sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Banner-300x150-Strega
Banner Segra Media 300x150
Banner 300x150 Vrajitoare Romania Israel1
Vrajitoare - Vrăjitoarea Morgana
Banner 1050x250 Anastasia Venus

Calvarul satului sicilian Canneto di Caronia

Trebuie citit

Începând cu 2004, satul Canneto di Caronia, din Sicilia, a suferit o serie de incendii inexplicabile și distrugerea aparatelor electrice, a mobilelor, caselor şi a maşinilor.
Trei mii de săteni din Canneto di Caronia se găseau deodată neajutoraţi în faţa amploarei acestui fenomen. De exemplu, nu mai puțin de 180 de dispozitive electrice s-au aprins spontan și fără niciun motiv aparent. Închiderea auto centralizată a maşinilor se activa ca la o comandă secretă și se dezactivau singure, GPS-urile parcă înnebuniseră …
Crezând că este vorba de o problemă de linii electrice sau de supratensiune, compania de electricitate a debranşat rețeaua care alimenta satul Canneto.
Văzând însă că fenomenele persistă, a apărut o nouă ipoteză: incendiul putea fi cauzat de calea ferată care trece prin apropiere. La cererea primarului satului, locuitorii au fost evacuați. Poliția a cercetat astfel fiecare colţ din Canneto în căutare de orice fel de escrocherie, dar nu a descoperit nimic.

Sursă foto: Wikipedia
Sursă foto: Wikipedia

Dar în timp ce sătenii se găseau la mare distanță de sat, au izbucnit alte incendii, din nou fără un motiv aparent. Lumea era disperată, autorităţile legate de mâini. Nicio ipoteză nu putea să mai prindă contur, oamenii de ştiinţă păreau anesteziaţi. Experții în domeniul protecției civile, mediului, telecomunicațiilor, cât și doi profesori de specialitate în electrostatică și chimie au căutat explicații care să dezlege enigma de la Canneto. Şi chiar şi cercetătorii străini.
Astfel, locuitorii au fost evacuați de mai multe ori, în scopul de a se efectua noi cercetări şi de a se lua noi măsuri. Inutil!
Lunile au trecut și din fericire, fenomenele păreau să fi dispărut de la sine când, dintr-o dată, oamenii au constatat scurgeri de apă la racordurile din case, iar incendiile au reînceput parcă şi mai terifiant. Un localnic, de pildă, a declarat că oglinda din baia sa a luat foc de trei ori în 35 de ore! Un câmp întreg cu vinete a căpătat culori ciudate, ceea ce le-a făcut să fie nevandabile.
În 2005, Silvio Berlusconi a creat un grup de lucru în jurul acestor fenomene, adunând experţi, carabinieri, membri ai forțelor aeriene și marinei, ofițeri de protecție civilă, precum și un cercetător NASA.
Timp de ani de zile, fenomenele s-au înmulțit și localnicii spun că au văzut obiecte ciudate pe cer.
Ancheta grupului de lucru creat de Berlusconi a contabilizat 309 de evenimente raportate de-a lungul Mării Tireniene și în Strâmtoarea Siciliei.
Un raport de atenţionare conchide. “Tehnologii militare sofisticate, eventual de origine non-terestră, ar putea, în viitor, expune populații întregi la consecințe nedorite. Incidentele de la Canneto di Caronia ar putea fi de încercări de angajament militar între forțele neconvenționale sau un test neagresiv vizând studiul comportamentelor și reacțiile într-o zonă slab populată aleasă la întâmplare. ”
Se pare că micul sat italian a fost victima fenomenelor electromagnetice artificiale capabile să genereze o mare putere concentrată. Aceasta este concluzia declarată de Francesco Mantegne Venerando, coordonator regional al Comitetului pentru protecție civilă și șef al grupului de lucru.
În mare s-au plasat senzori, în căutarea de surse ale acestor fenomene, deși pulsurile magnetice au fost de durată extrem de scurtă, ceea ce a făcut aproape imposibilă cercetarea lor.
A fost oare vorba de un atac extraterestru? O experiență militară a unei puteri necunoscute? Nimeni nu știe ce s-a întâmplat de fapt în apropierea Mării Tireniene …
De curând, teama a pus din nou stăpânire pe Canneto di Caronia căci incendiile au revenit, după cum relatează şi ziarul La Sicilia ! După 10 ani!

Lăsați un mesaj:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole apărute

Mulţumiri recente pentru vrăjitoarea Ramona din Satu Mare și Londra

Sincere mulţumiri profesionistei în magie, vrăjitoarea Ramona, pe care o recomand cu căldură tuturor celor care aveţi problem serioase...

Mulţumiri pentru vrăjitoarea Cristina din întreaga lume

Aduc la cunoştinţă tuturor clienţilor să apelaţi cu încredere totală; vă asigur că nu o să rămâneţi dezamăgiţi pentru că în numai 2 şedinţe de magie, vrăjitoarea Cristina mi-a adus soţul înapoi.

Mulţumiri din Franța și Italia pentru clarvăzătoarea mama Maria din Buzău

Doamna clarvăzătoare mama Maria din Buzău, cu harul său de necontestat şi minunat, a scăpat-o pe soția mea de...

Mulțumiri din America și Germania pentru vrăjitoarea Florica

Mulţumesc enorm vrăjitoarei Florica pentru că mi-a adus iubitul înapoi tocmai din Australia. Nu credeam că ar mai fi...

Mai multe articole ca acesta