Lista vrajitoarelor

Tămăduitoarea Rodica

0 304

Tămăduitoarea Rodica este una din nepoatele binecunoscutei şi faimoasei Baba Elvira, de la care a moştenit preţiosul har.
Cu toată responsabilitatea şi grija pentru mântuirea dumneavoastră vă îndemn să vă păstraţi credinţa.

 

copyright Rodica

 

 

copyright Rodica

copyright Rodica

 

 

Tămăduitoarea Rodica împreună cu Baba Elvira, cu puterea şi harul lor de la Dumnezeu, vin în ajutorul dvs. Este o persoană simplă care vă poate ajuta.
Viaţa este întodeauna o competiţie, există mereu învinşi şi învingători dar speranţa există.

 

copyright Rodica

copyright Rodica

Premiată şi apreciată pentru foarte multe cazuri dificile rezolvate, binecunoscuta tămăduitoare Rodica vă poate ajuta chiar şi de la distanţă, atât în ţară cât şi în străinătate. Lucrează împreună cu 9 măicuţe în zilele de post făcând descâtece şi rugăciuni.
Tămăduitoarea Rodica vă poate ajuta în problemele de dragoste, dezlegarea cununiilor, pentru împăcarea famililor dezbinate, pentru vindecarea bolilor grele, psoriazis, desprsie, alcoolism, impotenţă şi multe altele.
Dacă aveţi sufletul înlăcrimat şi întristat sau nu vă găsiţi liniştea sufletească, nu ezitaţi. Un simplu telefon poate face ca tot răul să dispară.

 

 

copyright Rodica

copyright Rodica

 

 

Vă poate vedea trecutul, prezentul, viitorul, dezleagă cele mai puternice farmece, vrăji, blesteme, împreunează persoane despărţite, ajută să vă căsătoriţi, să aveţi dragoste, noroc, spor, reuşite în afaceri, vindecă impotenţa, alcoolismul, frica.
Cunoaşte cele mai puternice ritualuri, vechi de sute de ani. Telefonic, vă poate ajuta pe baza datelor dvs. personale sau a numelui de botez la orice distanţă vă aflaţi iar rezultatele sunt garantate 100%.
Alege cele mai bune lucrări şi leacuri care se potrivesc numai cazului studiat. Pentru orice problemă aveţi, orice întrebare sau mister din viaţa dumneavoastră, veţi avea răspunsul de la unica clarvăzătoare şi tămăduitoare Rodica, prin cărţile magice, moştenite din generaţie în generaţie, de peste 200 de ani. Ciclurile de energie sunt printre voi şi mulţi m-au căutat pentru a găsi inspiraţie sau îndrumare.

 

 

copyright Rodica

copyright Rodica

 

 

copyright Rodica

copyright Rodica

 

 

Contact: 0725. 835. 520

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.com
Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.ro

 

Vizitaţi şi site-ul meu http://baba-elvira.com/

Lasă un comentariu

Abonează-te la Newsletter

Introdu adresa ta de e-mail pentru a te abona la acest site și pentru a primi cele mai noi notificări prin e-mail.

Join 7 other subscribers

Vizitatori

Flag Counter
Hide
vrajitoare
vrajitoare din romania