Articole, Istoria magiei

Regele Carol IX-lea a fost salvat prin vrăjitorie

0 56

Vrăjitoarea Melisa vă prezintă un caz real din cele mai vechi timpuri. Oare de ce vrăjitoria există de când lumea şi pământul? Până şi regii aveau nevoie de aceste practici vrăjitoreşti.
De pildă, vraja făcută asupra regelui Carol al IX-lea, atins de o boală trimisă prin vrajă căreia niciun medic nu-i putea descoperi cauza şi nici explica înfricoşătoarele simptome.

Melisa

Melisa

Regele Carol IX-lea era pe moarte. Atunci, regina-mamă care guverna singură şi putea pierde tronul dacă regele murea şi-a consultat astrologii pentru a vedea care va fi soarta regelui şi în final a recurs la ajutorul vrăjitorilor.
Pentru vindecarea regelui Carol IX-lea vrăjitorul a decis oracolul capului însângerat.
S-a luat un ţap de culoare neagră în noaptea hotărâtă sacrificiului. Un călugăr iacobin despopit şi dedat practicilor oculte a venit la miezul nopţii cu ace pentru magiei negre şi a dus ţapul negru în camera regelui, în prezenţa Caterinei de Medici.
Sub picioare avea o cruce răsturnată, 2 anafore, una albă şi una neagră. Cea albă a fost dată ţapului şi cea neagră regelui. Ritualul a continuat cu mai multe practici vrăjitore;ti care nu pot fi dezvăluite dar care l-au salvat pe rege.

Vrăjitoarea Melisa

 

 

Cea mai puternică vrăjitoare din lume, vrăjitoarea Melissa poate fi găsită acum în America cât și în România. Aveți la dispoziție numărul din America și numărul din România. Pot fi contactată în America la orice oră!

Contact: 0723.448.874, 0744.929473

Contact telefon SUA: +17142767180

Adresă Facebook:  https://www.facebook.com/vrajitoarea.melisa
Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.com
Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.ro

Content Protection by DMCA.com

Lasă un comentariu

Abonează-te la Newsletter

Introdu adresa ta de e-mail pentru a te abona la acest site și pentru a primi cele mai noi notificări prin e-mail.

Alătură-te celor 11 abonați

Vizitatori

Flag Counter
Hide
vrajitoare
vrajitoare