calităţi ieşite din comun.

Celebra clarvăzătoare Elisabeta din revista Fenomenelor Paranormale a fost testată constant de specialiștii din cadrul redacției. Printre ei se numără Auroara Inoan, scriitoare de renume care a publicat, între altele Carte științelor oculte și regretatul Ion Țugui, care a scris o pleiadă de cărți de ocultism, printre care Șapte ani apocaliptici, cu mare atracție la public.

Acești specialiși au realizat repede valoare doamnei Elisabeta și au ținut-o sub observație, deoarece erau interesați la maxim de capacitățile ei paranormale.

Elisabeta redactia
redactia

El a susţinut la postul de televiziune Tele7abc  o emisiune în care prezenta aceste persoane cu capacităţi remarcabile. Printre preferatele lui se număra Mama Spania, sau clarvăzătoarea Elisabeta Gheorghe.

Elisabeta
copyright Elisabeta

Într-o emisiunea a cărei înregistrare video am avut ocazia să o vedem pe youtube, specialistul în paranormal Ion Ţugui declară că a făcut teste în lumea vrăjitoarelor, în scopul de a edita un dicţionar enciclopedic al magiei.

Subiectul emisiunii era tocmai acesta: testele pe care el le-a făcut cu Mama Spania! Clarvăzătoarea Elisabeta dezvăluie în acest document video de unde îi vine numele de Mama Spania, secretele vizionărilor sale, explicate de domnul Ţugui prin faptul că dânsa ştie să folosească câmpurile energetice şi are o inducţie telepatică extraordinară, toate verificabile însă din punct de vedere ştiinţific.

Fenomenul de parapsihologie, din care face parte şi doamna Elisabeta, a fost studiat ani la rând de Ion Ţugui, atras de secretele pe care acesta le conţine. Ceea ce l-a interesat pe el a fost dacă vrăjitoarele şi clarvăzătoarele chiar pot să facă ceea ce spun că pot să facă.

În privinţa Mamei Spania, verdictul său a fost clar: da, poate! Este printre puţinele care au trecut testele lui! Mama Spania intră în transă, declară el, apoi spune adevărul cu multă uşurinţă, colosal, uimitor.

Această emisiune înregistrată, un adevărat document  şi o mărturie despre o clarvăzătoare cu reale talente, o vizionară cu care suntem contemporani.

Ion Tugui
Ion Tugui

Marele om de știință, specialist în parapsihologie, scriitorul de renume Ioan Țugui a spus într-un interviu impresionat și valoros despre doamna Elisabeta:

“Mai mulți cititori îmi cer să fiu mai explicită despre vindecătoarea și clarvăzătoarea Elisabeta iar eu le îndeplinesc rugămintea.

Este de datoria noastră, cei care experimentăm să spunem adevărul. Dețin la ora aceasta un adevărat nomenclator de persoane cu capacități extra senzoriale și vizionare. Ultimul experiment l-am efectuat cu celebra clarvăzătoare Elisabeta care poartă pseudonimul mama Spania.

Pe această femeie se poate conta. Previziunie ei făcute la zeci de oameni s-au adeverit sută la sută. La domiciliul să ajunge multă lume din țară și de peste hotare. Uimește prin exactitate, nu numai privind istoria ocultismului ci și istoria religiilor. Nu ne vom referi la prejudecățile care mai există în legătură cu vizionari și viziuni.

Unii dintre noi le neagă, alții le respectă. La o analiză atentă dintre fenomen și evenimentul cuprins între concretarea lui vom fi șocați în primul rând de capacitatea unor persoane ca Elisabeta de a vedea în viitorul apropiat soarta unor oameni, gloria sau decăderea, succesul sau erșecul.

Așa cum Elisabeta l-a văzut în destinul ofițerului de marină că se va îneca cu vaporul și fapta s-a petrecut.

Vindecarea medicului internist din Bacău aflat la un pas de moarte pe care l-a salvat Elisabeta!

Cazul profesoarei din Oradea, Melania, de 34 de ani. Avea cununiile legate iar Elisabeta le-a dezlegat.

Oamenilor de afaceri falimentați, Elisabeta le-a redat afacerea pe picioare și multe alte cazuri rezolvate de domnai sa.”

Contact:

0753.376.221

Vizitaţi şi pagina mea de pe  www.vrajitoare-online.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.ro

Lăsați un mesaj:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole apărute

Mulţumiri din Austria și Anglia pentru mama Maria din Buzău

Mulţumesc mult doamnei clarvăzătoare mama Maria din Buzău, de pe siteul www.vrajitoarero.com, pentru că prin harul său deosebit mi-a...

Vrăjitoarea Elena Minodora a revenit din Ierusalim

Vrăjitoarea Elena Minodora se trage dintr-o familie foarte celebră de vrăjitoare din Muntenia şi s-a născut cu harul deosebit la vrăjitoriei şi recunoscut de oameni pentru a-i ajuta pe cei aflaţi în tot felul de probleme grave și extrem de delicate.

Celebra vrăjitoare Elisabeta are cele mai puternice ritualuri

Celebra vrăjitoare Elisabeta este recunoscută în ţară cât şi peste hotare pentru puterile sale inegalabile. Rezolvă cazuri cu succes,...

Mulțumiri din Irlanda și Anglia pentru celebra clarvăzătoare Lavinia

Îi mulţumesc doamnei clarvăzătoare Lavinia pentru că mi-a prezis viitorul şi m-a oprit să iau cea mai proastă decizie...

Mai multe articole ca acesta