Mesaje

Căsnicia mea este catastrofală și sufăr teribil

0 6

Căsnicia mea este catastrofală și sufăr teribil, dragă doamnă Cristina, sunt complet pierdută și nu mai știu ce să fac, vă rog să mă credeți. De aproape 3 ani soțul meu mă trădează mişeleşte cu cea mai bună prietenă a mea, cum se întâmplă destul de des.

Am început să-i urăsc teribil şi am sentimente de tristeţe, de multe ori mă gîndesc să mă sinucid. Se vedea cu ea, o blondă focoasă cu forme apetisante iar mie îmi făcea fel de fel de promisiuni stupide, pe care le-am crezut ca o proastă.

Am aflat că tipa asta rea mi-a făcut şi vrăji şi că este chiar însărcinată, că el nu dorește însă să păstreze copilul, dar ea vrea cu orice preț, numai ca să mă despartă mai repede de soțul meu. Nu știu ce să fac şi am mare nevoie de ajutorul dvs., nu vreau să fac vreo prostie pe care mai târziu să o regret amarnic.

Nu vreau să-l pierd, îmi place foarte mult soțul meu și am nevoie de el mai mult decât oricând, deşi m-a făcut să sufăr enorm, după cum v-am povestit, mă face să fiu tristă rău. Oare mai este posibil să fim împreună? Am făcute vrăji de către fosta mea prietenă? Este el sau nu jumătatea mea? Ce să fac?

                                                                                          Vera, Berlin, Germania

 

Copyright Cristina

Am deschis cărţile de tarot pentru tine pe soartă şi am văzut că el  este totuşi jumătatea ta. Te-a trădat însă te iubeşte în continuare, de aceea nu dorea copilul. Pot să alung vrăjile pe care le ai şi să fac să fiţi împreună, dacă încă mai doreşti asta. Sună-mă ca să stabilim detaliile!

                                                                                                   Vrăjitoarea Cristina

Contact : 0784.634.660

 Vizitaţi şi pagina mea de pe  www.vrăjitoarero.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.ro

Content Protection by DMCA.com

Lasă un comentariu

Abonează-te la Newsletter

Introdu adresa ta de e-mail pentru a te abona la acest site și pentru a primi cele mai noi notificări prin e-mail.

Alătură-te celor 1.119 abonați

Vizitatori

Flag Counter
Hide
vrajitoare
vrajitoare