Lista vrajitoarelor

Vrăjitoarea Varşovia, de magie neagră

0 984

Incredibil, dar adevărat! Rezultate 100% garantate în doar 24 de ore! Are leacuri deosebite şi vă aşteaptă cu ritualuri străvechi şi care dau rezultate excepţionale.

Doamna Varşovia a colaborat intens cu regretatul Ioan Ţugui la emisiunile acestuia despre magie care au avut loc la postul de televiziune Tele7abc.

Vrăjitoarea Varşovia a revenit recent din Grecia de unde a adus leacuri speciale şi a exersat ritualuri de magie noi pe care să le folosească în ajutorul clienţilor ei din ţară şi de peste hotare.

 

 

Vrăjitoarea Varşovia, de magie neagră dezleagă chiar farmecele arse pe foc. Farmecele se fac în foarte multe feluri: se aruncă pe o apă curgătoare sau se ard pe foc.
Acestea din urmă sunt imposibil de dezlegat de către orice clarvăzătoare în afară de Varşovia deoarece ea este recunoscută ca fiind cea mai bună clarvăzătoare.
Vrăjitoarea Varşovia a câştigat la reuniunea descântecelor din Spania cele trei trofe magice, unice în România: mâinile mumificate ale vrăjitoarei Maila, care a rămas vie până în zilele noastre.
Se spune că ea a fost arasă pe rug acum 2000 de ani iar fiica ei l-a rugat pe călău să-i taie mâinile mamei, ca să i le poata păstra mumificate.

Varsovia

copyight Varsovia

 

Acestea au fost păstrate din generaţie în generaţie şi au făcut înconjurul lumii. Cu ajutorul lor, clarvăzătoarea dezleagă chiar şi farmece arse pe foc.
Rezolvă şi cazurile din străinătate.

 

 

 

 

 

 

 

Contact : 0745.695.898

Poate fi găsită şi pe Whatsapp şi viber.

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.com
Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.ro

Lasă un comentariu

Abonează-te la Newsletter

Introdu adresa ta de e-mail pentru a te abona la acest site și pentru a primi cele mai noi notificări prin e-mail.

Join 10 other subscribers

Vizitatori

Flag Counter
Hide
vrajitoare
vrajitoare