Multumiri

Mulţumiri noi din SUA pentru vrăjitoarea Melisa, recunoscută pretutindeni în America

0 139

A trecut puțin peste un an  de când sunt cu prietenul meu. Avem 22 și 25 de ani. Problema este că, în cursul anului el m-a mințit de mai multe ori și asta de la început. Recent, m-a părăsit pentru cea mai bună prietenă a mea şi numai harul magic al vrăjitoarei Melisa mi l-a readus în braţe. Mii de mulţumiri şi vă recomand tuturor oamenilor cu probleme amoroase din America, căci meritaţi din plin.

 

                                                                       Amarilla, Glendale, California

În primul rând, urăsc minciuna. El era încă într-un, când ne-am întâlnit și apoi am decis să rămânem împreună, cu orice preţ. Potrivit spuselor sale, nu se înţelegea cu iubita lui, dar abia aștepta să fie cu mine. Ei bine, doamna Melisa a lucrat pentru cuplul nostru cu magia, în mod serios şi a  reuşit să-l despartă de prietena lui. Suntem fericiţi şi mulţumim acestei vrăjitoare din România.

 

                                                         Jennifer şi Tony, Little Rock, Arkansas

 

Copyright Melisa

Eram foarte dezamăgit, deoarece aveam mulţi duşmani şi soţia m-a părăsit cu unul dintre aceştia, ca să-mi facă în ciudă, cred. Am ratat orice fel de împăcare cu ea şi curând,  relația noastră s-a pulverizat în neant. Dar pentru că o iubeam ca un nebun, m-am dus la câteva şedinţe de magie la doamna vrăjitoare Melisa şi ea a reuşit să o determine pe soţia mea să revină acasă, cu plânsete şi mii de jurăminte. Am iertat-o! Mulţumesc mult pentru ajutorul nesperat, doamnă Melisa, să fiţi mereu cu oamenii nevoiaşi şi care vă solicită ajutorul.

 

                                                                                Dan, Shreveport, Louisiana

 

Copyright Melisa

Îmi dau seama că am ratat multe după ce am părăsit-o pe iubita mea, numai că diavolul parcă mi-a luat minţile de tot şi m-am încurcat cu o mexicancă focoasă din Acapulco. Dar, după cum știți, trădarea se plăteşte de multe ori şi ea m-a lăsat baltă pentru altul, la scurt timp. Oricum, nu mai era nimic de făcut, eram disperat şi am vrut să mă reîmpac cu soţia mea. Am apelat la doamna Melisa şi uite că a avut succes mare cu noi doi, de aceea îi mulţumesc frumos, aici, ca să ştie toată lumea ce noroc am avut.

 

                                                                              Max, Salt Lake City, Utah

 

 

copyright Melisa

 

Contact: 0723.448.874, 0744.929473

Contact telefon SUA: +17142767180

Adresă Facebook:  https://www.facebook.com/vrajitoarea.melisa

 Vizitaţi şi pagina mea de pe  www.vrăjitoarero.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.ro

 

Content Protection by DMCA.com

Lasă un comentariu

Abonează-te la Newsletter

Introdu adresa ta de e-mail pentru a te abona la acest site și pentru a primi cele mai noi notificări prin e-mail.

Alătură-te celor 1.109 abonați

Vizitatori

Flag Counter
Hide
vrajitoare
vrajitoare