Articole, Noutati

Tămăduitoarea Sidonia a uimit jurnaliştii de la Nova TV Bulgaria

0 60

Tămăduitoarea Sidonia, fiica Reginei Magiei Albe Maria Câmpina, a revenit în forţă pe scena magiei româneşti făcând un ritual superb de Sânziene pentru echipa televiziunii bulgare Nova din Sofia, care va apărea în cadrul emisiunii Na kafe,  La o cafea”, foarte populară în ţara vecină. Ea a acordat totodată şi un interviu.

 

copyright Segra Media

 

copyright Segra Media

 

copyright Segra Media

Doamna Sidonia, ca de obicei, provoacă evenimente de vrăjitorie de înaltă clasă. Recent, alături de celebra sa mamă, Regina Magiei Albe Maria Câmpina şi de surorile sale s-a aflat în centrul atenţiei printr-o prezentare de anvergură într-un ritual de magie dedicată zilei speciale de Sânziene.

 

copyright Segra Media

copyright Segra Media

copyright Segra Media

În prim planul acestui demers jurnalistic, realizat de Nova TV în colaborare cu Segra Media Bucureşti, doamna Sidoania a realizat un ritual deosebit chiar în altarul dedicat magiei al mamei sale, Maria Câmpina, special pentru această emisiune de mare succes în Bulgaria.

Tămăduitoarea Sidonia a acordat totodată un interviu jurnaliştilor din Bulgaria, vorbind sincer despre tainele magiei sale, despre clienţi şi cazurile complicate pe care le-a rezolvat cu succes, despre problemele cu care se confruntă oamenii disperaţi care o caută ca pe ultima lor şansă, dar pe care nu i-a lăsat niciodată baltă, în voia sorţii.

 

copyright Segra Media

copyright Segra Media

copyright Segra Media

Tămăduitoarea şi prezicătoarea Sidonia a reuşit să electrizeze asistenţa prin talentul ei înnăscut, prin harul de care dă dovadă şi prin experienţa sa vastă. Răspunsurile ei la întrebările jurnaliştilor bulgari au fost prompte si sigure, impresionante şi apreciate. Jurnaliştii de la Nova TV au promis să revină în ţara noastră pentru a face alte emisiuni cu vrăjitoarele de la noi.

Content Protection by DMCA.com

Lasă un comentariu

Abonează-te la Newsletter

Introdu adresa ta de e-mail pentru a te abona la acest site și pentru a primi cele mai noi notificări prin e-mail.

Join 12 other subscribers

Vizitatori

Flag Counter
Hide
vrajitoare
vrajitoare