Multumiri

Mulţumiri din Australia și Italia pentru prezicător Gergely Eduard Rogere

1 288

Mulţumesc domnului prezicător Gergely Eduard Rogere pentru că m-a ajutat să rămân însărcinată, după ce 3 ani de zile m-am chinuit să fac şi eu un copil și să am moștenitor. Minunea s-a întâmplat numai datorită ajutorului  său! Mii de mulţumiri din Australia.

                                                                            Adrianna, Sidney, Australia

 Mulțumesc domnului prezicător Gergely Eduard Rogere deoarece, prin talentul lui minunat, m-a scăpat de viciul alcoolului și de viciul jocurilor de noroc. A fost ceva incredibil, iar acum viața mea a căpătat alt sens și chiar mă bucur nespus.

                                                                                       Sara, Perth, Australia

 Mulţumesc domnului prezicător Gergely Eduard Rogere pentru că m-a vindecat de alcoolism şi de patima drogurilor. Acum viaţa mea este frumoasă iar familia reunită.

                                                                                       Sergio, Roma, Italia

Am rămas pe drumuri după falimentul firmei mele şi imediat am trecut printr-o depresie de nesuportat. Dar, după ce am fost la domnul prezicător Gergely Eduard Rogere, norocul meu s-a schimbat radical. Acum sunt angajat permanent, am un salariu sigur şi mă declar satisfăcut.

                                                                           Gennaro, Bologna, Italia

Am suferit enorm atunci când am fost părăsit de iubita mea. Mă încerca  o cruntă tristeţe apoi, am citit din întâmplare despre harul domnului prezicător Gergely Eduard Rogere. Nu puteam să fiu calm până nu mă va rezolva, mi-am zis. Am fost la cabinetul lui și după prima şedinţă de magie, mi-a adus iubita acasă şi acum trăim extrem de fericiţi. Mulţumesc din tot sufletul.

                                                                               Alfredo, Milano, Italia

Am apelat, după nenumărate eșecuri și țepe date de diferite vrăjitoare numai cu numele, la domnul prezicător Gergely Eduard Rogere. Am încercat oceanul cu degetul și nu mi-a părut rău deoarece m-a scăpat de argintul viu și m-a făcut să am din nou spor în afaceri, dar mai ales în succes în dragoste. Mii de mulțumiri sincere.

                                                                                   Valeria, Florența, Italia

 Harul domnului prezicător Gergely Eduard Rogere m-a scăpat de un blestem puternic și de farmece. Mii de mulțumiri.

                                                                        Mauro Gaetano, Palermo, Sicilia

Am apelat deschis la harul domnului prezicător Gergely Eduard Rogere și sunt fericit deoarece m-a salvat de dușmani și de vrăjile făcute prin magia voodoo de către ei. Sunt recunoscător până la moarte. Mii de mulțumiri.

                                                                            John, Melbourne, Australia

 Prin harul imens al domnului prezicător Gergely Eduard Rogere am reușit să-mi găsesc o soție. A văzut-o clar în oglinda lui fermecată! Mulțumesc mult.

                                                                            Dan, Brisbane, Australia

Ritualurile de magie făcute de domnul prezicător Gergely Eduard Rogere au ajutat la dezlegare cununiilor și tare mă bucur. Sincere complimente! Îl recomand cu căldură tuturor.

                                                                                 Daria, Perth, Australia

Ședințele de magie executate cu har de domnul prezicător Gergely Eduard Rogere au contribui din plin la alungarea demonilor trimiși de dușmanii mei cei mulți prin magia voodoo sau prin magie neagră. Sunt protejat și nu mă mai tem de nimeni și de nimic. Mii de mulțumiri din Australia.

                                                                           Theo, Canberra, Australia

 

Contact:  0741.430.118  

 

copyright Prezicător astrolog Gergely Eduard Rogere

Vizitaţi şi pagina mea de pe  www.vrăjitoarero.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.ro

1 Comment

  1. antonia paula 19/10/2017 at 22:06 -  Răspunde

    Multumesc Domnului Gergely Eduard Roger pentru tot ce a facut pentru mine si familia mea nu am crezut ca o sa mai fiu fericita nici odata miam pierdut toata increderea …pana intro zi cand am apelat la acest Domn si mia explicat cum se procedeaza .. daca ati apelat la aces nr de telefon nu va trebuie sa imi spuneti nimic de viata dumneavoastra eu descopar totul mia spus ca este contra cos pentru o sedinta din carti si o oglinda fermecata costa 150 roni … dupa ce am depus bani am resunat din nou si ma intrebat daca sunt pregatita EU AM SPUS DAA .. mia spus tot adevarul ma lasat cu gura cascata mia spus viata mea pe de rost nu imi venea sa cred ca exista asemenea om mia spus lururi care numai eu si dumnezeu le stiam nimeni altcineva domnul Eduard a descoperit multe lucruri mia spus si de cat timp sunt despartita de sotul meu de 9 luni si 18 zile si ca el acuma are pe alt cineva mia descris persoana cu care sa incurcat sotul meu mia spus ca sotul meu e sofer pe tir si ca a avut un acident mortal in trecut si ca a stat 6 luni in coma.. mia spus ca am stat 8 ani jumate inpreuna … Oameni buni este un miracol omul acesta este deosebit fara sai zici nimic despre viata ta el descopera totul este un om cu harul lui dumnezeu .. am mai apelat si la alte doamne si miau mancat bani oamneni buni nu mia zis nimic de viata mea ma trageau de limba sa le zic eu totul si sa le trimit bani si mau amenintat ca daca nu le trimit bani imi face facaturi sa nu mai am parte de nici un barbat sunt NESIMTITE ISI BATE JOC DE OAMNEI ACESTE DOAMNE miau zis ca am farmece si facaturi de la o mama si fica mia inchis aura si mia legat cununia au luat bani d pe mine mia promis ca o sa il aduca pe sotul meu acasa in 7 zile acasa la familia noastra NUMAI MINCIUNI MAU MINTIT SI PE DEASUPRA MAU SI AMENINTAT … DAR PANA LA URMA AM GASIT PE ACEST DOMN SI AM ZIS HAI SA MAI INCERC ODATA PARCA AVEAM PRESIMTIRE CA OMUL ACESTA O SA MA AJUTA ASA O SI FOST IN 28 DE ZILE SOTUL MEU SA INTORS ACASA LA FAMILIA NOASTRA Nu am cuvinte cum sai multumesc la Domnul GERGELY EDUARD ROGER TIN SATI MULTUMES DIN SUFLET SI DIN INIMA CA MIA ADUS PERSOANA PE CARE EU O IUBEAM DIN NOU IN VIATA MEA SI ACUM SUNTEM FERICITI MULTUMIM MUL GERGELY EDUARD ROGER !!!!! > ANTONIA DE LA PIATRA NEAMT !!

Lasă un comentariu

vrajitoare

Abonează-te la Newsletter

Introdu adresa ta de e-mail pentru a te abona la acest site și pentru a primi cele mai noi notificări prin e-mail.

Alătură-te celorlalți 1.152 de abonați

Vizitatori

Flag Counter

vrajitoare

Hide
vrajitoare
vrajitoare