Lista vrajitoarelor

Tămăduitoarea Sandra

0 198

Şi pentru că harul se moşteneşte, este deja o adevărată profesionistă în magie albă, recunoscută în toată ţara şi în străinătate. A fost căutată de câteva televiziuni din Occident şi a dat multe interviuri în mass-media, a apărut în revista de succes Magia Vrăjitoarelor.

copyright Sandra

copyright Sandra

copyright Sandra

Practică magia albă tradiţională şi caută să ajute foarte mult oamenii, să aducă binele şi fericirea în casele lor. Vrăjitoarea Sandra este ardeleancă, de origine din Cluj şi vă rezolvă probleme dintre cele mai dificile, unele chiar şi la telefon, dacă este cazul.

copyright sandra

Harul său o ajută să dezlege blesteme şi farmece dintre cele mai puternice făcute de alte vrăjitoare rele, unor oameni care se văd absolut neajutoraţi. Vrăjitoarea Sandra ştie să scoată argintul viu, să vindece de diferite boli, să aducă spor în casă şi în afaceri, să aducă bani celor care au nevoie prin ritualuri magice, să dezlege cununii sau să aducă acasă pe cei care au părăsit domiciliul, să împreuneze perechile despărţite, chiar dacă unul dintre parteneri se află departe, în altă ţară, să dezlege cununii, să vindece bărbaţii de patima beţiei şi să aline suferinţele celor fără de speranţe prin farmece secrete etc. Doamna Sandra vindecă unele boli pulmonare.
Vrăjitoarea Sandra a făcut mult bine şi este recomandată în special de rezultatele sale de succes. Sunaţi-o cu încredere şi veţi fi mulţumiţi!

Contact : 0745.420.201

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.com
Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.ro

Lasă un comentariu

Abonează-te la Newsletter

Introdu adresa ta de e-mail pentru a te abona la acest site și pentru a primi cele mai noi notificări prin e-mail.

Alătură-te celorlalți 1.140 de abonați

Vizitatori

Flag Counter
Hide
vrajitoare
vrajitoare