Lista vrajitoarelor

Celebra specialistă în magie, astrologie şi dezlegări de blesteme Mariela

0 73

Copyright Mariela

Clarvăzătoarea Mariela din Galați a venit recent de la câteva congrese care au avut loc în Anglia și Maroc, unde au fost prezenți Marele Aran și vrăjitoarea Hafsa, cu puteri foarte mari. Ea declară că s-a pregătit pentru sfântul Vasile și Bobotează, pentru Noul An, care va fi unul excelent pentru rezolvările sale și util clienților ei.

 

Celebra specialistă în magie, astrologie şi dezlegări de farmece și blesteme Mariela urmează să efectueze marele congres al vrăjitoarelor împreună cu parapsihologi şi vrăjitoare din 14 ţări.

A revenit de curând din Maroc unde a efectuat multe ritualuri cu specialişti în magie din această ţară şi din Maghreb şi Egipt.

Este singura vrăjitoare care deţine două globuri de cristal, unul de zi şi unul de noapte plus 9 ucenici la diferite bălţi.

Are cărţi rare şi în special o care a zodiei în care vede trecutul, prezentul şi viitorul doar cu numele şi zodia persoanei.

Sunt multe vrăjitoare care se folosesc de numele şi faima ei. Ea locuieşte în Galaţi şi are cabinet în Brăila.

copyright Mariela

Clarvăzătoarea şi tămăduitoarea Mariela din Galaţi are leacuri pentru cei deochiaţi, care au argintul viu, care suferă de impotenţă, băutură, dezleagă cununii, apropie iubiţii, aduce persoana iubită înapoi. Are leacuri ştiute doar de către ea aduse din Brazilia şi Maroc şi uleiuri menite numai de către doamna Mariela.
Înzestrată cu mult har, clarvăzătoarea şi tămăduitoarea Mariela ghiceşte în trei feluri: în cărţile de tarot, în zodii şi în Cartea Zodiilor.

Vor trebui spuse doar anul naşterii şi numele persoanei şi în felul acesta se poate afla trecutul, prezentul şi viitorul! Poate ghici în bobi pentru cei care au un examen, pentru cei care vor să reuşească un anumit lucru sau au o suferinţă şi trebuie să ştie repede care le este viitorul.

Doamna Mariela a fost testată de mari maeştrii şi premiată la saloanele de magie albă din Rusia, Maroc şi Marea Britanie. Având un glob mic de cristal de zi şi unul imens de noapte, clarvăzătoarea Mariela, cu harul ei vede în acestea persoana care vrea să vă facă rău.

 

copyright Mariela

 

Se meneşte anul de naştere, zodia şi numele pentru cei care nu se află la faţa locului sau sunt plecaţi în străinătate, sau peste ape. Se face un cerc de lumânări şi de flori în jurul globului şi în acea noapte se vede cine îi vrea răul şi dacă are farmece făcute. Se mai vede de ce nu-i merge bine şi ce se va întâmpla.
Globul mic este pentru persoanele care se află de faţă. Dacă persoana are un blestem mare, pune mâna pe glob şi acesta se luminează. Apoi se face un descântec cu tămâie, miere de albine şi ceară pentru ca omul să fie dezlegat.
Clarvăzătoarea Mariela are leacuri pentru cei deochiaţi, care au argintul viu, care suferă de băutură, impotenţă.

Lucrează cu vrăjitoare din Maroc şi Marea Britanie. Are cabinete deschise în Brăila, Galaţi!

 

Contact: 0753.594.565

 

 

copyright clarvazatoarea Mariela din Galati

Site personal: www.clarvazatoareamariela.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe  www.vrăjitoarero.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.ro

Content Protection by DMCA.com

Lasă un comentariu

Abonează-te la Newsletter

Introdu adresa ta de e-mail pentru a te abona la acest site și pentru a primi cele mai noi notificări prin e-mail.

Join 12 other subscribers

Vizitatori

Flag Counter
Hide
vrajitoare
vrajitoare