Noutati

Celebra tămăduitoare Sunita a filmat recent cu jurnaliștii ruși de la TVC Moscova

0 161

Celebra tămăduitoare Sunita a filmat recent cu jurnaliștii ruși de la TVC Moscova, la reședința mamei sale, Regina Magiei Albe din România, Maria Câmpina, în compania surorilor și fiicelor sale.

Copyright Segra Media București

Copyright Segra Media București

Copyright Segra Media București

Copyright Segra Media București


 Doamna Sunita a oferit interviu îndrăgitului post de televiziune din Federația Rusă, cu un raiting uriaș, care se adresează la un public de aproximativ 200 de milioane de telespectatori, dar a efectuat și ritualuri de magie de zi și de noapte, special pentru aceștia.

Totodată, vrăjitoarele prezente au profitat și au rezolvat unele cazuri ale clienților din întreaga lume, care nu mai suportau nicio amânare.

Ritualul de noapte, care a avut loc lângă o apă curgătoare de lângă Bucureștii Noi, a fost efectuat pe un frig pătrunzător, dar vrăjitoarele prezente au fost tenace și dornice de a-și dovedit măiestria în magie și arta lor.

Echipa televiziunii din Federația Rusă a fost încântată de ceea ce li s-a prezentat, la vârf, în vrăjitoria din România, ceea ce va avea un efect benefic asupra întregului fenomen al magiei de la noi, suntem convinși.

                                                                                                          Marian Deaconu

 

Lasă un comentariu

Abonează-te la Newsletter

Introdu adresa ta de e-mail pentru a te abona la acest site și pentru a primi cele mai noi notificări prin e-mail.

Alătură-te celorlalți 1.148 de abonați

Vizitatori

Flag Counter

vrajitoare

Hide
vrajitoare
vrajitoare